Nagel beurs shoplog!

Ik ben gister naar de Uiterlijke Verzorgingsbeurs in Venray geweest. Het was een super gezellige dag met mijn zus en ik heb weer heel veel mooie dingen gescoord! In deze shoplog zie je vooral veel glitters, pigmenten en bling bling dingen!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Nagel beurs shoplog!

  1. femketje schreef:

    oehh die losse glitter <3

  2. YuSt schreef:

    Aaaah je bent er weer geweest. Ik kon dit jaar niet, zo jammer had met mijn buurmeisje mee kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>