Contact

Adresgegevens salon/kantoor

Beauty Nails Fun
t.a.v. Ramona de Weert
Achtmaalseweg 125A

4881 AZ Zundert

06 41437034
beautynailsfun@hotmail.com
KvK 55434363

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur aanwezig.
In de salon kunt u niet pinnen.

Persberichten, uitnodigingen en producten mogen naar bovenstaand adres worden gestuurd.

 

Pers en Bedrijven

Beauty Nails Fun trekt maandelijks een groot aantal bezoekers in verschillende leeftijdscategorieën, dit kan dus een interessante mogelijkheid zijn om bedrijven, merken of producten onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

 • Toesturen van producten voor reviews
 • Adverteren dmv van een banner, link of advertorial
 • Samen een Winactie organiseren

Als producten worden opgestuurd voor review, ga ik deze eerst uitgebreid zelf testen voordat er iets over online komt. In een review plaats ik voldoende foto’s en vertel ik mijn persoonlijke mening, zodat een goed en eerlijk beeld wordt gecreeerd over het product. Uiteraard plaats ik ook relevante feitelijk informatie zoals de prijs en de verkooppunten van het product.

Adverteren kan op verschillende manieren. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.
Wilt u samen met mij een Winactie organiseren? Dat kan! Dit is een leuke manier om producten onder de aandacht te brengen.

Adverteren op beautynailsfun.nl is op verschillende manieren mogelijk.
Denk aan display advertising, blogs & advertorials en winacties.
Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren kunt u contact opnemen met www.hotpinkmedia.nl of direct met Janine@hotpinkmedia.nl

Disclaimer

 • Aan Beauty Nails Fun wordt dagelijks veel aandacht besteed. Alle artikelen, foto’s en teksten zijn door mijzelf gemaakt. Het overnemen van teksten en foto’s is verboden, tenzij daarvoor toestemming is gevraagd en daarbij een link wordt vermeld.
 • Meedoen aan Winacties is gratis en geheel op eigen risico. Ik ben dus niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of kapotgaan van opgestuurde prijzen. De adres gegevens worden alleen gebruikt om de prijs op te sturen en daarna verwijderd.
 • Winnaars van Winacties worden willekeurig door mijzelf gekozen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt en het is dus ook mogelijk dat je vaker iets wint. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

58 Reacties op Contact

 1. Ellen schreef:

  Hallo,
  Ik vind je nail art altijd weer geweldig, maar als je de nagels maakt, bv. met acryl of gel, en je maakt er nailart op, dat doe je niet in een lamp om te drogen. Hoelang moet je dan wachten tot de stripers droog zijn? Of drogen die heel snel? In het filmpje met je zus heb je bloemetjes gemaakt en daarover heen de toplaag. Kun je dan de toplaag direct aanbrengen?

  • Ramona schreef:

   Die NailArt met stripers is echt super snel droog!
   Als je 10 nagels doet, dan is de eerste vaak alweer droog als je met de laatste klaar ben. Soms laat ik het heel even nog een beetje extra drogen, maar de topgel kan er vrijwel meteen overheen.
   Als je een topcoat (nagellak) gebruikt, moet je wel uitkijken dat je de kleuren van de NailArt niet door elkaar trekt. Om dit te voorkomen, kun je het beste de topcoat ‘zwevend’ aanbrengen.
   Succes!

   • Ellen schreef:

    Dus ik kan gewoon soakoff gel gebruiken, in de lamp drogen. Daarna nail art maken met stripers, die niet in de lamp kunnen. Daarna de toplaag, ook weer in de lamp drogen?
    Maar wat is dan handiger, stripers gebruiken die gewoon moeten drogen, of de soak off gel ook voor nail art gebruiken met speciale pencelen? Want dat kun je natuurlijk wel weer in de lamp laten drogen.

 2. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  Hoi Ramona ik heb ook een klein vraagje ik wist niet waar ik hem kon posten dus post ik hem hier maar…ik zag in een filmpje van je dat je een heel rek met CM stripers hebt, verkoop je deze ook online? of zijn die alleen voor jouw eigen gebruik? ik heb namelijk ooit eens 2 stripers bij je gewonnen en tot nu toe heb ik nog geen betere gevonden haha

  groetjesss

 3. Soraya schreef:

  Heey, ik ben altijd al in de weer geweest met nagellak en helemaal toen ik jouw site ontdekte. Maar ik heb 1 klein probleempje. Al die handige dingetjes zoals stippers en zo kan ik nergens vinden en ik hoop dat jij weet waar ik dat kan kopen of misschien verkoop je het zelf wel(of misschien verkoop je nagellakjes). Groetjesssssss

  • Ramona schreef:

   Ik koop ze bij speciale groothandels voor nagelstylisten. Maar je kan in mijn salon inderdaad ook vanalles kopen.

