Babyboom nagels met Lecenté™ ombre powders

In de laatste video van dit jaar laat ik iets zien waar ik heel vaak vragen over krijg! Het zijn namelijk de babyboom nagels die ik maak met gelpolish en pigmenten. In deze video gebruik ik de ombre powders van Lecenté™ om dit babyboom effect te krijgen!

Producten van Lecenté™ en CND™ zijn oa verkrijgbaar via Yours Cosmetics &  BeautyXL.
Producten van LoveNess zijn verkrijgbaar via BiBi’s Beauty & Supplies.

Klik hier voor de video met de andere opties om babyboom nagels te maken.
Klik hier voor de video met de babyboom nagels die ik bij mijn zus heb gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Babyboom nagels met Lecenté™ ombre powders

  1. Els Ravijts schreef:

    de gebruikte producten zijn niet te vinden op de site van BeautyXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>