Favoriete producten en nagel groothandels

favoriete nagel groothandels

Ik krijg bijna dagelijks vragen als: ‘Welke producten vind jij het fijnst?’ en ‘Waar koop jij je producten?’ Vandaag ga ik deze vragen uitgebreid beantwoorden! Ik vertel wat meer over de producten die ik in de salon gebruik en bij welke nagel groothandels ik deze koop.

De afgelopen maanden krijg ik bijna dagelijks mailtjes van meiden en dames die erg geïnteresseerd zijn in alle nagel-dingen die ik doe. Ik ben de laatste tijd ook zelfs een aantal keren opgebeld door dames die info wilden over de producten die ik gebruik, of die een bestelling bij mij wilden plaatsen… Dat laatste gaat helaas niet lukken, want ik ben namelijk geen groothandel en ik verkoop geen producten. Wel deel ik graag mijn informatie met jullie en daarom leek het me wel handig om alle info eens op een rijtje te zetten!

Maar voordat ik daar aan begin, wil ik nog wel even gezegd hebben dat alle producten die ik gebruik, bedoeld zijn voor professionele nagelstylisten. Ik heb zelf bijna 14 jaar geleden de opleiding tot allround nagelstylist afgerond (bij een groothandel die niet meer bestaat) en ik heb leren werken met zowel gel als acryl. In de afgelopen 14 jaar heb ik nog een hoop cursussen en trainingen gedaan en ik heb heel wat verschillende merken en producten leren kennen en inmiddels weet ik precies wat ik wel en niet fijn vind.

Als je nagelstylist wilt worden, raad ik altijd aan om een goede opleiding te volgen, zodat je alle kneepjes van het vak goed onder de knie krijgt. Tegenwoordig zijn er ook veel thuisstudies voor nagelstyling, maar hier ben ik absoluut géén voorstander van! Nagelstyling is immers een praktijk gericht vak en dat kun je (naar mijn mening) niet leren door wat boeken te lezen en thuis een beetje te oefenen zonder begeleiding.

Daarnaast kun je ook allerlei workshops volgen om bepaalde technieken onder de knie te krijgen, zoals bijvoorbeeld het stempelen en de Shellac aanbrengen. Deze workshops raad ik zeker aan, om zo meer kennis te krijgen van de producten en teleurstelling en verkeerd gebruik van de producten te voorkomen. Dit is ook de rede waarom je bij de meeste groothandels alleen producten kan kopen als je professioneel nagelstylist bent met een KvK nr.

magnetic naildesignmagnetic

Magnetic Naildesign

De eerste groothandel is ook meteen degene waar ik al het langst kom. Toen ik de opleiding afgerond had, ben ik vrijwel gelijk met de producten van Magnetic gaan werken en dat doe ik nu nog steeds! Magnetic Naildesign heeft alles op het gebied van nagelstyling en nailart.

Als je van plan bent om nagelstylist te gaan volgen dat raad ik de opleidingen van Magnetic Naildesign aan. Op de website vind je alle info.

Bij Magnetic Naildesign koop ik:

 • Acryl en gel om de kunstnagels mee te maken
 • Gekleurde en glitter acryl
 • Acryl vloeistof
 • Strass steentjes
 • Stripers
 • Acryl verf
 • Vijlen
 • Watjes
 • lijm
 • tips
 • Sinds kort ook de stempels!

Maar eigenlijk kan ik bij Magnetic Naildesign voor alles terecht. Ze hebben regelmatig nieuwe producten en nieuwe kleuren. Ook de nailart workshops zijn absoluut de moeite waard!

Magnetic Naildesign
Stemerdingweg 3
Soesterberg
www.magneticnaildesign.com

beautyxl1beautyxl

BeautyXL

Deze groothandel is in Brabant. Hier ben ik al heel vaak geweest voor verschillende cursussen en workshop. Bij BeautyXL koop ik eigenlijk alleen mijn Shellac en Additives. Deze producten gebruik ik op de natuurlijke nagels of over de acryl,- of gelnagels heen. Maar verder verkopen ze bij BeautyXL ook alle producten van CND waarmee je ook kunstnagels kan maken.

Bij BeautyXL koop ik:

 • CND Shellac
 • CND Additives
 • Vloeistoffen zoals Scrubfresh, alcohol en aceton
 • Solar Oil (nagelriemolie)

De stempelplaten van Yours Cosmetics en Sascha Gossen worden ook verkocht bij BeautyXL.

BeautyXL
Ekkersrijt 7304
Son
www.beautyxl.nl

YOURS-LOGO-PNG yours cosmeticsyourscosmetics

Yours Cosmetics

Deze groothandel ken ik sinds vorig jaar, toen de stempelplaten van Sascha Gossen zijn uitgebracht. Hiermee hebben ze zichzelf in één keer op de kaart gezet. De samenwerking van Yours Cosmetics en Sascha Gossen heeft geleid tot een aantal hele mooie stempelplaten, waar ik ontzettend fan van ben! Yours Cosmetics zit in Veenendaal, wat voor mij helaas niet zo dicht bij de deur is. Ik ben er wel heen geweest voor een stamping workshop van Sascha Gossen. Zeker de moeite waard!

