Pink gellac verwijderen na 3 weken!

pink gellac verwijderen

Vorige week konden jullie al een filmpje zien waarin ik de Pink Gellac aanbracht bij mijn stagiaire Sanne. De producten bevielen me erg goed en het was heel gemakkelijk aan te brengen. Natuurlijk moesten we nog wel even afwachten hoe het zou blijven zitten en hoe de Pink Gellac zich zou laten verwijderen. Vandaag een update!

De Pink Gellac beloofd 2 weken te blijven zitten. Uiteraard moet je dat altijd met een korreltje zout nemen, het kan natuurlijk verschillen per persoon omdat iedereen ander soort nagels heeft. Daarnaast is de manier van aanbrengen van groot belang. Als de gel niet goed is aangebracht en uitgehard, zal dit zeker invloed hebben op de houdbaarheid. In het filmpje laat ik alles stap voor stap zien.

pink gellac

Er is een aparte Pink Remover set verkrijgbaar. De set bevat 50 stuks Remover Wraps, 100 ml Pink Remover, de Pink Metalen Bokkenpoot en Pink Manicure Borstel. Alles wat je nodig hebt voor het snel en gemakkelijk verwijderen van de Pink Gellac gel nagellak. Deze set is nu extra voordelig geprijsd voor €26,95.

We wilden de Pink Gellac minimaal 2 weken laten zitten, want we moesten natuurlijk testen of het ook echt zo lang mooi zou blijven. Nou dat was gelukt hoor! Na 2 weken zat alles nog perfect! Het zat nog zo mooi, dat het er eigenlijk helemaal nog niet af hoefde.

Sanne is altijd 1 dag per week bij mij in de salon, dus ze moest het nog een extra weekje volhouden. De foto’s hierboven zijn dus gemaakt na 3 weken! De linker hand is echt nog helemaal perfect, je ziet alleen een behoorlijke uitgroei natuurlijk. Op haar rechter hand (ze is rechts, dus die gebruikt ze het meest) zitten 2 chips op de middel,- en wijsvinger, maar dat was pas de dag ervoor gebeurd. Echt top dus!

Voordat ik de wraps met remover aanbreng, ga ik eerst even lichtjes over de nagels met een vijl. Op deze manier vijl je de toplaag open en zal de gel gemakkelijker loslaten. Ik pak alle nagels goed in met de wraps en laat dit ongeveer een kwartiertje zitten.

De wraps zijn echt super makkelijk om de Pink Gellac los te weken, maar ze zijn ook erg handig voor hardnekkige glitternagellak!

gellak gellak

Na ongeveer een kwartiertje haal ik de wraps eraf. Je ziet dat de gel op sommige plekken is losgelaten, maar je moet nog wel even je best doen om echt alles eraf te halen. Dit gaat het gemakkelijkst met een metalen bokkenpootje. Na een beetje krabbelen laten de stukjes vanzelf los.

Hierboven zie je de nagels na het verwijderen van de gel. Je ziet hier en daar wat kleine witte plekjes, maar er zijn geen beschadigingen.

Daarna ga ik nog even met de remover over de nagels om de allerlaatste restjes te verwijderen. Met een zachte vijl (of het witte blok) ga ik lichtjes over de nagels. Alle oneffenheden verdwijnen en de nagels zien er weer netjes uit.

Tot slot breng ik een nagelverharder aan en de nageltjes zien er weer pico bello uit! De nagels voelen stevig aan en ze zijn in die 3 weken natuurlijk weer behoorlijk gegroeid.

Sanne en ik zijn erg onder de indruk van de Pink Gellac. We waren al erg positief over het aanbrengen, maar nu de houdbaarheid ook nog perfect blijkt te zijn, zijn we natuurlijk helemaal enthousiast! De kleur die wij gebruikt hebben is Pepper Pink, maar er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar! Bekijk de website pinkgellac.nl voor meer info over de producten en prijzen.

