Pretty pink glitter nails

In deze video laat ik je zien hoe je prachtige glanzende nagels kunt maken met heel veel glitters! Dit soort nagels zijn op het moment erg populair bij mij in de salon en ik vind ze ook ontzettend leuk om te maken.

De producten die ik in deze video laat zien, zijn verkrijgbaar via: Bibi’s Nails Design, Metoe Nails, Madam Glam en Magnetic Nail design.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>