Lorac Pro oogschaduw palette

lorac pro paletteOw yeaahh, wat was ik gister blij toen de postbode kwam! Ik zat namelijk te wachten op een ontzettend leuk pakketje… Een lief vriendinnetje van mij is op vakantie geweest naar Amerika en ze vroeg me voordat ze wegging of ik misschien iets wilde hebben…

Uhh jaaa! Boven aan mijn wishlist stond namelijk het Lorac Pro palette dat helaas niet in Nederland verkrijgbaar is…

Ik had dit palette al regelmatig voorbij zien komen bij een aantal van mijn favoriete youtube ‘guru’s’ en sindsdien wilde ik dat palette zo graag hebben! Zoals jullie misschien al wel weten, bestel ik zelden iets online. Ik heb geen creditcard of PayPal, dus ik kan sowieso niets uit het buitenland bestellen. Op zich goed en veilig, want zo kan ik niet overbodig veel geld uitgeven. Zie het als een soort zelfbescherming… ;)

lorac pro palettelorac pro palette

Ik wilde dit palette al zo lang hebben, ik kwijlde al maanden weg bij de tutorials die met dit palette gemaakt waren. Het palette is lekker compact en bevat toch 16 kleuren!

Even ter vergelijking: Het palette is net zo lang als de Naked paletten van Urban Decay, maar het is een stuk platter. De oogschaduws in het Lorac palette zijn wel iets kleiner dan die van UD, maar de grootte is nog meer dan voldoende en er zitten er 4 meer in.

Bij dit palette krijg je ook een mini verpakking van de eye shadow primer. Ik heb ‘em nog niet geprobeerd, maar de swatch op mijn hand ziet er prima uit. Het voelt goed plakkerig en ik denk dat dit een fijne basis voor de oogschaduw zal zijn.

lorac pro palette

En dan het palette! Wauw, wat is tie mooi! Ik ben er echt zo blij mee. Het palette bevat 16 oogschaduws. De bovenste rij is mat en de onderste zijn glanzend. Perfecte combi tussen mat en glans!

De kleuren zijn allemaal heel neutraal en deze doen me wel wat denken aan de oogschaduws uit de Naked paletten. Toch zijn ze allemaal weer net even wat anders. Als jullie het leuk vinden, kan ik nog wel een uitgebreide vergelijking maken en misschien nog wat dupes zoeken van goedkopere oogschaduws. Let me know!

Het zijn bijna allemaal vrij neutrale kleuren die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Er zitten mooie matte blending kleuren in en een paar fijne highlighters. Door het paars, goud en koper is dit palette toch ook erg bruikbaar voor wat meer opvallendere looks. En natuurlijk mag de matte zwart ook niet ontbreken! Hiermee maak je van elke look heel eenvoudig een donkerder smokey eye.

loraclorac swatches

De eerste 8 kleuren, 4 mat en 4 glanzend. Mooi en heel bruikbaar. Voor elke ooglook heb je natuurlijk een highlighter nodig en de keus is meer dan voldoende! Wel vind ik dat de 4 lichtste kleurtjes erg veel op elkaar lijken. Ik moet ze natuurlijk nog gaan uitproberen op mijn oog, maar zo op het eerste gezicht is het wel heel veel hetzelfde… Daar hadden ze misschien iets meer variatie in mogen brengen.

Gold en Taupe zijn echt 2 toppertjes! Gold is zo ontzettend goed gepigmenteerd, echt super mooi! Taupe is een perfecte blending kleur, daarmee kun je wat donkere kleuren ook een klein beetje afzwakken. Deze kleur lijkt misschien wat saai, maar hij is eigenlijk onmisbaar bij een mooie ooglook.

lorac

De laatste 8, ook weer 4 mat en 4 glanzend. Deze helft vind ik eigenlijk het mooist! Ik hou van die donkere kleuren. Die 3 matte bruine kleuren zijn prachtig. Ik kan deze zelfs ook gebruiken om mijn wenkbrauwen mee in te vullen. Handig! Mat zwart is een must, altijd handig als eyeliner of om de look wat intenser te maken.

De onderste 4 zijn allemaal ge-wel-dig! De pigmentatie is super en de kleuren zijn ontzettend mooi. Ik kan niet wachten om ze uit te proberen!

