Vier de lente met Kruidvat

1a

Deze week ben ik sinds lange tijd weer eens naar een beauty event geweest. Het afgelopen jaar heb ik me meer gefocust op mijn nieuw nagelsalon en daardoor is al het andere even naar de achtergrond geschoven… Maar toen ik de leuke uitnodiging van Kruidvat ontving, heb ik daar natuurlijk graag tijd voor vrij gemaakt! Samen met Natasja van Beautyspots.nl ging ik naar Amsterdam en kwamen we helemaal in de lente-sferen tijdens het ‘Vier de Lente’ event van Kruidvat! Ik geef je een impressie van deze dag met een aantal mooie foto’s en ik vertel je meer over de nieuwe producten van Kruidvat!

Bij binnenkomst kregen we al meteen een écht lente-gevoel, terwijl het buiten toch behoorlijk frisjes was… De showroom was prachtig ingericht, overal stonden tulpen! Jullie weten vast wel dat ik gek ben op bloemen, dus dat leverde meteen een hoop mooie kiekjes op! Tussen al die fleurige tulpen, stonden natuurlijk ook nog heel veel mooie beauty producten van Kruidvat eigen merk.

Er werd vooral aandacht besteed aan zonbescherming. Veel nieuwe producten, maar ook uitleg en informatie over hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen huidveroudering, en beschadiging door de zon. Goed om daar nog even extra bij stil te staan. Want iedereen weet natuurlijk dat je goed moet smeren, maar doen we dat ook allemaal écht zo braaf?

Verder kwamen er ook veel producten aan bod, die er voor zorgen dat je helemaal mooi de lente (en zomer) tegemoet kunt gaan. Fijne scrubs, nieuwe scheergels en selftanning producten. Zo kun jij dus met mooie gladde bruine benen je zomerjurkjes weer uit de kast trekken!

3 2

Er komen een aantal nieuwe zonnebrand producten in het assortiment. Er is nu ook een compleet nieuwe lijn speciaal voor de gevoelige huid. Hieraan is geen parfum toegevoegd en zal dus minder snel reacties geven. Ook zijn er deze nieuwe after sun ampullen. Hier ben ik zelf ontzettend benieuwd naar! Deze kun je in de zomer dagelijks aanbrengen nadat je een dagje in de zon bent geweest. Ook ideaal voor op vakantie natuurlijk! Ik ga in juni op vakantie, dus deze leg ik alvast klaar om mee te nemen!

Verder is er ook een nieuw self tan product. Het ‘overnight tan mask’ voor het gezicht. Dit zelfbruinende masker breng je ‘s avonds aan als een soort nachtcreme en het zorgt ervoor dat je een mooi gezond kleurtje krijgt, terwijl je slaapt. Ik zeg: Ideaal! Ook deze zat in de goodiebag, dus die staat al klaar in de badkamer om uit te proberen!

Ook is er een summer gold spray en een tan maximizer met heerlijke tropische geuren. Ik hou van producten die lekker ruiken, ze geven me meteen zo’n heerlijk vakantie gevoel! En ze zorgen er tevens voor dat je zomerse kleurtje langer mooi blijft zitten…

9 8

Ook is er een nieuwe Skin Science lijn van Kruidvat. Deze Daily Defence lijn bevat 4 nieuwe producten die je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. In deze lijn vind je een dag-, en nachtcreme, een kleimasker en een facemist. De gezichtsmaskers zitten in kleine cupjes, ontzettend leuk! In totaal zitten er 4 cupjes in en één cupje is meer dan voldoende om over je gehele gezicht aan te brengen. Ik heb het masker vanmorgen al meteen uitgeprobeerd en… I Love it! Het geeft een heerlijk schoon en fris gevoel. Mijn huid is goed gereinigd en het voelt lekker glad aan!

7

Van de face mist ben ik ook al meteen een enorme fan! Ik hou echt heel erg van dit soort sprays, ik gebruik het meerdere keren per dag. Heerlijk om even op te frissen! En ook ideaal om te gebruiken als je je make up een beetje wilt opfrissen.

Alle producten uit deze nieuwe lijn kosten €5,49 p/st. Fijne budgetprijs voor mooie producten!

5

Een ander nieuw product is deze Coffee scrub! Hoe leuk zien deze zakjes eruit! Er zijn 4 verschillende varianten: Tropical Coconut, Relaxing Vanilla, Soft Almond en Fresh Mint. Deze scrubs bevatten oa koffie, zeezout en een voedende olie. De scrub heeft een wat grovere korrel. Ik hou daar altijd wel van, heerlijk om mijn lichaam even goed te scrubben! De scrub moet je vermengen met water en goed over de huid verdelen. Zo komen de oliën vrij en wordt de huid goed verzorgd. De zakjes kosten slechts €0,99! Weer zo’n fijn budget prijsje… Deze zakjes zijn natuurlijk ook weer uitermate geschikt om mee te nemen op vakantie!

4

Van deze Natures lijn kregen wij slechts een kleine sneak peek. Een complete lijn met natuurlijke ingrediënten, die ook helemaal vegan is. Deze producten zullen waarschijnlijk pas in april in de winkels komen, dus we moeten er nog even op wachten…

6

Naast alle fijne verzorgingsproducten was er ook heel veel mooie make up! Hier worden we toch allemaal blij van! De paletten van I ♥ Make Up zijn zooo mooi! Ennuhh Lucky me, want er zat ook zo’n prachtig exemplaartje in de goodiebag!

10

Ik heb een ontzettend gezellige ochtend gehad. Heerlijk om weer met je neus tussen al die mooie producten te staan en natuurlijk ook erg leuk om weer even bij te kletsen met collega bloggers!

Dit bericht is geplaatst in beauty, Fun met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Vier de lente met Kruidvat

  1. Natasja schreef:

    Het was echt een geweldig leuk event, ik kom weer helemaal in de sfeer als ik je verslag lees. Was gezellig, tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>