Simpele WK NailArt met stipjes

wk nailart

Vandaag laat ik een hele eenvoudige NailArt zien, die eigenlijk iedereen wel kan maken. Je hebt er geen aparte spullen voor nodig en het is heel simpel! Voor deze NailArt heb ik de nagellakken uit de Hup Holland Hup collectie van Essence gebruikt, lekker budget!

wk nailart

Gister zagen jullie een wat uitgebreidere NailArt voorbij komen, dus het leek me wel leuk om nu weer even iets simpels te maken. Dit kan eigenlijk niet mislukken, het lukt altijd! En je kan met deze ‘techniek’ heel veel verschillende variaties maken.

wk nailart

Ook hier heb ik nog steeds een French Manicure als ondergrond. Hiervan kon je gister het filmpje al zien. Omdat ik die witte rand graag wel zichtbaar wil houden, heb ik de stipjes niet over heel de nagel gezet. Het witte randje geeft zo wel een leuk contrast met de stippen, maar je kan natuurlijk ook je nagels gewoon in één kleur lakken of juist naturel houden.

wk nailart

 • Ik heb een French Manicure met gellak als basis. Je kan dit ook gewoon met nagellak doen.
 • Met de rode nagellak van Essence en een dotting tool maak ik kleine stipjes op de nagels. Ik doe dit willekeurig en op alle nagels net een beetje anders.
 • Daarna ga ik met de witte nagellak stipjes zetten tussen en op de rode stipjes. Het is ook leuk om een wit stipje midden in een rode te zetten, zo lijkt het net een ringetje.
 • Tot slot zet ik er ook nog wat blauwe stippen tussen.

Super simpel, maar het effect is erg leuk!

wk nailart

Als je het leuk vind zou je er ook nog oranje stipjes bij kunnen doen. Dat is ook erg leuk! Of gewoon één accent nagel in oranje. Je kan met deze stipjes ook andere patroontjes maken. Het is ook leuk om heel je nagel ermee te bedekken, of alleen het randje. Kies wat je zelf het leukst vind!

nailart

Voor deze NailArt heb ik de rood, wit, blauwe nagellak uit de Hup Holland Hup collectie van Essence gebruikt. Helaas zijn deze op veel plaatsen al uitverkocht, maar er zijn genoeg andere (goedkope) merken die zulke kleurtjes hebben. Als je geen dotting tool hebt, kun je ook een satéprikker of een kopspeld gebruiken.

Wat vind jij van deze NailArt? Is dit iets te simpel voor je, of vind je dit juist leuk?

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Simpele WK NailArt met stipjes

 1. Mariska schreef:

  Heel erg simpel maar wel heel erg leuk! :)

 2. Mirjam schreef:

  Dit heb je toch ook weer zo leuk bedacht!

 3. Kelly schreef:

  Heel erg leuk, lekker gemakkelijk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>