Pink Gellac starter set

In deze video laat ik zien welke producten er in de Pink Gellac starter set zitten. Deze set bevat alle producten die je nodig hebt om zelf thuis aan de slag te gaan om gellak aan te brengen. Ook laat ik nog een aantal swatches zien van verschillende gellak kleuren.

De producten van Pink Gellac zijn verkrijgbaar via Pinkgellac.nl.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Pink Gellac starter set

  1. femketje schreef:

    hele fijne en duidelijke review :) ik heb dit merk ook eens geprobeerd een aantal jaar geleden maar toen is het me niet zo goed bevallen. ik zou het graag nog eens opnieuw uit proberen met andere kleuren, wellicht dat het me nu wel beter lukt en het een mooi resultaat geeft :D

  2. Stephan schreef:

    Leuke review en mooie kleurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>