L’Oréal la palette nude

l'oreal la palette nude

Ik ben gek op oogschaduws met nude kleuren. Gelukkig was dit de afgelopen jaren een behoorlijke hype, dus ik heb al een aantal mooie nude paletten. L’Oréal heeft ook een prachtige oogschaduw palette met neutrale kleuretjes, La Palette Nude. Kijk je mee naar de foto’s en swatches?

l'oreal la palette nude

Zoals ik al zei, heb ik behoorlijk wat oogschaduw paletten met neutrale kleuren. Ik denk dat de Naked paletten van Urban Decay wel de bekendste zijn, maar daarnaast heb ik ook prachtige oogschaduw doosjes van Sleek, MUA, Paula’s Choice en MAC.

La Palette Nude van L’Oréal past prima in dat rijtje. Qua kleuren is dit palette niet echt origineel of uniek, maar de oogschaduws zijn erg bruikbaar en goed met elkaar te combineren. Ik heb trouwens de Beige variant en er is schijnbaar ook een Rose, maar deze kan ik eigenlijk nog nergens terug vinden.

la palette nude l'oreal

Het doosje vind ik erg mooi. Het is gemaakt van stevig glanzend plastic. Het is lekker compact, maar het bevat toch 10 kleuren. Ik gebruik het Naked palette van Urban Decay even als vergelijking. Dan is dit doosje van L’Oréal een stuk kleiner en ook de oogschaduw ‘pannetjes’ zijn kleiner dan in het Naked palette.

Het formaat van dit palette vind ik erg goed. Het is groot genoeg, bevat voldoende verschillende kleuren voor zeer uiteenlopende ooglooks en ook kan ik prima met mijn kwasten in de oogschaduws. Maar daarnaast is het ook juist weer compact genoeg om mee te nemen in mijn make up tasje. Iets wat me met het Urban Decay Naked palette echt niet lukt…

l'oreal la palette nude

Naast de 10 oogschaduws zit er ook een fijne grote spiegel in dit palette. Echt een pluspunt! Dat maakt dit palette helemaal geschikt om mee te nemen op reis of een dagje weg. Je kan gemakkelijk je make up checken en bijwerken. Ook zit er een dubbelzijdig oogschaduw kwastje in dit palette. Met aan de ene kant een spons applicator en aan de andere kant een kwastje met haartjes. Op zich niets mis mee, maar toch gebruik ik zulke bijgeleverde kwastjes meestal alleen in geval van nood.

Dan is het nu tijd voor de swatches!

la palette nude

Dit zijn de eerste 5 kleuren uit het palette. Deze kleuren zijn wat lichter en prima te gebruiken als highlighter of als blending kleur. De kleuren zijn licht en leken net wat minder gepigmenteerd dan de donkerdere kleuren, maar eenmaal op de ogen is de kleur prima zichtbaar.

la palette nude

De andere 5 kleuren zijn een stuk donkerder en goed gepigmenteerd. De kleuren hebben verschillende finishes en daardoor is er genoeg variatie in dit palette. Op het eerste gezicht lijken de kleuren in het palette misschien best veel op elkaar, maar aan de swatches zie je dat de kleuren toch echt verschillend zijn.

De middelste kleur van deze 5 vind ik het mooist. Deze kleur is erg goed gepigmenteerd en bevat een prachtige glans. Een kleine misser vind ik de ‘zwarte’ kleur. Deze had van mijn wel wat zwarter mogen zijn. En misschien had de eerste van de 5 (de meest linkse kleur) ook net iets meer kleur af mogen geven. Maar verder zijn het prima kleuren!

l'oreal palette

Het mag duidelijk zijn dat ik erg gecharmeerd ben van dit palette. Ik vind het formaat van dit palette erg fijn. De kleuren zijn ook helemaal mijn ding. Zoals je aan de swatches kan zien, zijn vrijwel alle kleuren prima in orde op een paar kleine missers na.

De oogschaduws brengen zijn aan, ze zijn een klein beetje poederig, maar als je je oogschaduw kwastje even aftikt voordat je het aanbrengt, is er niets aan de hand. De kleuren laten zich prima blenden en blijven goed zitten. Zeker als je nog een oogschaduw primer aanbrengt.

l'oreal oogschaduw

Het palette is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Verkoopprijs La Palette Nude (Beige) €19,95

Wat vind jij van dit palette? Hou jij ook zo van neutrale oogschaduw kleuren?

Dit bericht is geplaatst in beauty met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op L’Oréal la palette nude

 1. Amelie schreef:

  Ik vind het een heel erg mooi palette!!

 2. Manon schreef:

  Hele mooie palette is dit !

 3. Bianca schreef:

  Mooi neutraal paletje en fijn dat Loreal zulke palettes nu voor iedereen beschikbaar maakt

 4. Mariëlle schreef:

  Ik vind het een mooi palette maar ik schaf hem niet aan, ik heb al zoveel liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>