NailArt stap voor stap ~ Helemaal in stijl +Winactie!

Vandaag heb ik weer een erg leuke NailArt, al-zeg-ik-het-zelf… Waarschijnlijk zal iedereen die mijn Blog een beetje volgt, deze NailArt wel herkennen. Ik heb het namelijk helemaal in de stijl van mijn site en ‘logo’ gemaakt.

Uiteraard heb ik de zwarte, grijze en roze kleurtjes gebruikt én natuurlijk het schattige strikje! In dit artikel zie je stap voor stap hoe ik het heb gemaakt…

Ik heb vorige jaar al weleens vaker zo’n soort NailArt gemaakt, met deze kleurtjes en de strikjes, maar toch is deze weer net even wat anders. Ik ben gek op deze kleuren combi en ik word nog steeds helemaal blij als ik in mijn salon rondkijk. Hier heb ik namelijk ook al deze kleuren gebruikt voor de muren, de balie en de accessoires.

Hierboven zie je mijn visitekaartje er ook bijliggen. Echt helemaal dezelfde stijl hè! Love, love, love it! De roze nagellak van Rimmel, Simply Sizzling, is zelfs bijna dezelfde kleur als de roze muur in mijn salon.

Op zich is deze NailArt niet heel erg moeilijk, alleen het strikje kost wel even wat geduld. Als je dat te lastig vind, kun je natuurlijk ook gewoon op één nagel het strikje maken en dan laat je de rest gewoon wat rustiger. Geeft ook een super leuk effect en het scheelt je misschien een hoop frustratie… ;)

 • Lak eerst de nagels met een donker roze kleur en laat dit goed drogen.
 • Met een licht roze kleur heb ik het randje van de nagel gelakt. Zorg dat deze kleur goed dekkend is zodat het over de donker roze kleur heen kan.
 • Met een grijze striper maak ik vervolgens verticale streepjes op het licht roze gedeelte.
 • Om het geheel wat strakker te laten lijken, zet ik een heel dun zwart lijntje langs het roze randje. Je zou hier al kunnen stoppen, want dit ziet er al super cute uit!
 • Voor het strikje maak ik eerst 2 driehoekjes tegenover elkaar. Dit is mijn beginpunt voor de strikjes.
 • Vervolgens ga ik het strikje wat uitwerken. Ik zet een grote stip in het midden en daarna maak ik de ‘lintjes’ eronder.
 • Voor wat extra accentjes en wat meer diepte, zet ik hier en daar nog wat kleine witte streepjes.
 • Daarna een topcoat erover en je bent klaar!

Tip: Je kan ook al een topcoat doen, vóórdat je aan het strikje begint. De onderlaag met de streepjes is dan net iets gladder en dat maakt het wat gemakkelijker. Als je op het eind een topcoat gebruikt, kijk dan wel uit dat je de kleurtjes niet door elkaar trekt. Ik gebruik zelf altijd de topcoat van Konad over NailArt, deze werkt perfect!

Ik plaatste dit weekend deze foto al op Instagram met de vraag, of jullie konden raden wat voor NailArt ik met deze kleuren had gemaakt. En er was gewoon níemand die het goed had! Terwijl deze NailArt juist al heel vaak is aangevraagd! Maar ik verwacht dat veel meiden en dames nu wel zo’n ‘Ohh jaaa’ momentje hebben…

Terwijl ik dit artikel aan het tikken ben, krijg ik opeens ook nog een mega leuk idee! Ik wil er namelijk meteen een Winactie aan vastplakken… Ik krijg dagelijks mailtjes opgestuurd met daarin mooie NailArts die jullie hebben gemaakt. En ik heb zelfs ook al een heleboel Wall of Fame artikelen geplaatst met daarin foto’s van al jullie mooie creaties. Nu lijkt het me wel een leuk idee als jullie NailArts gaan maken die geinspireerd zijn op mijn Blog/site/salon/logo.

Wat moet je doen?

 • Maak een NailArt met als thema ‘Beauty Nails Fun’. Dus gebruik de herkenbare grijze en roze kleurtjes én natuurlijk mag het strikje niet ontbreken. Maar verder gebruik je gewoon je eigen fantasie, wees creatief!
 • Mail je foto vóór zaterdag 15 juni naar beautynailsfun@hotmail.com ovv BNF NailArt. Zorg dat de foto duidelijk en groot genoeg is om hier op mijn Blog te kunnen plaatsen.

Aangezien ik deze Winactie nu net ter plekke bedenk, heb ik nog geen prijs klaar liggen. Maar ga er maar vanuit dat ik een heel leuk pakket zal samenstellen voor de winnaar! En misschien kies ik wel een top 3 en winnen er dus meerdere dames een prijs. Ook zal ik een artikel maken waarin ik alle foto’s van de NailArts ga plaatsen en daarbij zet ik je naam en eventueel een linkje naar je blog als je die hebt.

Dus pak je lakjes en NailArt spulletjes erbij en ga aan de slag! Ik laat de Winactie expres wat langer duren, zodat jullie genoeg tijd hebben om een mooie creatie te maken.
Let op: De foto’s moeten gemaild worden ovv BNF NailArt. Foto’s via tweets of Facebook worden niet meegerekend. Alle inzendingen die vóór 15 juni binnen zijn, doen mee aan de Winactie! Succes ladies! 

