CND™ Shellac™ Babyboom nails & Lecenté™ glitters

In deze video laat ik zien hoe ik deze glitters nagels heb gemaakt. Ik gebruik een witte CND Shellac (Cream Puff) met daar overheen roze Additives (Nectar Glaze) en glitters (Babydoll) van Lecenté. Op deze manier kun je een soort babyboom nagels creëren. Ik ben gek op deze combi en ik denk dat het ook in de salon erg populair zal gaan worden! Enjoy!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op CND™ Shellac™ Babyboom nails & Lecenté™ glitters

  1. Jamey schreef:

    echt ronduit prachtig!

  2. YuSt schreef:

    Ik heb toevallig recent ook Babyboom nagels gemaakt, ik vind het zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>