Truly Yours Box nov ’12 +Winactie!

Vandaag heb ik de Truly Yours Box weer ontvangen. Uiteraard heb ik ‘em meteen opengemaakt en gefilmd voor jullie! En zoals jullie al aan de titel van dit artikel kunnen zien, heb ik ook nog een leuke Winactie… Ik mag namelijk zo’n super leuke Truly Yours Box weggeven!

Ik ben zelf al vanaf het begin lid van deze box! Elke maand ontvang ik zo’n leuk doosje vol met allerlei beauty goodies. Meer info over de Truly Yours Box vind je op trulyyours.nl. En nu mag ik dus deze speciale Elle editie van de Truly Yours Box weggeven aan één van mijn lezeressen, yay I like!

Om kans te maken op deze box moet je het volgende doen:

 • Volg mij op Twitter en tweet het volgende bericht: Winactie! Maak kans op een @trulyyours_nl Box bij http://www.beautynailsfun.nl Volg @BeautyNailsFun en RT!
 • Volg mij op Bloglovin en like dit artikel.
 • Like mijn Facebook pagina.
 • Laat hieronder een reactie achter en vertel mij naar welk product uit deze Truly Yours Box jij het meest nieuwsgierig bent! Vermeld ook je twitternaam en gebruik een geldig email adres.

De actie loopt t/m woensdag 21 november. Daarna krijgt de winnares bericht van mij.

———————————————————————————————————————————————

Deze Winactie is gewonnen door Josje. Gefeliciteerd!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Winactie met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

28 Reacties op Truly Yours Box nov ’12 +Winactie!

 1. Marianne Heitman schreef:

  Ik ben nieuwschierig naar al de producten
  Want ik ken ze niet.Het scrubje en de haar producten
  Lijken mij fijn om eens te proberen.

 2. Cathy schreef:

  Ik ben vooral benieuwd naar de scrub en de biosilk !
  Mijn twitter account: @CathyAru

 3. desiree schreef:

  Ik heb alles gedaan! Mijn twitternaam is Deesje19.
  Ik ben het meest benieuwd naar het product van goldwell. Mijn haar doet de laatste tijd een beetje moeilijk en hangt wat slapjes. Dus ik zou wel wat extra volume kunnen gebruiken! En ben benieuwd of het daadwerkelijk zou werken!

 4. Annika schreef:

  Heee!

  Super leuke winactie! Ik ga zeker meedoen, ik ha zo nog even tweeten en je PB pagina liken.
  Ik ben nieuw schiering naar de oogproduct! Want onder mijn ogen is het altijd een beetje zwart :(
  Veel succes met kiezen!
  Xx annika (@AnnikaaTurnt)

 5. kirstin schreef:

  ik ben eigenlijk het benieuwd naar alle producte, maar toch het meeste naar de scrub van l sóley
  ik zou heel graag de box winnen omdat het me zo leuk lijkt om dat helemaal open temaken en de producten te proberen!
  twitnaan: x_xkirstinx_x

 6. Sonja van de Sande schreef:

  Gaaf om elke keer weer verrast te worden. Ik pas deze keer, ben nog bezig met een hele lekkere creme…

 7. Wat superleuk dit! :D Ik vind het haarproduct erg leuk, want ik heb erg dun haar. En ook zou ik heelgraag het Biosilk flesje willen uitproberen! ;) En ik zou speciaal naar Amsterdam gaan om die flyers in te leveren :) Ik heb de tweet op mijn privé account geplaatst, maar dat kan je waarschijnlijk niet lezen omdat ik een slotje heb ( @Faatjuhxxx ) dus ik heb hem ook op mijn andere account ( @Fab_NailArt ) geplaatst. Voor de rest heb ik alles gedaan ^^ Ik zou echt megaaa blij zijn als ik dit won! Xxxx Fabiënne

 8. yvonne schreef:

  Ja leuk! ik heb de Truly Yours box ook elke maand….vond hem deze maand ook weer goed…het is een blijvertje, als ze zo doorgaan ;-)
  Dus succes voor wie hem gaat winnen (sla deze winactie natuurlijk over)

 9. Nicole schreef:

  leuk filmpje! vind er ect leuke producten in zitten deze keer!

 10. Thea schreef:

  Wat een leuke actie! Ik vind de hele box leuk maar ben het allermeest benieuwd naar het gezichtsmasker van Lancaster en naar de eye serum.
  Ik heb alles gedaan en mijn twitternaam is @cloggie13.

  xx Thea

 11. Super leuke box, ik doe zeker weer mee! Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is dat product voor dik en bouncy haar, omdat ik van mezelf heel erg dun haar heb. Een beetje volume en dikte kan ik dus wel gebruiken!
  Ik heb alles geliked en gevolgd :) Mijn twitternaam is @TaraUtBroabant

  Groetjes!

