CND™ Photo Contest – Uitslag en mijn favorieten!

cnd favorieten

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik vorige week meedeed aan de Photo Contest van CND™. Ik had een mooie nagelcreatie gemaakt met producten van CND™ en via al mijn social media heb ik oproepjes gedaan om op mijn foto te stemmen, want ik wilde natuurlijk wel winnen… In totaal waren er 42 inzendingen en vandaag tijdens de salondag werden de winnaars bekend gemaakt!

Er waren 2 verschillende prijzen: een juryprijs en een publieksprijs. De juryprijs werd gekozen door verschillende CND EA’s (deze dames zijn werkzaam voor CND en konden stemmen op hun favoriete foto), de publieksprijs werd gewonnen door degene met de meeste stemmen van ‘het publiek’.

CND photo contest Ramona de Weert blog

Hierboven zie je mijn inzending en ik moet eerlijk zeggen dat ik er best een beetje trots op was. Ik vond de nagels erg mooi geworden en ook de foto was goed gelukt. Al zeg ik het zelf… Natuurlijk heb ik flink lopen spammen bij mijn vriendinnen, klanten en familie. Ik heb gevraagd of iedereen op mijn foto wilde stemmen, het liefst met meerder email adressen… En ik heb heel veel stemmen gekregen! Maar helaas net niet genoeg… Ik ben 2de geworden, met 2 stemmen minder dan de nummer 1! Echt super jammer!

foto cnd

Dit zijn de 2 foto’s die gewonnen hebben! Zijn hebben een shoptegoed van van €150,- gewonnen. Wauw, echt geweldig. Gefeliciteerd!

Rechts zie je de foto van Cindy Kivits. Zij had de meeste stemmen gekregen van het publiek. Deze foto vind ik zelf ook erg mooi. De kleuren van de nagels en de doek op de achtergrond vormen een mooi geheel.

Links zie je de foto van Paula Zwaan, zij is als winnares gekozen door de EA’s. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze foto eigenlijk niet als één van mijn favorieten had uitgekozen. Maar nu ik vandaag wat meer en wat beter naar deze foto heb gekeken, vind ik ‘em toch wel erg mooi. De details van het gezicht op de middelvinger zijn prachtig!

cnd collage

Hierboven zie je een aantal van mijn favoriete foto’s. Er waren echt heel veel mooie inzendingen bij! In totaal deden er 42 foto’s mee. Vandaag was ik aanwezig bij de CND salondag bij BeautyXL en daar hingen al deze foto’s aan de muur. Zag er geweldig uit, zoveel mooie nagels op een rij!

Ik vind het natuurlijk jammer dat ik niet heb gewonnen, want met dat shoptegoed had ik wel raad geweten! Maar ik vond het super leuk om mee te doen en ik heb ontzettend veel lieve reacties gekregen op deze nagels. Natuurlijk wil ik jullie ook allemaal heel erg bedanken voor het stemmen! Thanx ladies!

Ik ben benieuwd welke creatie jij het mooist vind! 

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op CND™ Photo Contest – Uitslag en mijn favorieten!

  1. YuSt schreef:

    Ik vond het echt zo sneu! Voor mij was je nummer 1.
    Ik vind de blauwe met potje ook erg mooi.

  2. Annemarie schreef:

    Wat leuk om te zien dat je mijn creaties ook bij je favorieten had staan.voel me vereerd!
    Groetjes Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>