Nagellak collectie deel 3

Vandaag zien jullie het 3de en laatste deel van mijn nagellak collectie. Hierin laat ik zien welke lakjes er op mijn nagellak rekken staan. Ik heb mijn nagellak rekken bij een groothandel op de beauty beurs gekocht, maar ze zijn ook verkrijgbaar via verschillende webshops. Fijne zondag!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Nagellak collectie deel 3

 1. femketje schreef:

  zo’n mooie collectie :D

 2. irene niec schreef:

  Mijn complimenten hoor, je hebt een prachtige collectie en ik heb van de filmpjes genoten.

 3. Ilse schreef:

  Wow veel nagellak. Echt een hele mooie stash!

 4. Astrid schreef:

  Wat een mooie stash heb jij!

 5. SandeNova schreef:

  Ik wil ook rekken hebben, zoveel mooier! <3

 6. Bianca schreef:

  Zo mooi al je nagellakjes en zo goed te zien, ik ga ook zo’n rek kopen kan ze niet meer kwijt ff geteld zit nu op 83 lakjes lang niet zoveel als van jou;-) ik heb afgelopen vrijdag de nieuwe nagellakjes gekocht van Essence Superheroes zo gaaf!! liep het kruitvat in en ja hoor de nieuwe lijn voor januari stond er al, ik kon het echt niet laten, het zijn 6 nagellakjes heb ze allemaal gekocht, heb jij ze al?

  Liefs Bianca

 7. Alinda Rozeveld schreef:

  Wat heb jij veel zeg ik heb er 139 . Ik vind jou nagels er ook mooi uit zien. Dat lakje was van mabeline toch heeft die ook nog een naam of nummer .

  Groetjes alinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>