Het enige ‘nadeel’ dat ik af en toe hoorde over dit palette is de fall out. De oogschaduws zijn namelijk vrij zacht en daardoor moet je ze voorzichtig aanbrengen en je kwast eerst even aftikken. Na het swatchen zag mijn palette er zo uit. Ik heb daar niet zo’n moeite mee, je mag best zien dat een palette gebruikt wordt. Dus voor mij een grote JEEJJJ! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe aanwinst!

Dit palette komt dus uit Amerika en daarvoor wil ik Agnetha nogmaals heel erg bedanken. Thanx sweety, you made my day! Voor dit palette heb ik ongeveer 30 euro betaald en dat vind ik een prima prijs voor zo’n fijn palette. Zoals ik al zei, heb ik absoluut geen idee waar je dit palette zou kunnen halen vanuit Nederland, ik ben namelijk niet zo handig met online shopping enzo… Maar google het even en dan kom je vast wat dingen tegen denk ik en anders hopen dat er iemand in jouw omgeving ook op vakantie gaat naar Amerika… ;)

Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit palette vinden. Ben je ook zo enthousiast als mij? En staat het stiekem ook al op jou wishlist?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

27 Reacties op Lorac Pro oogschaduw palette

 1. Sanne Derks schreef:

  wauw, dat palette ziet er super uit!!
  Maar goed dat ik geen credit card heb want anders was ik het ook echt gaan kopen.

  Ik zou het wel leuk vinden om te weten of er goede en goedkope dupes zijn..
  Denk je dat het palette van Catrice er een beetje op lijkt? Want die wil ik vanavond misschien kopen tijdens de koopavond van Kruidvat.

 2. Angelique schreef:

  wauw wat een prachtig palette, mooie combinaties die je ermee kunt maken, heb ze ook al een aantal keer voorbij zien komen bij de Amerikanen maar twijfelde te erg haha

 3. Kelly schreef:

  Wat een prachtig palette is dit. De prijs vind ik ook prima inderdaad!

 4. Maud schreef:

  Schitterend palette gewoon! Het idee van een rij matte oogschaduws en een rij met glanzende oogschaduws vind ik geniaal. Ik hoop dat ik deze ook ooit ergens kan bemachtigen!

 5. Beautyjuf schreef:

  Wat een prachtige kleuren bevat dit palette! Hier houd ik van :-) De pigmentatie ziet er top uit! De prijs vind ik ook prima.

 6. femketje schreef:

  super mooi palette ;D

 7. Esmée schreef:

  Wat een mooi palette, er zitten echt prachtige kleuren in! Op zich valt de prijs ook wel mee voor de kwaliteit en de hoeveelheid kleurtjes. x

 8. Liza schreef:

  Wat een pareltje! Ik wil zelf nog een keertje het Unzipped Palette! Helaas heb ik ook geen creditcard!

 9. Marjolein Kucmer schreef:

  OMG wat een prachtig palette.. bofkont!
  ik zat net te bedenken welke kleuren zou ik kiezen als favoriet… ik kan het niet ik vind ze alllleeemaal geweldig!! echt woooow!

  jup op mijn wishlist.. eerst mijn huidige stash een beetje opmaken :)

 10. chucky1012 schreef:

  Wauw, dat is mooie palette met prachtige kleuren! ;-)

 11. beautybyts schreef:

  Wauw, wat een mooie palette. Ik had hem al een paar keer op youtube voorbij zien komen.

 12. Hilde schreef:

  Wat ‘n óntzettend mooi palette!!! Ik had ‘m nog nooit eerder ergens gezien, maar nu staat ‘ie wel op m’n wishlist :p Je hebt er ook erg mooie foto’s van gemaakt trouwens :)

 13. wies schreef:

  Ik hoor hier altijd onwijs veel dingen over op youtube! Ziet er goed uit!
  liefs

  Wies

 14. daphne schreef:

  Wauw! Ziet er heel mooi uit!

 15. Kim schreef:

  Ik vind hem super, echt ontzettend mooie tinten zitten erin zeg, en dan valt de prijs inderdaad reuze mee!

 16. Martina schreef:

  Dit palette staat onwijs hoog op mijn wishlist. Ik heb wel Paypal maar geen idee waar ik hem zou kunnen bestellen ;)

 17. Paola schreef:

  Wat een prachtig palette! Leuke kleuren en de pigmentatie ziet er goed uit!

 18. brenda schreef:

  hoi,

  nu een jaar later zijn ze te koop bij de webshop dramatic eyes :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>