Kruidvat shoplog!

shoplogDinsdag liep ik zomaar even snel binnen bij Kruidvat en ik had eigenlijk helemaal niets nodig… Ik wilde gewoon even rondneuzen en uiteindelijk kwam ik met een grote volle tas naar buiten, whoopsie!

Ik zag opeens allemaal leuke dingetjes, dus ik was blij dat ik toch een mandje had meegepakt bij de ingang. Jullie vroegen op Instagram massaal om een shoplog, dusss tadàà hier is tie!

De rede dat ik eígenlijk even naar binnen liep, was dat ik een nieuw lenzenpotje wilde halen. Toen ben ik natuurlijk meteen even doorgelopen richting de make up hoek en daar zag ik ineens dat de nieuwe collecties van Essence en Catrice er al waren! Het was mijn Lucky day! ;)

shoplog

Dit is de buit! Het is echt vanalles wat… Van beauty spulletjes, make upjes, kaarsenhoudertjes en alvast wat sint kadootjes, behoorlijk random dus!

kruidvat kruidvat shoplog kruidvat shoplog

Ik had eigenlijk helemaal niet zo’n aandacht besteed aan de nieuwe collecties van Essence en Catrice, dus het was voor mij daarom ook echt een verrassing toen ik 2 super mooie volle displays aantrof! Heerlijk is dat altijd, als alle spulletjes er nog liggen en als er nog niemand met z’n vingers in de testers heeft gezeten!

kruidvat

Ik moest dus eigenlijk een nieuw lenzenpotje hebben. Ik wilde er eentje extra om mee te nemen in mijn tas. Als je me volgt via Instagram, dan heb je dit weekend al kunnen zien dat ik sinds kort een bril heb. Ik moet er nog super erg aan wennen, dus het lijkt me wel handig om voortaan altijd een extra lenzenpotje mee te nemen voor als ik misschien eens onverwachts wil switchen… Ik heb ook een speciale bril voor in het donker nu en deze ligt gewoon standaard in mijn auto. Die is echt fijn en ik was er vrij snel aan gewend! Dan is het dus wel handig als ik overdag mijn lenzen heb gedragen, om ze ‘s avonds uit te kunnen doen als ik in het donker naar huis moet rijden.

Ook nam ik mijn favo deo weer mee. Ik zag deze voordeel verpakking, dus dat is altijd handig. Ik voelde me ook erg aangetrokken tot de douchegel van Therme… Ik zag er chocola op staan, dus ik moest ‘em gewoon hebben! Toen ik er aan snuffelde rook ik nog iets heel lekkers, kokos! Jummieee, mijn favoriete geuren! En ook nog super goedkoop!

kruidvat shoplog kruidvat

Agenda’s en familie planners! I just love it! Ik kan er niets aan doen, maar ik word altijd heel blij bij het zien van agenda’s en organizing stuff. Ik heb al een nieuwe agenda voor in mijn salon, om alle afspraken te noteren. Maar ik wilde ook nog een planner voor mijn blog. Ik vind die ‘familie planners’ daar altijd super handig voor. Je hebt lekker veel ruimte om te schrijven en je kan alles heel overzichtelijk noteren. Op die manier kan ik veel beter en ordelijker werken. En uhh ja, ik kon niet kiezen, dus ik nam ze maar allebei…

kruidvat shoplog kruidvat shoplog

Ik zag opeens ook leuke doosjes met verschillende bakspulletjes (€5,99). Ik vind het altijd zo leuk, maar ik ben er niet zo goed in en ik doe het ook niet vaak… Toevallig hadden we dit weekend met de familie afgesproken dat we dit jaar ook weer kadootjes doen met sinterklaas. Gewoon wat kleinigheidjes voor elkaar. Aangezien het vaak lastig is om iets leuks te bedenken, heb ik dit vast meegenomen… Misschien geef ik een setje aan mijn zusje of misschien pak ik ze wel gewoon voor mezelf in! ;) Dit zijn echt van die typische sint kadootjes vind ik, altijd handig!

