LoveNess French Essential collection

In deze video laat ik de nieuwste collectie van LoveNess zien. De French Essential collectie bevat 6 mooie neutrale tinten om nagels te maken met een prachtige ‘natural look‘. Met deze neutrale kleurtjes kun je eindeloos combineren en de mooiste creaties maken! Als je de complete collectie besteld, ontvang je deze in een mooie display die leuk neer kunt zetten in je salon!

De producten van LoveNess zijn verkrijgbaar via BiBi’s Nail Design.

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>