Wat vind jij van de Pink Gellac? Ken je deze producten al, of zou je overwegen om ze eens uit te proberen?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

13 Reacties op Pink gellac verwijderen na 3 weken!

 1. Jannet schreef:

  Mooi dat het doet wat het belooft, maar ik wil toch elke week nieuwe lak, alleen al vanwege de uitgroei! Mijn nagels groeien hard. Zou wel wat zijn voor de vakantie, dan ben je zeker dat het mooi blijft.

 2. Linda schreef:

  Fijn dat de nagels geeb ln vvvvgy

 3. Willeke de Heus schreef:

  Niet verwacht dat het er makkelijk afging echt top :)

 4. me schreef:

  Ik denk dat mijn nagels gellak (welke dan ook) meteen beantwoorden met massaal zelfmoord plegen als ik de foto’s zo bekijk. Tja, soms heb je pech met je nagels en soms geluk, ik ben een pechvogel met extreem zwakke nagels.

 5. Michelle Kaiser schreef:

  Hoe ik erover denk: dit is ge-wel-dig. Alleen wordt ik steeds minder enthousiast van mijn eigen SensatioNail. Het vijlen vind ik een ramp en het eraf halen doe ik op de meest foute manier waar mening nagelstyliste een hardverzakking van krijgt: eraf krabben en “bijten”. Niet doorvertellen he. En ik weet niet waarom maar na 3 of 4 dagen moet ik het eraf halen, gechipt en soms de halve nagel eraf. Daarom plaatste ik gister ook deze reactie onder je filmpje:

  “Hi Ramona,
  Heb je voor mij even een antwoord op mijn vraag!
  Mijn vraag is namelijk; Als ik SensatioNail opdoe dan laat het na 4 dagen al los. Niet de hele nagel, maar wel dermate storend dat ik het niet meer mooi vind. Daar baal ik van, want je beschadigd je nagelbed mega door het vijlen en de primer en als het dan niet eens doet wat het beloofd wordt ik boos en dat is jammer. Daar is het niet voor. Ik heb mega gekke nagels. Nagellak blijft max 1,5 dag zitten dus gel 4 dagen max. Ze scheuren ook af en ik kan er bijzonder weinig mee. Misschien je tips voor mij? Of advies?”

  Maar WAUW, haar nagels zien er geweldig mooi uit. Super. Beetje heel erg jaloers.

  • Ramona schreef:

   Ja dat is natuurlijk lastig te zeggen zo. Als je precies doet wat je moet doen, dan zou de gellak in principe wel goed moeten blijven zitten. Het is uiteraard per persoon verschillend, het ligt echt aan het soort nagels dat je hebt. Tja en soms kun je echt ene pechvogel zijn, dan blijft het gewoon niet zitten. Als je al aangeeft dat nagellak ook niet lang blijft zitten, dan denk ik dat het toch een beetje ligt aan jouw nagels.
   Dus sorry, ik zou het zo ook niet durven zeggen.

 6. Isabeau schreef:

  Wat een fijn product !

 7. Linda schreef:

  Dat ziet er goed uit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een hard hoofd in had, wat het netjes afhalen betreft. Heb van zoveel merken beschadigde nagels gezien. Maar haar nagels zien er gelukkig goed uit, ze zijn mooi.

 8. M.H.C. de Groot-Broeders schreef:

  Ik snap niet hoe mensen deze lak zo lang op de nagels kunnen houden. Ik moet steevast
  op dag drie of vier opnieuw lakken, omdat het los laat. Het grote voordeel vind ik dat je na het lakken meteen je van alles kunt gaan doen zonder dat je nagellak beschadigt. En het ziet er prachtig uit! Jammer dat het bij mij maar zo kort blijf zitten. Ik zou al blij zijn met een week.

 9. Fien schreef:

  Hoi Ramona, Ik ben helemaal niet enthousiast over de Pink gellack. We hebben het inmiddels al acht maal opgebracht. Goed de cursus gevolgd. Het is telkens na 1 week al lelijk, het beschadigd toch of er gaan stukken lak af, zowel bij mij als mijn vriendin! Ook kort knippen helpt dus niet. Heb je tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>