   • Soraya schreef:

    Heel erg bedankt!!! Nog een klein vraag je verkoop je die ook online???

    Groetjessssss

    • Ramona schreef:

     Nee ik verkoop ze niet online, want ik heb geen webshop.

     • Soraya schreef:

      Ooohh jammer, maar misschien wel een aanrader. Ik denk dat veel mensen wat zouden kopen. Er is veel vraag naar goeie nagellak spullen

      Ggggrrroooeeetttjjjeeesss

  • Maedunya schreef:

   Je kan ze bij de Douglass en Big Bazar halen. Bij de intertoys heb je ook stripers en in de dop zit een dotting tool.

   Douglass: 13,-
   Big Bazar: 2,-
   Intertoys: 2,-

   Bij de Douglass zijn ze duurder maar ze zijn per 3 verpakt. ;)

   Ik zou ze NIET bij de Etos kopen de stripers drogen snel uit..

   Doeg..

 4. Sy schreef:

  Mag ik ook in je rijtje met links?
  Ik heb namelijk een vrij nieuwe beauty blog en wilt graag dat mijn blog ook nog een beetje bekend wordt. Je kan er zelf ook een kijkje nemen, jij verschijnt al vanaf het begin op bijn bloglist

  Het is http://www.hellodazzling.blogspot.com

  Hartelijk dank.

 5. Mireilla dautzenberg schreef:

  Ik heb laatst de stripers bij de Action gekocht.
  3 flesjes voor €1,39
  Heb nu 12 kleurtjes en ze zijn geweldig !
  Ze laten zich heel goed opbrengen en drogen snel. Heb nu al de nodige kunstwerken van de blogs na gemaakt.
  Een echte aanrader dus.

  Veel s6 ;)
  Grtjs

 6. Harma schreef:

  Hoi,
  Ik hoop dat je mij kunt helpen. Ik gebruik zelf gelish, maar nu laat mijn nagelplaat los. Op het moment heb ik verschrikkelijke nagels. Kun jij mij vertellen hoe dit plotseling kan, en wat ik eraan kan doen om het weer goed te krijgen? Als het al weer goed kan komen!!

  • Ramona schreef:

   Nee sorry, hier kan ik je niet mee helpen. Ik heb geen idee hoe dit zou kunnen en ik heb het ook nooit eerder gehoord. Misschien kun je hiervoor beter je groothandel raadplegen. Succes!

   • Harma schreef:

    Maar is het verkeerd om de hele dagen nagellak te gebruiken? Hebben je nagels ook dagen nodig met niks erop? Ik gebruik nu een poosje even niks en hoop dat het gewoon uitgroeid zodat mijn nagels weer normaal worden en niet meer splijten. Hoe verzorg jij je nagels dan? Als ik er nagellak op heb, dan dringt het olie toch niet door naar je nagel?

    • Ramona schreef:

     Tja, daar durf ik niet precies iets over te zeggen. Daar zijn de meningen nogal over verdeeld.
     Uiteraard is het goed om je natuurlijke nagels goed te verzorgen. Daarvoor gebruik ik altijd de producten van Trind. (op mijn klanten)
     Zelf heb ik al ruim 10 jaar kunstnagels en mijn nagels en nagelbed zien er verder prima uit.
     Er is niets mis met kunstnagels of nagellak dragen, zolang je het maar goed doet en je eigen nagels met zorg behandeld.
     Als er toch inderdaad iets mis is met je nagels, dan zou ik ze gewoon goed verzorgen en indd hopen dat het gewoon uitgroeid.

 7. Natalie schreef:

  Hey Ramona,

  ik ontdekte nog maar erg recent je blog en vind hem wel erg leuk.
  Ik heb meteen ook een vraagje voor je, misschien kan jij me helpen.
  Ik start binnen een weekje met een thuiscursus nagelstyliste en vraag me af welke gel (gaat over gelnagels dus) ik het beste kan gaan gebruiken? Is niet meteen m’n intentie de duurste producten aan te schaffen maar ze moeten uiteraard wel kwalitatief zeker in orde zijn, wil m’n nagels niet opm zeep helpen ook. En, kan je producten best online bestellen/ aankopen, zo ja, heb je een aanrader qua site?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Natalie

  • Ramona schreef:

   Ik vind de producten van Magnetic erg fijn.
   Je kan ze alleen online bestellen als je een kvk nummer hebt.

