NYC oogschaduw quattro

nyc oogschaduw

Ik ben gek op oogschaduw! In mijn make up kast heb ik zelfs 2 lades vol met oogschaduws en paletten. Ik vind het fijn om een beetje keus te hebben… De laatste tijd pak ik steeds vaker naar deze oogschaduw quattro’s van NYC. Prachtige kleurtjes voor een leuk budget prijsje!

nyc oogschaduw nyc oogschaduw

De quattro oogschaduw paletten zijn super fijn en compact. De langwerpige doosjes bevatten 4 verschillende kleuren en een sponsapplicator. De doorschijnende bovenkant is handig. Zo kun je meteen zien welke kleuren er in het doosjes zitten, zeker als je meerdere van deze paletten hebt kun je in één oogopslag zien welke je moet hebben.

nyc oogschaduw oogschaduw

Van deze 3 quattro’s gebruik ik de neutrale kleuren het meest. Het blauw/paarse palette is ook erg mooi, maar ik pak eigenlijk nooit naar blauw of paars. Is niet zo mijn ding, maar kan wel erg mooi staan…

 • 817 South Street Seaport
 • 823 A Kiss on the Hudson
 • 824 Central Park Lavender

nyc nyc nyc

De doosjes zelf zien erg prachtig uit. Je hebt eigenlijk niet in de gaten dat het om een budget oogschaduw gaat. De verpakking is strak en het ziet er stevig uit. In elke quattro zitten 4 verschillende oogschaduws waarmee je eindeloos kunt variëren.

Highlighter – Om je blik opener te maken en je wenkbrauwen te accentueren
‘Crease’-kleur – Om volume aan je oog te geven
Contour-kleur – Om je oogkas en wimperrand te definiëren
‘All over lid’-kleur – Om je oogleden in een chique kleur te hullen

Uiteraard kun je de kleuren zo aanbrengen als je zelf wilt. Ik gebruik vaak alleen de lichtste kleur in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen, één van de middelste kleuren over mijn gehele ooglid en de donkerste kleur langs mijn onderste wimperrand. Super simpel voor een dagelijkse look.

nyc oogschaduw nyc oogschaduw nyc nyc

South Street Seaport

Dit is mijn favoriete palette. De kleuren passen mooi bij elkaar en staan ook goed bij mijn oogkleur. Deze kleuren zijn goed gepigmenteerd en bevatten allemaal een hele fijne sheen of shimmer. Erg mooi! Daardoor zijn ze middelste kleuren ook prima in hun eentje te gebruiken op het gehele ooglid. Door de glansdeeltjes lijkt het net of je veel meer moeite hebt gedaan voor de ooglook, terwijl het toch juist heel eenvoudig is.

Met de donkere kleur kun je je naturelle ooglook heel eenvoudig omtoveren tot een mooi smokey eye. Ook de donkere kleur bevat een mooie glans en blend daardoor heel gemakkelijk in de andere kleuren. Vergeet ook niet je onderste wimperrand!

nyc oogschaduw nyc nyc nyc

A Kiss on the Hudson

Dit is een heel neutraal palette met wat zachtere kleuren. Ook deze oogschaduws zijn prima gepigmenteerd, maar ze bevatten iets minder glans. De peach kleur is erg mooi voor een frisse zomerse look. De donker bruine kleur, met een vleugje paars is ook super mooi!

nyc oogschaduw nyc oogschaduw nyc nyc

Central Park Lavender

Dit blauw paarse palette ziet er prachtig uit en eigenlijk zou ik het vaker moeten pakken. Blauw is niet zo mijn kleur ik kan mezelf er niet zo goed mee zien, terwijl het toch erg mooi kan staan.

Ook deze kleuren zijn goed gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Met de donker blauwe kleur kun je ook een perfecte smokey eye maken. Leuk voor een feestje!

nyc oogschaduw

De producten van NYC zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Verkoopprijs oogschaduw quattro €4,29 p/st. Er zijn nog meer verschillende kleuren verkrijgbaar, dus neem eens een kijkje in het schap van NYC.

Ken jij de oogschaduw quattro’s van NYC al? Welke kleur vind jij het mooist?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op NYC oogschaduw quattro

 1. Sonja schreef:

  Ik kreeg de Kiss on the Hudson cadeau. Vind het heel mooi, voor cadual looks.
  De central park wil ik ook nog wel!

 2. Mariëlle schreef:

  Ik vind ze er leuk uitzien, maar ik gebruik liever een Sleek palette!

  • Ramona schreef:

   Ja de Sleek palette zijn ook absoluut mijn favoriet! Er zitten meerdere kleuren in en qua prijs nog net iets voordeliger.

 3. Natasja schreef:

  Ziet er goed uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>