Nail salon tour!

Het is inmiddels al weer een half jaar geleden dat ik met mijn salon ben verhuisd naar de prachtige nieuwe ruimte aan ons huis. Ik heb het de afgelopen maanden helemaal naar mijn zin ingericht en het is echt heerlijk om hier elke dag te kunnen werken… Vandaag is het dus tijd voor een update! In deze video laat ik mijn werkplek en de inhoud van mijn kastjes zien. Enjoy!

>> Klik hier om de eerste salon tour te zien, met beelden van de verbouwing <<

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, home, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>