My lovely life #9

Het is weer vrijdag, dus tijd voor mijn wekelijkse foto album! Carnaval is weer voorbij. Het was gezellig en op zich heb ik me nog redelijk rustig gehouden. Toch ben ik nu helaas een beetje ziekjes en ik heb een mega koortslip, dat zal dus wel van al die bierglazen in de café’s komen vrees ik. Ik ben dus super blij dat ik deze hele week vrij was…

Vorige week maakte ik deze mooie nageltjes bij mijn zusje. Het filmpje hebben jullie al kunnen zien. Ik heb er heel veel complimenten op gekregen en ik vind ze zelf eigenlijk ook wel erg leuk.

Ik moest ook mijn eigen (korte) nageltjes nog voorzien van een leuk lakje. Ik ging voor een leger printje, want dat paste perfect bij mijn carnavals outfitje.

Het was weer gezellig tijdens de carnaval! Hierboven zie je mijn nichtje Qyara als Minnie Mouse en mijn mama & zusje. Qwynn deed mee met de optocht en won maar liefst 2x de 1ste prijs samen met zijn vriendje. Wat waren wij trots! :)

Het leger printje ging er na 2 dagen weer af. Ik vijlde mijn nageltjes super kort, zodat het laatste ‘slechte’ stukje er af was (waar de acryl op had gezeten). Nu kunnen mijn nagels weer helemaal mooi gaan groeien. De blauwe nagellak is Russian Navy van OPI, mijn all time favorite!

Luiwammes Gizmo ligt weer lekker te chillen in z’n mandje. Zo schattig!

Mijn Naked paletten. Ik ben er zo blij mee! Gister konden jullie mijn hele verhaal over deze mooie oogschaduw paletten al lezen.

En dit was mijn weekje weer. Ik zit nu met een grote mok thee en ik hoop dat mijn keelpijn gauw een stuk minder zal zijn. Blehhh! Het gaat een rustig weekendje worden denk ik.

En wat gaan jullie doen dit weekend?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op My lovely life #9

  1. SandeNova schreef:

    Leuke foto’s weer. En tja ik blijf die hondjes zo lief vinden!

  2. Lysette schreef:

    Voelt dat niet raar ? Na zo’n lange tijd weer korte nagels te hebben ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>