Glitter nagels met Diva gellak en strass steentjes

Ik heb mijn nageltjes weer voorzien van een mooie gellak met glitters! Daar overheen heb ik nog wat extra strass en bling bling dingetjes aangebracht. Ik heb er deze keer weer een uitgebreide video van gemaakt. Hope you like it!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Glitter nagels met Diva gellak en strass steentjes

  1. Sanja schreef:

    Leuke nail art!

  2. feng schreef:

    ik vind je creaties met gellak zo leuk:D ik heb alle artikelen bekeken en al je filmpjes :D ik hoop dat je snel weer nieuwe dingen er over post. zelf gebruik ik ook gellak. ik koop alles op ebay. Ik ben nog amateuristisch ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>