   • Natalie schreef:

    Bedankt, dat zijn de producten die ik meegestuurd kreeg bij m’n opleiding.
    Inderdaad via de site van Magnetic zelf kan ik niet bestellen maar, weet jij of magic nails (magneticwebwinkel) ok is? Of hou ik me beter bij het bestellen via studentenwinkeltje?

    Bedankt!

 8. Denise schreef:

  Hoihoi, Ik wil je even doorgeven als eerst ..
  Je hebt een erg leuke, gezellig en mooie website.
  Ik heb jou gevonden bij Laura.
  Erg leuk allemaal wat jullie doen, ben erg blij mee:)
  Maar ik zit met een probleempje.. Het stempeltechniek van Laura lukt me niet of het verf gaat eruit doordat ik te hard druk of de stempel krijg ik niet op mijn stempeldrukker. Bizar dus en zonde van me geld want had een stempelset gekocht van Konad.
  Nu ik jou heb gevonden waar ik erg blij mee ben, heb ik gisteren een bestelling gedaan bij sweetbeauty.nl
  Waaronder penselen, nu is mijn vraag dus aan jou..
  Kun je die penselen ook gebruiken met nagellak of raad je me nagelverf aan?
  Kan ik die penselen dan schoonmaken met nagellak remover of gaan dan die haartjes los?
  Want stond niet veel informatie bij toen ik ze bestelde.

  Ik wil je alvast bedanken.
  Mvg Denise. Jammer dat jullie zover weg wonen jij en Laura want zou best een nagelcurcus willen volgen, want soms ziet het er makkelijker uit dan dat het is:( ben ook niet snel tevreden bij mezelf.
  Haha

  Nou Ciaoooooo !! :)

 9. Denise schreef:

  Hoi ik heb nog 1vraag, wat voor soort verf gebruik jij ivm je penselen want ik ken bijna nergens nagelverf vinden wel aqrylverf ? Zou je daarmee op je eigen nagels mee kunnen versieren met nailart.
  Heb een bestelling gedaan, en ben nog genaaid ook want ze zeggen dat je met penselen niet kan gebruiken voor nagellak?:(

  WAT MOET IK DOEN :'( sniksnik vind dit echt balen.

 10. F.C. Baijens schreef:

  hoi ramona,
  ik wil graag van je weten of je bij het schoonmaken van je huis ook huishoudhandschoenen draagt.
  ik wil weer kunstnagels laten zetten maar kan niet tegen hhhandschoenen (allergie).
  de bovenste randjes langs de nagelriemen worden dan zo snel lelijk heb je daar een tip voor?
  groetjes francien

  • Ramona schreef:

   Ik draag nooit handschoenen!
   Op zich kunnen kunstnagels wel overal tegen, zolang je de agressieve stoffen maar vermijdt.

 11. Geanne schreef:

  Hoi Ramona..
  Ik zie op youtube zoveel filmpjes over hoe je acrylnagels moet zetten..
  Maar nu is mijn vraag: Hoe haal je het er weer af? Kan dat alleen met vijlen of ook met andere dingen
  En draag jij tips? Of zijn dit je eigen nagels?
  Ik ben benieuwd.. Liefs

  • Ramona schreef:

   Ik vijl kunstnagels er altijd gewoon af. Als je dit voorzichtig en secuur doet, kan het geen kwaad. Je zou het er ook af kunnen weken met aceton.

   Ik heb een laagje acryl over mijn eigen nagels, dus ik draag geen tips. Alleen als er toevallig echt eentje helemaal zou af breken, dan zou ik een tip plakken om ‘em weer langer te krijgen.
   Groetjes!

 12. Marielle Jansen schreef:

  Hallo Ramona,

  Mijn complimenten voor je leuke site, en ook je nailart filmpjes vind ik altijd erg inspirerend.
  Ik heb begrepen dat je veel acryl van het merk Magnetic gebruikt.
  Kwalitatief heel goed zo te zien en ik heb er meer positieve verhalen over gehoord.
  Omdat ik zelf geen KVK nummer heb kan ik niet bij de groothandel bestellen.
  Weet jij misschien een goed alternatief ?? Of verkoop je misschien zelf ook acryl ?
  Die glitter acryl in je laatste filmpje ziet er erg goed uit.

  Ik blijf je site verder met veel plezier volgen.

  Groetjes,
  Marielle

 13. Anne schreef:

  Knap hoor!
  Mag ik een paar foto’s overnemen op mijn eigen informatieve site nailart-fun.nl? natuuurlijk met vermelding van je website en een link .

