W7 oogschaduw paletten – In the Buff & In the Nude

w7

Een paar weken geleden heb in ein-de-lijk de W7 paletten gescoord! Ze stonden al super lang op mijn wishlist, maar omdat ik bijna nooit iets online bestel, duurde het even voordat ik ze had gevonden… Ik heb ze nu uiteindelijk gekocht bij de Dirx drogist voor slechts €5,99 per stuk. Oh yeahh!

w7 w7

Deze In the Buff en In the Nude paletten van W7 zijn al een tijdje een behoorlijke hype. Ik had er al veel over gelezen en ik was er erg nieuwsgierig naar geworden. Ik ben gek op oogschaduw paletten en vooral als ze mooie neutrale kleurtjes bevatten, dus ook deze stonden op mijn wishlist!

Laatst las ik heel toevallig de reclamefolder van de Dirx en daar zag ik tot mijn grote verbazing ineens de W7 paletten in staan voor maar €5,99! De volgende dag ben ik dus meteen naar de Dirx gesprint.. En daar lagen nog een paar mooie exemplaartjes op mij te wachten! Van zulke momentjes kan ik echt intens gelukkig worden! :)

w7 w7

Uiteraard gooide ik meteen (heel voorzichtig) allebei de paletten in mijn mandje. Yess, eindelijk had ik ze!

De paletten zelf zien er erg mooi uit. Qua vormgeving lijken ze best wel veel op de Naked paletten van Urban Decay, alleen zit er geen spiegel in en het metaal oogt net iets goedkoper. Maar goed, ze zijn natuurlijk ook een heel stuk goedkoper. Verder heb ik er weinig op aan te merken.

w7

Beide paletten bevatten mooie neutrale kleuren. Zo op het eerste gezicht lijkt het misschien allemaal een beetje op elkaar, maar als je de paletten even goed naast elkaar legt, zie je duidelijk dat er totaal verschillende kleuren in zitten. Echt hoor.. ;)

De paletten zouden dupes zijn voor het Naked 2 en 3 palette van Urban Decay. In the Nude bevat dan ook iets meer rose gouden tinten net zoals het Naked 3 palette.

in the buff in the buff

In the Buff

Dit palette bevat 12 prachtige oogschaduw kleurtjes, van heel licht en glanzend, tot zwart en mat. Echt mooie bruikbare kleuren.

in the nudew7 in te buff w7 in the buff

Alle oogschaduws hebben ook namen, dat maakt het extra leuk vind ik. De namen vind je op de achterkant van het palette.

De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Alleen de eerste kleur zie je niet zo goed, omdat die erg veel lijkt op mijn eigen huidskleur. De oogschaduws laten zich gemakkelijk blenden en je kan er super veel verschillende looks mee maken.

w7 in the nude nude palette

In the Nude

Ik kan eigenlijk niet kiezen welk palette ik nou het mooist vind. Ook deze bevat weer een hoop mooie neutrale kleuren en het lijkt een perfecte dupe voor het Naked 3 palette van Urban Decay.

w7

w7 in the nude

Veel roze en goud vind je in dit palette. Erg mooi! Maar ook de donkere kleur is prachtig! Met zo’n donkere oogschaduw kun je elke look wat heftiger maken. Voeg een klein beetje van de donkere kleur toe in je buitenste ooghoeken, of vervaag het langs je onderste wimperrand en het ziet er meteen net even wat spannender en intenser uit.

naked paletten nked paletten dupes naked paletten

Zoals ik al zei, zijn de paletten dupes voor het Naked 1 & 2 palette van Urban Decay. Hierboven zie je ze allemaal bij elkaar. Wat een mooi plaatje hè.. Ik heb alle kleuren eens goed met elkaar vergeleken en komen echt heel erg dicht bij elkaar in de buurt.

Hier en daar zijn wat kleine verschilletjes te merken aan de finish. Sommige kleuren van Urban Decay bevatten net even wat meer glans, maar ik weet zeker dat je met beide paletten wel een zelfde soort look kunt maken.

w7 dupe nakes 2

In the Buff – Naked 2  

dupes naked 3

In the Nude – Naked 3

Ik ben echt heel erg blij dat ik deze paletten van W7 eindelijk heb gevonden en ook nog eens voor zo’n super leuke budget prijs! Ik ben er eigenlijk net zo blij mee als met de échte Naked paletten.

De paletten van W7 zijn verkrijgbaar in verschillende webshops en in een aantal winkels (DA? Voordeelshop?), maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ze nog nooit ergens was tegen gekomen. Of ik heb niet goed genoeg gezocht, dat zou natuurlijk ook kunnen.. Ik heb ze nu dus uiteindelijk gescoord voor €5,99 p/st. maar ze kosten meestal zo rond de 7 of 8 euro.

Als je op zoek bent naar een mooi bruikbaar palette dan zou ik zeker even deze paletten van W7 bekijken. Ik vind ze echt heel erg mooi en ze zijn het geld echt absoluut waard! Er is nog een andere variant met een paarse verpakking en daar zitten wat meer donkere kleuren in. Die ziet er ook erg mooi uit, dus misschien dat ik die ook nog wel ga proberen te scoren..

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze paletten vinden. Heb je ze ook al? En waar heb jij ze gekocht?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op W7 oogschaduw paletten – In the Buff & In the Nude

 1. Mandy schreef:

  Ik heb ze beide ook;) zijn erg mooi!

 2. Sonja schreef:

  Ik heb de In the Night inderdaad, juist omdat die meer bij mij past (duistere kant).
  Vind het ook heel fijn in gebruik. En pak regelmatig deze erbij voor een mooie look. Voor deze prijs zou ik nog de andere twee ook wel willen kopen! Bos bloemen is net zo duur en na 1 week kun je die ook weggooien!

 3. Tatiana schreef:

  Ik heb W7 In The Buff, ik ben er erg blij mee. Is op dit moment mijn favoriete palette. Toen de W7 hype begon heb ik er meteen een stuk of 30 gekocht voor mijn winkeltje. Ik vind de kleuren erg mooi. Op mijn wish list staat nog de Naked paletten.

 4. Kelly schreef:

  Leuke palettes, al heb ik zelf de Naked palettes al en ben ik daar ontzettend blij mee!

 5. Mariëlle schreef:

  Ik heb ze beiden en ik vind ze erg leuk!

 6. beautyforgirls schreef:

  Ze zijn beiden erg mooi.
  Liefs, xxx

 7. Petra schreef:

  Ik vind ze allebei heel erg mooi, maar heb ze niet aangeschaft…..de tinten zijn niet helemaal wat ik regelmatig draag, vandaar dat ik ze ook niet aangeschaft had…

 8. Lonneke schreef:

  Ze zijn mooi ik wil de echt maar ook deze dupe wil ik erg graag. Ik heb ze online besteld omdat het bij mij nergens in de buurt verkrijgbaar is helaas. En ik wil toch ook eens een palette ik gebruik nu vaak losse oogschaduwen van L’oreal.

 9. Amelie schreef:

  Ik vind ze zelf ook allebei heel fijn! Ik kan ze niet met UD vergelijken, maar ze werken goed en de kleuren zijn zo mooi!

 10. Pingback: W7 In the Night oogschaduw palette - Beautynailsfun.nlBeautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>