 12. Geke schreef:

  Ik twijfel al een lange tijd of ik de truly yours box ga uitproberen, dus ik zou deze winactie wel heel gaaf vinden. Het grote nadeel ik dat ik niet aan alle voorwaarden kan voldoen, sorry! Ik hoop dat ik nog wel kans kan maken ;).
  Xx’

 13. amber schreef:

  Ik doe zeker mee ! leuke box!
  ik benieuwt naaar de biosilk die lijkt me zo fijn.
  Me twitter naam is @xxkusamberx

  Liefs.amber

 14. Fabienne schreef:

  Oeh das een leuke box <3.
  Ik heb alles gedaan en mn twitter is @FabienneBoekel
  Waar ik het meest benieuwd naar ben is het haarproduct van Goldwell.
  Mn haar is best wel dunnig , en heeft niet erg veel volume.
  Dus ben benieuwd of mn haar dan wel volume krijg.
  Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar al die andere schattige productjes.
  Kussjess.x

 15. mariska schreef:

  Wel leuke dingen dit keer in de box
  ik ben er benieuwe naar de haarproducten
  want ik heb best wel dun haar en ik kan er niet veel mee doen
  ik heb alles gedaan
  Twitternaam : Mooie_Zinnetje_

  x

 16. Cornelieke schreef:

  Ik doe graag mee. En welk product spreekt me aan? Ik weet het wel hoor. Ik word in januari 50 jaar en kan dus het gezichtsmasker voor vermoeide huid heel goed gebruiken!! Kom maar op, kan ik testen of het goed werkt en of ik op 19 januari stralend mijn 50ste verjaardag kan vieren!!
  Mijn twitternaam is @corneliekeb

 17. Angelique schreef:

  wat een super gave box!

 18. Priscilla schreef:

  hoi hoi

  leuke box heb geen twitter maar heb wel je facebook pagina gelike
  heb een vraagje van die boxe heb je ook een box aleen voor nagels producten?

  groetjes priscilla

 19. Tamara schreef:

  Love de scrub!! En de ogen crème ook! Heerlijk spul :)

 20. Britt schreef:

  Hoiii xx

  Ik heb alles gedaan
  wat ik supeeeeer leuk vind: De lipscrub ik heb heel veel van die velletjes!!!
  en ik zoek al jaren naar de goeie lipscrub maar neehoowr!
  Ik ben er superrr benieuwd naar!
  de oogcreme en Andere spullen vind ik ook gewelig
  De oogcreme lykt me geweldig
  En ik ben super fan van het blad ELLE xx

  Bedankt voor het lezen :)

  En ik hoop dat er nog een kleine kans is

  Twitter naam: BrittXxjes

 21. Anneke schreef:

  super leuk !!! ik heb getweet en geliked op BL en FB like ik je al ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig nar de treatment van Wella! mijn haar pluist nog al en zou dit erg goed kunnen gebruiken :) groetjes

 22. Demi schreef:

  Hoi, ik ben bijna 15,
  Ik vind de trully yours box echt super leuk.
  Ik ken deze site nog niet zolang, maar vind hem nu al leuk !

  Ik ben het meest benieuwd naar de scrub, maar ook naar het haar product.
  En ik doe zeker mee !
  Groetjes en liefs Demi.

  Twitternaam: @Demiix__

 23. Josje schreef:

  Ik ben zeer benieuwd naar de oog serum. Ik heb al een tijdje last van donkere kringen en ja ja de fijne lijntjes/ rimpeltjes beginen te komen dus ben ik op zoek naar een product die mij hierbij kan helpen. Misschien is dit wel wat voor mij.

  Gr josje

 24. Carmen schreef:

  Hallo,
  Als eerste: je blog is super!
  En ten tweede: ik doe zeker mee met deze winactie, die producten wil ik ook wel graag proberen.. Ben echt benieuwd hoe ze mij gaan bevallen! :)
  Groetjes Carmen

 25. Esmée schreef:

  Hartstikke leuk dat je er eentje weg mag geven!
  Ik ben echt reuze benieuwd naar de scrub en waar ik ook wel benieuwd naar ben is dat haar product van Goldwell.
  Ik volg je met bloglovin + geliked.
  Ik heb de facebook pagina geliked
  Ik heb getweet (jlalfairytale) en volg je.

  Liefs, Esmée

 26. Demi schreef:

  Hoi,

  ik had een vraagje, zet je de winnares hier ook op de site?

  Gr0etjes Demi.

 27. Demi schreef:

  Heeft iemand al bericht gehad van jullie?

 28. Josje schreef:

  Thanks ramona… Ben er helemaal blij mee. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>