CND™ Creative Play™ Gel Polish

De Creative Play™ Gel Polish van CND™ is een compleet nieuw product! Een gel polish die gebruikt kan worden op zowel natuurlijke nagels als kunstnagels, verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren! De Creative Play™ Gel Polish kan uitgehard worden in de UV en LED lamp, het is volledig afweekbaar en je hoeft de natuurlijke nagels niet te vijlen voordat je het aanbrengt.

Producten van CND™ zijn verkrijgbaar via BeautyXL.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op CND™ Creative Play™ Gel Polish

  1. femketje schreef:

    Die lila tint is echt prachtig ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>