WK NailArt stap voor stap

wk nagels

Gister zagen jullie deze NailArt al voorbij komen in de Nails vs Nails. Vandaag staat natuurlijk helemaal in het teken van de wedstrijd van vanavond. En ik moet eerlijk bekennen dat ik het zelf ook echt spannend vind! Moet jij jouw nagels nog oranje-proof maken? Dan heb ik wat leuke simpele ideetjes voor je!

wk nagels

Deze NailArt bevat eigenlijk 3 verschillende arts in één! Je hoeft niet per se helemaal over the top te gaan met deze complete NailArt, maar je kan natuurlijk ook gewoon je nagels lakken met een oranje gradiënt, een voetbal of de rood-wit-blauw vlag. Maar ik ging all the way!

nailart tutorial

Deze NailArt is niet zo moeilijk. Vooral de overloopjes met de verschillende kleuren zijn erg eenvoudig, maar het effect is wel heel leuk!

nailart tutorial

 • Ik heb mijn nagels gelakt met de witte nagellak van Essence uit de Hup Holland Hup collectie, lekker toepasselijk! En deze kleur is echt heel fijn!
 • Met 3 verschillende kleuren oranje maak ik een overloop. Ik breng de nagellak aan op een sponsje en ik dep dit op mijn nagels. Op de foto komt de gradiënt helaas niet zo duidelijk over, maar in het echt is het wel goed zichtbaar. Als de kleurtjes erop zitten, breng ik nog wat extra glitters aan.
 • Op mijn ringvinger maak ik de rood-wit-blauw vlag. Dit doe ik ook met een sponsje.
 • Het is belangrijk dat je nu een topcoat aanbrengt. Het zorgt ervoor dat de kleuren mooi in elkaar samenvloeien en het is gemakkelijker om er daarna nog overheen te schilderen, omdat het oppervlak dan iets egaler is.
 • Tot slot maak ik op mijn middelvinger nog een voetbal. Maak eerst een witte bal en als dit goed droog is, kun je de zwarte vakjes toevoegen.

Het gradiënt effect met sponsjes is super simpel en het effect is altijd erg mooi. Helaas moet je daarna wel heel goed je nagelriemen en vingers schoonmaken, want het kruipt vaak helemaal tussen de randjes. Dit kun je doen met nagellakremover en een wattenstaafje. (Ik zag pas later op de foto’s dat het nog een beetje tussen mijn nagelriemen zat, grrr…)

wk nagels

Met deze nagels ben je natuurlijk helemaal klaar voor de wedstrijd van vanavond! Hup Holland Hup!

wk nagels

Hierboven zie je de spulletjes die ik heb gebruikt voor deze NailArt. De lakjes uit de Hup Holland Hup collectie van Essence zijn hier echt perfect voor. Helaas zijn ze vrijwel overal al uitverkocht hoorde ik.

Voor de gradiënt heb ik de volgende nagellakken gebruikt:

 • OPI – Where did Suzi’s man-go?
 • DA – “Het nummer stond er helaas niet meer op”
 • Essie – Meet me at Sunset
 • Rimmel – Shirley Temple

Wat vind je van deze NailArt? En heb je zelf je nagels ook al oranje gelakt?

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op WK NailArt stap voor stap

 1. Jannet schreef:

  Heel leuk! Vind de voetbal zo strak gemaakt, knap hoor!

 2. Mariska schreef:

  Vind het er heel leuk uit zien! :)

 3. Suzanne schreef:

  Wat leuk weer! Ik zag gisteren bij het Kruidvat in Zevenbergen nog Hup Holland lakjes staan :)

 4. femketje schreef:

  super leuk gedaan :D

 5. Sonja schreef:

  Leker creatief, vind de bal ontzettend mooi!

 6. Mirjam schreef:

  Wat leuk gedaan, het heeft geholpen! :)

 7. Marianne schreef:

  Wat een leuke voor het WK.
  Wij doen em dan met zwart-geel-rood :-p

  Alleen die voetbal, zo strak, dat lukt me toch nog niet hoor ;-)

 8. Serena schreef:

  Het is me gelukt om die nagels voor wk te maken ! ^.^
  Wel veel geoefend met dat sponsje…

 9. Pingback: Nails vs Nails jaaroverzicht! - Beautynailsfun.nlBeautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>