NOTD ~ Mijn carnavals nagels!

notd camouflage nails

Yess, hier in het zuiden is het carnaval inmiddels losgebarsten. Terwijl ik dit aan het tikken ben, hoor ik zelfs de dweilband voorbij komen, gezellig! Ik heb vanmorgen mijn nageltjes ook helemaal in stijl gelakt. Ik ga vandaag mijn leger outfitje aandoen, dus daar passen deze camouflage nagels natuurlijk perfect bij…

leger print nailart

Ik plaatste vanmorgen een foto op Instagram met de lakjes die ik voor deze NailArt wilde gebruiken en jullie waren nieuwsgierig naar het eindresultaat. Dus tadààà, hier is tie dan!

Deze NailArt is super simpel, dus het leek me niet echt nodig om er stap-voor-stap-foto’s van te maken. Ik heb eerst mijn nagels gelakt met de shimmer kleur van China Glaze en daarna heb ik allemaal vlekjes gemaakt met de andere kleurtjes. Je kan dit gewoon met het kwastje zelf doen, als het niet te dik is, en anders kun je ook een dotting tool gebruiken.

Dit zijn de lakjes die ik heb gebruikt:

 • China Glaze – Gossip over Gimlets
 • NYC – Sidewalkers
 • Trind – Emerald Swirl
 • China Glaze – Foie Gras

Een prima combi voor een camouflage printje. Maar je kan natuurlijk ook andere kleurtjes gebruiken. Kies gewoon wat bruin, groen en grijs, dat is altijd goed!

Ik zal proberen ook een foto van mijn carnavals outfitje op Instagram te plaatsen, maar ik wil mezelf wel behoeden voor rare foto’s die ik eigenlijk liever niet had willen plaatsen… ;) (Blame it on the alcohol…)

Wat vinden jullie van mijn nageltjes? Wie van jullie gaat er ook carnaval vieren en hoe zien jouw nagels er vandaag uit?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op NOTD ~ Mijn carnavals nagels!

 1. Kelly schreef:

  Leuk gedaan zeg!

 2. Dionne schreef:

  Ziet er heel leuk uit!

 3. Lotje schreef:

  Leuk! Veel plezier met carnavallen!

 4. Judith schreef:

  Wat gaaf! Zo gek dat het in een deel van het land helemaal leeft, en hier helemaal niet! Heel veel plezier!

 5. Tess Evea schreef:

  Wat heb je dit leuk gedaan, mooi hoor!

 6. Jannet schreef:

  Leuk!

 7. Marianne schreef:

  Superleuk gedaan.
  Deze carnaval heb ik een bijen-outfit, dus zullen het zwart en gele nageltjes worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>