Ook de waxinelicht houdertjes kon ik niet laten liggen. Zijn altijd leuk en handig! Ik zet ze meestal gewoon ergens tussen op een dienblad, kaarsje erin het ziet er meteen sfeervol uit!

kruidvat shoplog

En natuurlijk de nieuwe make upjes! Van de Thrilling me Softly collectie van Catrice nam ik een oogschaduw, lipstain en 2 lakjes mee. En van de nieuwe Justin Bieber collectie van Essence nam ik de highlighter en ook 2 lakjes mee. Zowel op Essence en Catrice kreeg ik korting, er is namelijk een speciale actie met de lakjes!

In een rommelbak zag ik nog wat make up van oude collecties liggen. Normaal ziet het er altijd heel rommelig uit, maar deze keer niet! Ik kon het niet laten om er even tussen te graaien en uiteindelijk heb ik nog een lakje en een oogschaduw gescoord met korting!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn geshopte spulletjes te zien. Laat me even weten waar je graag nog een review over wilt zien, want dan ga ik dat natuurlijk voor jullie regelen.

Heb jij al iets van de nieuwe collecties van Essence of Catrice gescoord?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

23 Reacties op Kruidvat shoplog!

 1. Marielle schreef:

  Catrice Thrilling Me Softly had ik al vrij vlug kunnen kopen en tja alle lakjes moesten als echt LE verzamelaar mee. Bieber zag ik gisteren liggen en ook alle lakken gingen mee :-)

  Maar ik zie dat jij ook een lak uit de Catrice Eve in bloom hebt gescoord.. dat herinnert mij eraan dat Ik nog naar het Kruidvat moet om 2 back-ups te halen van de lichtste kleur uit die collectie.

 2. anja schreef:

  Wat is in Steenbergen ,n heel ander kruidvat .wat je laat zien dat hebben ze in Zeeland niet dat is soms wel jammer . Wat er zitten leuken dingen bij .

 3. Nikki schreef:

  Leuke dingen. Die agenda wil ik ook wel!

 4. Astrid schreef:

  Veel geshopt :) ik ga deze week eens in kruidvat binnenspringen om te kijken of ze de collecties al hebben :)

 5. daphne schreef:

  Idd hele random aankopen. Leuk!

 6. Stacey schreef:

  leuk spulletjes heb je geshopt, ik hou van de Kruidvat :)

 7. Willeke de Heus schreef:

  Mooie spulletjes weer vooral, die nagel lakken, wou dit ik weer eens heerlijk eruit kon en zelf kon kijken wat er nieuw is, want ook al laat ik het zien komen ze met wat anders thuis pff

 8. Syl Charissa schreef:

  Ik word altijd hebberig van de Kruidvat.

 9. femketje schreef:

  erg leuke aankopen :D zelf ben ik de nieuwe essence en catrice LE’s voorbij gelopen, ze lakjes had ik wel al qua kleur in mijn stash :3

 10. Purpurapapilio schreef:

  wat heb je leuke spulletjes geshopt!!

 11. Lekker veel geshopt! Bij de Kruidvat heb ik dat ook altijd, kom altijd wel met iets naar buiten..

 12. Dionne schreef:

  Je hebt veel gekocht, mooie producten!

 13. Anneke schreef:

  leuke spulletjes, ik ga van de week ook ff heen hopelijk hebben ze die gezins planner hier ook want die zoek ik al een tijdje :D

 14. Marly schreef:

  Leuke stuff! xx

 15. Kelly schreef:

  Wat een boel leuke aankoopjes!

 16. Kijk, dat is nog eens shoppen! Nice!

 17. Marjolein Kucmer schreef:

  Heerlijke heh shoppen! :D en zeker als het opeens zo spontaan gebeurt. ik heb dat pas meegemaakt bij de tuinen toen ze veel producten gingen weg doen alles was 2e gratis of 50% korting.

  Rommelbak? nog nooit gezien :O

  <3

 18. Nadia schreef:

  Dan hoop ik maar dat je zus niet op je blog kijkt, dan heeft ze haar kadootje al gezien hahaha

 19. yvonne schreef:

  Wauw goed geshopt zeg! :-)

 20. Miranda schreef:

  Leuke aankopen, bij mij gaat het vaak net zo als ik de Kruidvat inloop voor iets wat ik echt nodig heb kom ik altijd met meer terug.

 21. Savannah schreef:

  Leuk die kaarsenlichthouders en afgeprijsde lakjes heb ik ook gescoord! :)

 22. Pingback: Nagellak swatches van Catrice & Essence | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>