Contact

salon1

Adresgegevens salon/kantoor

Beauty Nails Fun
t.a.v. Ramona de Weert
Achtmaalseweg 125A

4881 AZ Zundert

06 41437034
beautynailsfun@hotmail.com
KvK 55434363

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur aanwezig.
In de salon kunt u niet pinnen.

Persberichten, uitnodigingen en producten mogen naar bovenstaand adres worden gestuurd.

salon2

Pers en Bedrijven

Beauty Nails Fun trekt maandelijks een groot aantal bezoekers in verschillende leeftijdscategorieën, dit kan dus een interessante mogelijkheid zijn om bedrijven, merken of producten onder de aandacht te brengen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden:

  • Toesturen van producten voor reviews
  • Adverteren dmv van een banner, link of advertorial
  • Samen een Winactie organiseren

Als producten worden opgestuurd voor review, ga ik deze eerst uitgebreid zelf testen voordat er iets over online komt. In een review plaats ik voldoende foto’s en vertel ik mijn persoonlijke mening, zodat een goed en eerlijk beeld wordt gecreeerd over het product. Uiteraard plaats ik ook relevante feitelijk informatie zoals de prijs en de verkooppunten van het product.

Adverteren kan op verschillende manieren. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen.
Wilt u samen met mij een Winactie organiseren? Dat kan! Dit is een leuke manier om producten onder de aandacht te brengen.

salon3

Disclaimer

  • Aan Beauty Nails Fun wordt dagelijks veel aandacht besteed. Alle video’s, foto’s en teksten zijn door mijzelf gemaakt. Het overnemen van teksten en foto’s is verboden, tenzij daarvoor toestemming is gevraagd en daarbij een link wordt vermeld.
  • De video’s kunnen producten bevatten die zijn toegestuurd voor review. Uiteraard geef ik altijd mijn eigen mening over de producten. 
  • Meedoen aan Winacties is gratis en geheel op eigen risico. Ik ben dus niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of kapotgaan van opgestuurde prijzen. De adres gegevens worden alleen gebruikt om de prijs op te sturen en daarna verwijderd.
  • Winnaars van Winacties worden willekeurig door mijzelf gekozen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt en het is dus ook mogelijk dat je vaker iets wint. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd