Caption nagellak en stempelplaten review

In deze video laat ik een aantal prachtige nagellakken van Caption zien. Deze nagellak is ontzettend dekkend en laat zich mooi aanbrengen op de nagels. Doordat deze lakken zo goed gepigmenteerd zijn, zijn ze ook ideaal om mee te stempelen. In deze video laat ik een set zien met 2 nieuwe stempelplaten en ik swatch ook alle nagellak kleurtjes. Enjoy!

Meer info over de producten van Caption kun je vinden op Caption.nl.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Caption nagellak en stempelplaten review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>