Kerstnagels met gouden glitters en stempels

De nagels van mijn zus zijn al helemaal klaar voor de feestdagen! Ik heb mooie kerstnagels gemaakt met gouden glitters en stempels met een leuk kerst patroontje. Love it! Ook heb ik eens een keer een andere techniek gebruikt door iets in de acryl te verwerken. Ben benieuwd wat je ervan vindt! De producten die ik in deze video gebruik zijn oa verkrijgbaar via beautyxl.nl en bedoeld voor professioneel gebruik. 

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Kerstnagels met gouden glitters en stempels

  1. femketje schreef:

    oh damn, wat doe je me aan :’) ik heb net m’n nagels gedaan en nu wil ik ze alweer veranderen door deze gorgeous nagels <3

  2. YuSt schreef:

    Perfectie dit! Echt zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>