Complete make up look!

Vandaag laat ik eindelijk weer eens een complete make up look zien. Er is de laatste tijd al regelmatig om gevraagd, dus uiteraard heb ik mijn best voor jullie gedaan!

Dit is een make up look die ik de laatste tijd erg vaak draag. Super simpel, lekker snel en toch ziet het ‘totaal plaatje’ er netjes en verzorgd uit…

Ik vind het heerlijk om te make upppen en ik kan er echt uren mee bezig zijn! Zeker als ik ergens heen moet of een feestje heb. Op een ‘gewone’ dag wil ik er ook graag netjes opgemaakt uitzien, maar ik wil wel lekker snel klaar zijn. En daar is deze look ideaal voor!

Door de weeks draag ik meestal geen full face foundation, maar ik probeer weg te komen met enkel wat BB cream. Je ziet dan nog wel mijn sproetjes en oneffenheden er doorheen, op zich vind ik dat niet zo’n probleem. Tenzij het echt heel erg is en dan gebruik ik nog wat extra foundation of concealer.

Op mijn wangen breng ik de MSF van MAC aan in de kleur Star Wonder. Dit geeft een mooie gezonde glans aan mijn gezicht.

Mijn ogen hou ik lekker simpel! Ik breng eerst wat oogpotlood aan op mijn onderste en bovenste wimperrand. Dit vervaag ik een beetje met de platte kwast van Essence en ik breng dan gelijk ook wat van de Illusion D’Ombre van Chanel aan in de kleur Illusoire. Dit is een mooie grijs/paarse kleur met shimmertjes.

Deze kleur is prima op zich zelf te dragen en zeker met wat oogpotlood en mascara geeft het een mooie sprekende look. Meestal blend ik nog een klein beetje van de MSF Star Wonder in mijn arcadeboog. Zodat de kleuren mooi vervagen.

  

In principe vind ik de look dan al prima. Zoals jullie weten hou ik niet zo van lipsticks enzo. Meestal draag ik een mooie nude lipgloss, óf gewoon helemaal niets! Maar de laatste tijd heb ik een andere leuke combi ontdekt!

Hierboven zie je de producten die ik heb gebruikt voor mijn ooglook. De oogschaduw van Chanel is wel onmisbaar in deze look, de kleur en textuur van de oogschaduw zijn echt heel apart. Én de oogschaduw blijft ook nog erg lang zitten!

En tot slot zie je hieronder mijn nieuwe lip-combi! Ik moest er wel even aan wennen, maar ik vind het nu toch echt heel erg leuk! Ik gebruik de lipstain van Essence uit de Vampire’s Love collectie in de kleur Bloody Mary. Dit is behoorlijk paars… Om de kleur wat af te zwakken gebruik ik een lipgloss van ELF er overheen, in de kleur Joy.

 

Deze lip-combi blijft best lang zitten! De kleur van de stain trekt goed in mijn lippen, alleen de gloss vervaagd na een tijdje natuurlijk wel. En je ziet dat de paarse kleur ook een beetje op kwastje afgeeft, maar de glossjes van ELF zijn toch maar 1 euro, dus dat vind ik niet zo erg…

Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden! En welke producten gebruik jij zelf voor een simpele en snelle look?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

19 Reacties op Complete make up look!

 1. Esmée schreef:

  Mooie look, staat je erg goed! Ook je lippen zien er prachtig uit!

  Liefs

 2. Jaimie schreef:

  Mooi! Ik houd er ook van om lekker snel klaar te zijn. :)

 3. Angelique schreef:

  Prachtige look heb je gemaakt, mooie kleuren combinatie! Vind het altijd erg leuk ook look foto`s te kijken

  • Ramona schreef:

   Dank je wel! Ja ik vind zulke artikeltjes ook altijd erg leuk, maar ik vind het vaak lastig om alles mooi en duidelijk op de foto te krijgen.. Maar ik ga het zeker vaker proberen!

 4. Kim schreef:

  Staat je goed zeg! Heel mooi!

 5. Fleur schreef:

  Leuke dagelijkse look Ramona, niet teveel maar ook zeker niet te weinig make-up, staat je goed!

  • Fleur schreef:

   Oh en ik snap helemaal wat je bedoelt met lastig om dit soort foto’s te maken. Ik probeer t regelmatig om full face looks foto’s te maken. Maar ik ben dan nooit tevreden over de kwaliteit van mijn foto’s (door licht of wijze van hoe ik de foto’s maak én ik zie mijn wallen altijd heel erg en wat oneffenheden… dus ik doe het eigenlijk nooit, maar zou het wel gewoon moeten doen natuurlijk. De ergste criticus ben je meestal zelf, dus moet ook even over die drempel heen stappen).

   • Ramona schreef:

    Ja indd, soms is het zo lastig om alles netjes in beeld te krijgen. Je wilt uiteraard de kleuren mooi op de foto hebben, maar je wilt er zelf ook graag een beetje leuk opstaan.. tenminste, ik wel hoor! ;)

 6. Geke schreef:

  Het staat je ontzettend mooi, zeker met de blauwe kijkers van je ;)
  Xx’

 7. Anneke schreef:

  heel mooi!!! mooie kleur oogschaduw zeg

 8. Eerder deed ik ‘t ook altijd best wel uitgebreid. Tegenwoordig doe ik alleen maar een eyeliner op de bovenste wimperrand, potlood op de onderste wimperrand en mascara op. Meer niet. haha. Zijn m’n ogen toch net ff wat sprekender vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>