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, NailArt! stap voor stap, Nails, Winactie met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

38 Reacties op NailArt stap voor stap ~ Helemaal in stijl +Winactie!

 1. Jelske schreef:

  Super leuk! Als het goed is heb ik voor de 15e wel vakantie dus ik zal kijken wat ik doe :D

 2. yvonne schreef:

  Wauwww die is mooi, super netjes!

 3. Rozanne schreef:

  Supermooi gemaakt! De kleurtjes zijn echt geweldig bij elkaar! Ik heb net weer m’n nagels gelakt, maar voor de 15e lak ik zonder twijfel nog eens m’n nagels en dan zal ik eens aan de slag gaan met de bnfkleuren!! Veel liefs!

 4. Myrthe schreef:

  Aah cute!! :D Ik zou eens kijken of ik tijd heb om iets te maken! :D

 5. Savannah schreef:

  Leuk, ik denk dat ik ook wel mee ga doen!! x

 6. jannet schreef:

  Echte bnf nailart! Supermooi!

 7. Dailynailsart schreef:

  Leuk gedaan!.
  Ik doe mee. :-)

 8. Evelientje schreef:

  Leuk idee! Ik ga aan de slag! Hoeveel mag je er insturen? Ennuh, wat n mooie nailart!

 9. Geke schreef:

  Leuke nailart!
  Xx’

 10. Demi schreef:

  Leuk !!

 11. Mireilla schreef:

  Super leuke actie ;)
  Natuurlijk doe ik weer mee. Nu ff tijd vinden om deze creatie tot leven te brengen hihi

  S6 iedereen !!!

 12. Merel schreef:

  Super leuke nail art! Ik ga zeker aan de winactie meedoen!

 13. Dzinh schreef:

  Ouuuuhhhhh, wat heb je dat weer leuk gemaakt!
  Hihi, leuke dat de win actie ter plekke verzint!
  Ik heb gelijk zin om een nail art door te sturen!
  Meedoen doe ik sowieso!

  Liefs, Dzinh xxx

 14. Linda schreef:

  Wat een leuke nailart, echt helemaal jij, super! :-) . Ben benieuwd naar alle creaties die gemaakt zullen worden..

 15. Natasja schreef:

  Gorgeous! Ik vind dit echt zó “jouw”! Ik ben echt gek op strikjes vooral als nailart, echt heel erg mooi gedaan.

 16. Esther schreef:

  Erg leuk! Eens kijken of er bij mij nog wat ideetjes binnen komen.

 17. Danielle schreef:

  Cool ! :)

 18. Ashley schreef:

  Aahhw! Wat leuk gemaakt! Morgen als ik tijd heb maar eens proberen ook zoiets voor elkaar te krijgen (denk niet dat het lukt) Hahaha
  X

 19. Ashleey schreef:

  Heel mooi, deze win actie gun ik anderen :)

 20. lysette schreef:

  Gave nail art past mooi bij je salon

 21. SandeNova schreef:

  Tja, aan deze nailart had ik dus niet gedacht! Maar vind hem onwijs mooi geworden! Echt iets anders!
  Leuke winactie, ik ga eens kijken of ik mee kan doen.

 22. Esmée schreef:

  Wat een toffe nailart, echt helemaal in stijl :-) Ik heb zelf niet zo’n lange nagels (eindexamens zijn net geweest oeps..) dus die nailart laat ik maar even zitten :-) Lijkt me wel super leuk om te zien wat de andere hebben gemaakt :-)

 23. Robin schreef:

  Wauw super leuk lijkt me wel lastig;)

 24. Kiss & Make-up schreef:

  Heel mooi gedaan! Ik weet niet of ik het zelf zo netjes zou kunnen… :-)

 25. Anneke schreef:

  oh wat leuk, mag ik de nailart ook op de nailtrainer maken? mijn nagels zijn zooooo kort namelijk????

 26. Sanne schreef:

  Wat leuk, misschien maak ik nog wel wat als ik tijd heb! :)

 27. Daphneke schreef:

  Wat een leuke nail art!

 28. Rozanne schreef:

  Ik heb zojuist twee keer keer mijn nagellak kwastje laten vallen.. Ik heb dit normaal nooit, zal wel door de zenuwen komen haha! Ik mail m binnenkort!! X

 29. Bo Bea schreef:

  wat super leuk & super cute

 30. Merel schreef:

  Ik heb nog een vraagje over de winactie: mag de foto van te voren al op je blog verschijnen? Of moet et nog een verassing blijven?

 31. Stephanie schreef:

  haha vanaf deze blogpost even de rest van je artikelen terug lezen want was op vakantie! super leuk idee, alleen moeten mijn nagels echt ‘rusten’ want ze slijten en breken af enzo!

 32. Ashley schreef:

  M’n foto’s willen niet mee :( nu al zo’n 3x geprobeerd. Morgen nog maar eens een keertje proberen. X

 33. Lisanne Bijl schreef:

  Door alle winacties bijna vergeten om deze op te sturen! Ze komen eraan!

 34. Willeke de heus schreef:

  hihi kan toch beter stickertjes plakken of laten doen, was een ramp en ben echt een dag mee bezig geweest, en met van die plaklintjes gewerkt om netjes lijntjes te doen maar helaas hihi

  Heb enorm gelachen erom en zat er ook helemaal onder, had gelukkig schik ervan, en hoop Ramona ook haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>