Impulss color gel starter set

In deze video laat ik je de Impulss color gel starter set zien. Dit is een leuke set met alles wat je nodig hebt om zelf gellak aan te brengen. In deze video laat ik zien wat er in de set zit en hoe je de color gel moet aanbrengen. Veel kijkplezier!

Deze set kost €49,95 en is oa verkrijgbaar bij Kruidvat, DA en DIO. Meer informatie over deze producten kun je vinden op allesvoorjenagels.nl.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Impulss color gel starter set

  1. Radna schreef:

    Hoi,
    Vraagje over de impulss zet….heb deze tijdje en al paar keer gedaan, alles gaat prima en het ziet er mooi uit, totdat het plakplaatje verwijderd moet worden. Dan worden ze eerder doffer dan dat ze super gaan glanzen, en lijkt het of deze de kleur iets transparanter maakt.
    Heb je een idee hoe dit zou kunnen, of waardoor?
    Groetjes Radna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>