Bij Yours Cosmetics koop ik:

 • Stempelplaten
 • Stamper
 • Stempellak
 • Glitters van Lecenté
 • CND Shellac

Naast de geweldige stempelplaten verkoopt Yours Cosmetics ook alle producten van CND en de glitters van Lecenté. Top dus, al mijn favoriete producten bij één webshop! Als je geïnteresseerd bent in de stempelplaten van Yours Cosmetics en Sascha Gossen, raad ik ook zeker aan om een workshop te volgen. Dit is ontzettend leuk en Sascha leert je allerlei leuke manieren om de stempels te gebruiken.

Yours Cosmetics
Sterrenwacht 75
Veenendaal
www.yourscosmetics.com

la profiliquelecente

La Profilique

Wat was ik blij toen ik zag dat de Lecenté glitters nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar waren! Ik volg een hoop Engelse nagelstylisten via YouTube en ik zag deze glitters zo vaak voorbij komen. Ik ben zelf niet zo’n held met buitenlandse webshops enzo, dus ik was zo blij dat ik ze nu gewoon heel gemakkelijk zelf kon bestellen! Er is meteen een kleine obsessie ontstaan: I want them all!

Bij La Profilique koop ik:

 • Lecenté glitters
 • Penseel om de glitters aan te brengen
 • Display om de glitters in te zetten

Naast deze geweldige glitters, kun je bij La Profilique ook terecht voor producten van CND. Ik heb er dus ook weleens Shellac gekocht. Verder verkopen ze ook MoYou stempelplaten, stempellakken en nailart producten. Helaas zit La Profilique helemaal in Maastricht en dat is voor mij net te ver weg om even naar toe te gaan. Mocht je wel daar in de buurt wonen, dan raad ik zeker aan om daar eens een workshop te volgen!

La Profilique
Ambyerstraat-Noord 23
Maastricht
www.laprofilique.nl

metoe nailsmetoenails

Metoe Nails

Tot slot nog een groothandel die ik ook al jaren ken: Metoe Nails. Hier verkopen ze ook alles wat je nodig hebt om kunstnagels te maken. Ze hebben prachtige glitter acryl, super veel verschillende kleuren! Sinds kort gebruik ik ook de Diva gellak van hun en de geweldige glitters en pigmenten om in de plaklaag van de gel te plakken.

Bij Metoe Nails koop ik:

 • Diva gellak
 • Pigmenten en glitters
 • Acryl vloeistof
 • Nailart producten
 • Doekjes voor op mijn werktafel
 • blanco swatch nagels

Bij Metoe Nails kun je terecht voor alles wat met nagels, kunstnagels en nailart te maken heeft. Ik ben al regelmatig bij deze groothandel geweest en ik keek steeds mijn ogen uit. De prijzen van de producten liggen net wat lager en je hebt geen KvK nr nodig om hier te bestellen. Maar zoals ik al eerder zei, raad ik absoluut aan om een opleiding of cursus te volgen voordat je de producten aanschaft!

Metoe Nails
Leerdam
www.metoenailsforyou.nl

salon

Ik hoop dat mijn verhaal zo een beetje duidelijk was en dat ik voldoende info heb gegeven. Mocht je nog vragen hebben, mag je me natuurlijk altijd mailen, bellen of appen. Maar je kan uiteraard ook contact opnemen met de betreffende webshop als je info wilt over bepaalde producten.

Ben jij ook nagelstylist? Dan ben ik ook wel nieuwsgierig naar jouw favoriete producten en webshops! Deel ze hieronder!

Dit bericht is geplaatst in Fun, nagelvraag, Nails met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Favoriete producten en nagel groothandels

 1. femketje schreef:

  super handig artikel :D thanks for posting!

 2. Amy schreef:

  Ik mis nagelproducten.nl in het lijstje! Mijn favoriet! Ze verkopen alles van CND, de yours stempelplaten, nailart en niet te vergeten nu ook lecenté…en dat alles met gratis verzending…scheelt alweer ;-)

 3. Kim schreef:

  Ik werk in een Belgische groothandel en het is verbazingwekkend hoeveel mensen er binnen komen en zeggen dat ze het via Youtube hebben geleerd en dat ze gewoon thuis wat lopen te proberen. Zo kan je toch nooit leren waar de pijnpunten liggen. En dan willen ze hun amateuristische kennis op wat vriendinnen gaan uittesten, lekker gevaarlijk om diens nagels helemaal kapot te maken.

 4. Kelly schreef:

  Ik ben geen nagelstylist maar doe al zeker 8 jaar aan stamping nail art op de gewone nagel.
  Wat ik fijne webshops vind (dat zijn geen groothandels) zijn: bundlemonster.com – bornprettystore.com – dashicabeautyshop.nl – magpiebeauty.co.uk (dat zijn super mooie glitters, ook echt iets voor jou!)
  Misschien kan je er wat mee!

  Groetjes Kelly

 5. Miriam schreef:

  Ik heb net de allround opleiding afgerond bij Magnetic, echt een aanrader en super fijne producten! Ook gebruik ik gelpolish van Indigo Nails :)

 6. Pingback: salon tour: mijn werkplek!Beautynailsfun.nl

 7. Pingback: Kunstnagels en nailarts in de salon - Beautynailsfun.nlBeautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>