Zomervoetjes: Mijn favoriete gelpolish kleur & nieuwe slippertjes

1

Zo fijn dat het de afgelopen weken al zo mooi zomerweer is geweest. Heerlijk dat zonnetje! Ik loop dan ook het liefst de hele dag op slippers. Natuurlijk zorg ik er dan ook voor dat mijn teennagels gelakt zijn met een mooie gelpolish kleur.

2

Gelpolish op mijn tenen

Mijn teennagels zijn eigenlijk het hele jaar door voorzien van een mooi kleurtje. Ik draag altijd gelpolish op mijn teennagels en dat blijft echt wéken perfect zitten! In de wintermaanden zit het soms wel een paar maanden en dan moet ik het er gewoon afvijlen als ik weer wat nieuws erop wil.

Ik draag bijna altijd een donkere kleur op mijn teennagels. Ik vind dat altijd erg mooi staan. Het liefst donkerblauw of bordeaux. Sinds een paar maanden heb ik een nieuwe favoriete kleur én gelpolish gevonden voor op mijn tenen: Young Nails Go Time one step gelpolish. De naam zegt het al, het is een ‘one step‘ gelpolish, je hebt dus geen base,- of topcoat nodig. Echt ideaal!

De kleur die ik draag is ‘Am I Right Or Am I Right‘, dit is een beetje een roodbruine kleur. Ik hou hier echt van en vooral op mijn teentjes. Ik breng 2 laagjes aan en dat is echt perfect dekkend. Deze gelpolish moet 1 minuut uitharden in de LED lamp of 2 minuten in een UV lamp. Na het uitharden is erg geen plaklaag meer aanwezig, je bent dus in één keer klaar. Zo makkelijk! En de kleur blijft echt weken mooi zitten!

5 3

Ipanema animal print slippers

En dan nu mijn favoriete slippers van dit moment. Ik draag eigenlijk altijd teenslippers, in en om het huis, maar ook vaak als ik even een boodschapje ga doen. Ik vind teenslippers altijd erg lekker zitten, ik kan daar goed op lopen. Laatst zag ik deze teenslippers van Ipanema met panterprintje. Echt geweldig, ik was meteen verliefd! Ik ga binnenkort op vakantie, dus deze gaan mooi mee in mijn koffer!

De print van deze slippers bevat verschillende kleuren bruin. Daar passen mijn teennageltjes dus perfect bij! Ook het hartje op het bandje vind ik een erg schattig detail. Leuk dat contrast van die stoere animal print en zo’n lieflijk hartje. I like!

4

Naast het paar met de animal print en ik ook nog een ‘simpel’ zwart paar. Zwart is natuurlijk altijd goed. Het past overal perfect bij en het is makkelijk te combineren. Ik moet trouwens heel eerlijk bekennen dat die zwarte nog net iets lekkerder lopen. Als je goed kijkt, zie je dat er bij die zwarte slippers een soort voetbed aanwezig is. Daardoor zitten deze slippers extra comfortabel en blijven ze goed aan mijn voeten hangen. De slippers met de panter print zitten ook prima, maar ik merk dat mijn voeten daar net iets losser in zitten.

Mijn voetjes zijn in ieder geval helemaal klaar voor het fijne zomerzonnetje… Maar eerst nog lekker op vakantie naar Mallorca!

De slippers van Ipanema heb ik besteld via Footway.nl.

Dit is een samenwerking met Footway

Dit bericht is geplaatst in Fashion, Fun, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Zomervoetjes: Mijn favoriete gelpolish kleur & nieuwe slippertjes

  1. femketje schreef:

    die slippers zijn leuk :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>