Budget tip: Etos Face & Body glitters

etos glitter1

Deze week kwam ik bij de Etos iets heel erg leuks tegen: Glitterssss! Ik hoef jullie natuurlijk niet meer te vertellen dat ik gek ben op glitters en ik werd dus helemaal enthousiast bij het zien van deze Face & Body glitters. Ze zijn eigenlijk bedoeld om op je gezicht of lichaam aan te brengen, maar jullie begrijpen dat ik met deze glitters al meteen mooie combi’s voor op de nagels voor me zag…

Ik kwam deze Holy Holographic display tegen bij mijn Etos, maar ik ga er vanuit dat alle filialen deze mooie display met deze limited collectie wel zullen hebben staan. Bij mij was het schap al aardig geplunderd, maar gelukkig hadden ze alle 4 de glitters nog. Want ik wilde ze natuurlijk allemaal!

etos glitter4

De Face & Body glittes zijn eigenlijk bedoeld om op je gezicht of lichaam aan te brengen. Er is zelfs een speciale primer verkrijgbaar bij deze collectie om de glitters goed te laten plakken. Ik ga ze daar niet voor gebruiken, maar ik was juist heel erg benieuwd of ze mooi zouden zijn op de nagels. De glitters zagen er in ieder geval veelbelovend uit. En ik, als glitter-expert (ik durf mezelf zo inmiddels wel te noemen), zag meteen hele mooie combi’s voor me!

Ik weet dat veel dames ook net zo gek zijn op glitters als ik, maar dat het soms lastig is om aan mooie glitters te komen omdat niet alle groothandels toegankelijk zijn als je geen KvK nummer hebt. Vandaar dat ik deze leuke budget tip graag met jullie wilde delen!

etos glitter3 etos glitter2

In totaal zijn er dus 4 verschillende varianten. Hierboven zie je de glitters op de voorbeeld nagels. Het resultaat is echt prachtig, precies zoals ik in gedachten had! Ik heb de verschillende glitters aangebracht op gelpolishes in kleuren die erbij passen. Dus de roze glitters op een roze gelpolish, de blauwe op de blauwe enz. Hierdoor zie je duidelijk de verschillende kleuren. De glitters zelf bevatten echter niet super veel kleur, ze zijn vooral heel erg glitterig! Ik zou dus zeggen dat je niet per se alle 4 de kleuren hoeft aan te schaffen. Als je bijvoorbeeld de blauwe glitter over de groene gelpolish  aan zou brengen, zou je wel ongeveer hetzelfde effect krijgen.

Maar goed, als je net als ik ook zo gek bent op glitters, dan zou ik zeggen: Koop ze allemaal! De potjes kosten slechts €2,99 per stuk. Echt een fijn prijs, zeker voor zoveel inhoud en zo’n mooi resultaat! Deze collectie is slechts tijdelijk verkrijgbaar (ik denk ook zolang de voorraad strekt), dus mocht je interesse hebben, dan zou ik zeker niet te lang wachten!

Dit bericht is geplaatst in beauty, Fun, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Budget tip: Etos Face & Body glitters

  1. femketje schreef:

    wel jammer dat ze op de nagels zelf allemaal een beetje hetzelfde lijken, maar fijne tip! :D ik ga zeker eens kijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>