Workshops

Nailart workshops!

nailart date

 

Nailart date!

De naam zegt het al: een gezellige date waarbij allerlei verschillende nailart technieken aan bod komen. Tijdens deze date laat ik verschillende nailarts en producten zien. Je mag alles zelf uitproberen en je kunt aangeven over welke producten of technieken je meer wilt weten. Uiteraard geef ik een aantal tips & tricks die ik zelf ook toepas tijdens mijn werk in de salon. Ook laat ik je zien hoe ik foto’s van de nagels maak en ik geef je tips om op een leuke manier gebruik te maken van social media.

Kortom, een gezellige date waarbij we samen aan mijn werktafel zitten, je gebruik mag maken van al mijn nailart producten en dit alles natuurlijk onder het genot van een bakje koffie of thee en wat lekkers!

Deze één op één workshop is erg leuk voor een (beginnende) nagelstylist die graag wat meer informatie en inspiratie wil, maar zeker ook aan te raden voor dames of meiden die als hobby graag met hun nagels en nailart bezig zijn. De nailart date kost €50,- en duurt ongeveer 2 uur. Op elke gewenste dag in te plannen, eventueel ook in de avond. Wil je meer info of een nailart date inplannen? Bel/app 06 41437034, of mail me.

Let op: Tijdens de nailart date worden alleen nailart technieken uitgelegd en besproken. Het gaat hier NIET om een opleiding tot nagelstylist en er wordt dus niet ingegaan op het maken van kunstnagels. 


 

nailart1

STAMPING NAILART

Tijdens deze workshop leer je verschillende leuke designs die gemakkelijk zijn toe te passen in de salon of op je eigen nagels. Je werkt op color pops, dus je hebt geen model nodig. Producten voor de designs worden beschikbaar gesteld. Uiteraard ben je vrij om ook producten en materialen van jezelf mee te nemen als die je graag wilt gebruiken.

♥ Geen model nodig
♥ Gebruik van materialen en producten inbegrepen
♥ Verschillende leuke designs

Ik zorg tijdens de workshop voor iets te drinken en wat lekkers. Na afloop krijg je een certificaat. 


nailartnailart2

GLITTERS & PIGMENTEN

Tijdens deze workshop leer je een aantal leuke designs met verschillende glitters en pigmenten. Hiermee kun je prachtige ombre nagels maken en het is ontzettend leuk om te combineren met andere nailarts. Je werkt op color pops, dus je hebt geen model nodig. Producten voor de designs worden beschikbaar gesteld. Uiteraard ben je vrij om ook producten en materialen van jezelf mee te nemen als die je graag wilt gebruiken.

♥ Geen model nodig
♥ Gebruik van glitters en pigmenten inbegrepen
♥ Leuke designs en oneindig veel mogelijkheden!

Ik zorg tijdens de workshop voor iets te drinken en wat lekkers. Na afloop krijg je een certificaat. 


workshop tekst slinger

TEKST SLINGER MAKEN

Een leuke creatieve workshop voor jong & oud! Tijdens de workshop gaan we onze eigen tekst slinger maken. Je kiest zelf welke tekst je wilt, welke kleuren je gaat gebruiken en je bepaald de grootte en vorm van de vlaggetjes. Lekker creatief bezig zijn en na afloop een mooie tekst slinger mee naar huis!

Erg leuk voor een vriendinnen dagje (ook leuk voor meiden vanaf 12 jaar!), vrijgezellen feestjes of een familie activiteit!

♥ Gezellig
♥ Creatief
♥ Alle materialen inbegrepen
♥ Hapje & drankje
♥ Vanaf 12 jaar

De workshop is te boeken vanaf 4 personen, tot maximaal 8 personen. (meer personen is eventueel mogelijk in overleg)

Kosten: € 20,- pp.

ws2


Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een workshop? Mailen kan naar beautynailsfun@hotmail.com. Je mag ook bellen of appen naar 06 41437034