Nail Industry Tag

Vandaag beantwoord ik 10 vragen over het nagelvak in de ‘Nail Industry Tag’. Deze tag is bedacht door Talia en Sarah, 2 van mijn favoriete YouTubers die ik allebei al hele lange tijd volg! Als jij nou ook een nagelstylist bent, zou ik het super leuk vinden om jouw antwoorden te lezen! Je kan ze achterlaten hieronder bij de comments…

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, nagelvraag, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Nail Industry Tag

  1. Kimberley schreef:

    Wat een heerlijk filmpje!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>