Herfst ‘Burberry’ nailart

Zoals beloofd hier de video van de ‘Burberry’ nailart! Gister zagen jullie deze foto al voorbij komen en ik vertelde al dat ik met deze foto meedoe aan de CND™ Photo Contest. Heb jij al gestemd op mijn foto? Daar zou je mij enorm mee helpen en dat zou ik echt ontzettend lief vinden! En alvast super bedankt als je al gestemd hebt! (donderdag 10 november hoor wordt de uitslag bekend gemaakt)

>> KLIK HIER OM OP MIJN FOTO TE STEMMEN << 

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Herfst ‘Burberry’ nailart

  1. femketje schreef:

    ik vind deze echt super mooi :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>