LoveNess holo & unicorn gold glitters

In deze video laat ik de nieuwste glitters van LoveNess zien. Het zijn de Magic Holo gold & Magic Unicorn gold die een geweldige glans geven! Het resultaat is zooo mooi! Ik laat je verschillende manieren zien om de glitters aan te brengen.

De producten van LoveNess zijn verkrijgbaar via BiBi’s Nail Design.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op LoveNess holo & unicorn gold glitters

  1. Annekoos schreef:

    Heel erg leuke video! De glitters van LoveNess zijn zeker mooi :-) Als je op zoek bent naar nieuwe nagelproducten zoals nagellak en glitters, kun je een kijkje nemen op https://beauty-label.nl/nagels/young-nails. Hier worden veel producten met kortingen aangeboden en je vindt er ook andere verzorgingsartikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>