  Groetjes

  Anne

 14. Anouk schreef:

  Hallo,
  Ik was aan het zoeken op internet en toen heb ik u gevonden nu dat ik filmpjes heb bekeken weet ik zeker dat ook een blog wil beginnen dankzij u tnx daarvoor als u bij wil mailen graag

 15. anja schreef:

  Halo Ramona ik heb ,n heel ander vraag aan jou het gaat over de Alex kast van ikea moet je die zelf bij ikea kopen of kan je die ook bestellen En kijgje dat kastje zo binnen of is het .n bouw pakket Bedank voor je antwoort. Doei

  • Ramona schreef:

   Zoals altijd bij Ikea, moet je de kast zelf in elkaar zetten. Ik heb geen idee of je bij Ikea ook kunt bestellen, maar op de website van Ikea vind je vast alle info!

 16. anja schreef:

  Ramona wat ,n leuk flimpe was dat ik ging toe ik wat jaartjes jonger was
  om de zes weken er naar toe naar de schoon heid spe

 17. anja schreef:

  Ramona ik kijk altijd naar jou siti naar ik krijgt ik jammer genoeg het zelfde hoe kan dat

 18. anja schreef:

  lieve ramona ik kijk elke dag naar je mail maar dan hier niet op de laptop maar op me tablet er zal wel fouten in zitten maar daar moet je maar niet naar kijken wat ik kan niet zo goed schrijven je maak hele mooi je nagels en ik ben ook de jongste niet meer ik ben 62 jaar oud en ik zou zo graag naar jou toe willen komen om mijn nagel gels bij je te doen als ik maar niet chronisch ziek was verder krijg jij groetjes en veel liefs anja

 19. Nadine schreef:

  Beste Ramona,

  Ik heb al een tijdje een eigen blog via WordPress.
  Ik zie op veel blogs, zo ook op die van jou, onder aan het bericht “gerelateerde berichten” of “dit vind je vast ook leuk om te lezen”
  staan met daaronder linkjes naar gerelateerde artikeltjes.

  Bij deze vroeg ik me af hoe je dit kan instellen, want ik denk niet dat je dat steeds handmatig bijhoudt toch?

  Groetjes,

 20. rebecca schreef:

  Hey ramona,
  Allereerst wil ik je complimenteren met je super
  leuke site, heb er al veel aan gehad en neem geregeld een kijkje :)
  Nu heb ik een vraagje en ik hoop dat jij me antwoord kan.geven :)
  Op veel foto’s op internet zie ik die.metallic nagellak terug komen (soort zilveren spiegellak om bijv een France randje mee te maken) weet jij welke nagellak dat is en welk merk e.d. Lijkt me leuk om daar eens mee te experimenteren.
  Groetjes rebecca

 21. Tjitske Statema schreef:

  Geachte mevrouw, Hoogerheide,

  Het afgelopen jaar was ik stagiaire bij een schoonheidssalon in Roosendaal.

  Ik zoek nu een nieuw stage adres/leerbedrijf voor ruim een halfjaar. Ik hoop dat bij u te kunnen vinden.

  Op dit moment doe ik MBO 3 schoonheidsspecialiste opleiding bij I.M.K.O in Rotterdam.

  Ik ben spontaan en niet beroerd om mijn handen uit de mouwen te steken.

  Als stagiaire vind ik het niet erg om schoon te maken, maar ik leer ook graag nieuwe dingen.

  Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ik ben niet bang om ze aan te spreken, want zelf geef ik al workshops thuis.

  Ik heb uw salon gevonden op internet, en uw site spreekt mij aan.

  Ik hoop dat u mij voor een gesprek wilt uitnodigen.

  Vriendelijke groet Tjitske Statema, 21 jaar.

 22. Denice schreef:

  Vind je het erg als ik sommige nailart ideeën van jouw gebruik?

 23. duidelijke inhoud ik heb er zelf echt wat aan bedankt!

 24. Melanie schreef:

  Hallo,

  Ik heb een vraagje.
  Welke acrylpoeder en liquid gebruik jij? Of weet jij een goede.
  Het ziet er altijd goed uit.

 25. Rianda schreef:

  Hoe duur zijn acryl nagels, zonder een speciaal effect?

 26. Denice schreef:

  Ik heb een vraagje.

  Zou je bijvoorbeeld eerst ook een laagje acryl kunnen doen dan nagellak en dan weer een laagje acryl of eerst laagje acryl nagellak en dan met gellak van essence het aflakken ?

