First Impression: Sharpies van de Action!

In deze video zie je mijn first impression van de ‘Sharpies’ van de Action. Deze stiften kun je gebruiken om leuke marble nailarts mee te maken. Helaas werkte het niet helemaal zoals ik had gehoopt… Is het een fail? Oordeel zelf!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op First Impression: Sharpies van de Action!

  1. femketje schreef:

    oh ik heb er ook een paar setjes van, vond ze zelf wel nice :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>