CND™ Photo contest – Stem jij op mij?

CND photo contest Ramona de Weert blog

Met deze foto doe ik mee aan de CND™ Photo contest. Om mee te kunnen doen aan deze wedstrijd moest je een mooie nailart creatie maken met producten van CND™ en er een mooie foto van maken. Het gaat om het totaal plaatje. Dus de nagels, de achtergrond, de belichting, alles! Uiteraard heb ik mijn best gedaan om er iets moois van te maken en natuurlijk zou ik heel graag willen winnen. Hiervoor heb ik wel jullie hulp nodig! Stem jij op mij? (Stemmen op foto 6!)

>> KLIK HIER OM OP MIJN FOTO TE STEMMEN <<

Ik heb ook een video gemaakt van deze nailart. Die zal deze week ook nog online komen!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op CND™ Photo contest – Stem jij op mij?

  1. YuSt schreef:

    Gestemd! En nogmaals proficiat met je verjaardag!

  2. Georgette schreef:

    Gestemd, ook de andere foto’s nog bekeken. Maar die van jou zijn echt de mooiste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>