 27. anne schreef:

  U doet ook acrylnagels, dat vind ik heel erg leuk. Ik wil het zelf bestellen zodat ik het thuis kan doen, maar ik weet echt niet op welke website ik dat kan bestellen. Waar koopt u uw acryl?? x

 28. Miranda schreef:

  Ik heb altijd gelnagels gehad, tot de nagelstyliste ermee stopte en nou al een aantal maanden niks meer, ik mis het.
  Ik zie steeds vaker prachtige nagels voorbij komen van jou dat ik soms overweeg om naar jou te komen, helaas is het dik een uur rijden :(
  Toch blijf ik maar kijken naar je mooie werkjes.

 29. Robin schreef:

  Ik ben Robin en ik wil zelf heel graag acryl nagels gaan zetten, gewoon omdat ik het leuk vind.
  Maar wat heb je allemaal nodig om dat te kunnen doen, ik heb heel veel op het internet gekeken, maar op elke site staat weer iets anders. Zou u mij kunnen vertellen wat ik allemaal nodig heb? En heeft u nog tips voor bepaalde merken

 30. Jacqueline schreef:

  Hallo Ramona,

  Hoe komt het dat ik soms na een week of twee lucht onder het acryl heb en dan zit het bij de nagel riem kant. Ik druk altijd me nagel riemen goed naar achter dan haal ik de velletjes weg dan vijl ik ze goed dof ,borstel af ,wrijf met alcohol af,doe twee laag prep er op en dan een primer en dan doe ik acryl er op druk het nog aan en nog heb ik na twee week ongeveer lucht onder het acryl bij de nagelriemen.

  Groetjes Jacqueline.

  • Ramona schreef:

   Ik heb geen idee!
   Misschien moet je het even navragen bij degene waar je de opleiding hebt gedaan. Zij weten precies hoe je het hebt geleerd en hoe je het doet.

 31. Esmeralda schreef:

  Hallo ik had een vraagje waar heeft u die koffer gekocht? M.v.g. esmeralda

 32. Angela schreef:

  Hallo,

  Vraagje waar koop u de nagelproducten. Gr.

 33. Sandra schreef:

  Hoi hoi, ik wil heel graag weten wat de meesten gebruiken rondom de nagels, voor het ‘knoeien’ wat daarna eraf getrokken wordt…ik ben zwaar slechthorend en kan de filmpjes die ik erover zie niet horen en weet ook niet wat erop gesmeerd wordt…hier kan ik het ook niet vinden. Weet jij het Ramona ? Door het zoeken stuitte ik op jouw website, hij is gaaf en meteen bij mijn favorieten opgeslagen. ;-)

 34. j.van ewijk schreef:

  Hey ramona

  Ik wou graag weten wat fijne acryl kwasten zijn ik heb er al een paar geprobeerd maar vind ze niet fijn welke gebruik jij eigenlijk. Ik kon ook niks bij je filmpjes vinden, misschien is het een idee om daar een filmpje over te maken .

  Groetjes jacqueline

 35. Veerle schreef:

  Hoi Ramona, ik ken jou vooral van je leuke filmpjes op YouTube. Ik ben geen professionele maar doe het als hobby. Heb al heel veel van jou geleerd ☺. Dank u hiervoor.

 36. Anoniemx schreef:

  Hey
  Ik heb een vraagje.
  Ik zit er over na te denken om later als ik ouder ben een nageltyliste te worden maar hoe kan ik nu al oefenen ik oefen al op mijn zusje maar ze heeft heel erg korte nagels en dus mislukt het steeds heb je tips?

 37. Hans v.d. Bergh schreef:

  Hoi Ramona ik ben Hans en vindt het gewoon ontzettend leuk om mooie lange acryl nagels te hebben, en laat ze dan ook altijd mooi lakken. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe nagelstyliste die mij kan helpen. Zou graag acryl met een mooie witte rand en nailart willen, kun jij me helpen? Ben ook genteresseert om een opleding tot nagelstylist te willen volgen. Hartelijke groetjes Hans.

 38. Diana Jansen schreef:

  wauw Beautynailsfun.nl wat een super mooie en leuke blog zeg ! ik ga je overal volgen . Ik ben een grote fan van nagels en make-up ! Ik ga gauw lekker rondsnuffelen op je blog ! groetjes Diana jansen

 39. Ariena van balen schreef:

  Hoi ramona je blog is echt onwijs leuk altijd en haal echt altijd inspirerende dingen eruit .
  Nu is mijn vraag ik werk momenteel met CND is heel goed maar wel prijzig en ik zag dat je ook met de diva lakken werkt hoe vindt jij dat ? Want dat ziet er ook erg mooi uit maar hoor toch ook wel verschillende dingen erover graag hoor ik je reactie groetjes van ariena van balen

 40. Marlijn martens schreef:

  Goedendag

  Kent u ook iemand die nail art workshop doet in regio Leiden ?

  Groeten Marlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>