Instagram foto album #6

Er is alweer een week voorbij, dus het is weer tijd voor een nieuw Instagram foto album! We hebben hier in Brabant natuurlijk volop carnaval gevierd, dus de week is eigenlijk wel erg snel voorbij gegaan…

Vandaag zul je dus een hoop foto’s voorbij zien komen van onze carnavals outfitjes, maar uiteraard ook nog een hoop andere gezelligheid, nagellak en beauty producten…

Van zaterdag tot en met dinsdag hebben we hier gezellig carnaval gevierd. Ik heb via Instagram een hoop leuke reacties gekregen op alle carnavals outfitjes, dus ik zal ze vandaag allemaal nog even voorbij laten komen…

Gezelligheid tijdens de carnaval: Zombies * Piraat * Bijtje * Leger-outfitje

Zaterdag gingen we met z’n allen als zombie… Het aantal weken geleden hadden we al weleens geoefend met schminken en het was nu best wel goed gelukt! We hebben er echt super veel leuke reacties op gekregen… Iedereen vond het een beetje creepy, maar stiekem ook wel heel erg leuk!  

Valentijns NailArts * Catrice Absolute Nude palette (+Winactie!) * Vorige week heb ik in de Clean White salon een behandeling gehad om mijn tanden witter maken * Sneeuw! * Met de starbucks door de MACdrive! * Ontbijtje op bed * Gizmo!

Uiteraard spaar ik de keuken mini’s voor Qwynn en Qyara! * Vintage District collectie van Essence, pretty! * Dove Creme Mousse * Bananen pannekoekje! * Volle wasmand na carnaval… * Verliefd op die nagellak! * Healthy Food * Fijne roze producten met een tropische geur * Mijn favo geurkaars van Riverdale!

Ik hoop dat jullie ook deze keer weer met plezier de foto’s hebben bekeken. Als je niets wilt missen van mijn dagelijkse leven, NailArts in de salon en andere onzin, volg me dan via Instagram! Je kunt me vinden onder de naam beautynailsfun, off course

En hoe zag jouw week eruit? Heb je ook carnaval gevierd?

Dit bericht is geplaatst in Fun met de tags , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Instagram foto album #6

 1. Ashleey schreef:

  Wat een leuke en grapige piratenfoto;s haha

 2. yvonne schreef:

  Wouw leuk zeg…echt carnaval, weet het nog wel van vroeger, mijn moeder komt uit limburg…
  Leuke foto’s

 3. Liesbeth schreef:

  Superleuke foto’s en ‘mooie’ make-up! :-D

 4. Beautyjuf schreef:

  Leuke foto’s van carnaval! :-)

 5. femketje schreef:

  super leuk al die carnavals foto’s :D

 6. Myrthe schreef:

  Leuke foto’s!! :) Die zombie look is echt vet!! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>