Chanel Illusion D’Ombre

Donderdag ben ik met een vriendin gaan shoppen in Rotterdam. Het was een super gezellige dag en we hebben allebei leuke dingen geshopt!

Ik heb me ingehouden met make up, want ik had niets nodig en ik heb al zoveel… Dus dat was heel verstandig van mijzelf! Maar deze oogschaduw van Chanel, de Illusion D’Ombre in kleur Ébloui kon ik echt niet weerstaan…

Ik heb al 2 van deze oogschaduws in mijn collectie en ik vind ze echt super fijn! Dus ik had al bedacht dat ik misschien nog wel zo’n oogschaduw in een ander kleurtje bij wou gaan halen…

De Illusion D’Ombre oogschaduws hebben een hele aparte structuur. Het is creme-achtig, maar zodra je het aanbrengt lijkt het wel te veranderen in een soort poeder. Erg mooi en het blijft echt perfect zitten!

 

Ik heb alle kleuren in de winkel bekeken en ik vond deze eigenlijk meteen de mooiste! Ébloui is een donker rood/bruine kleur met hele fijne shimmertjes. Pretty! Deze kleur laat mijn blauwe ogen nóg blauwer lijken, maar ik denk dat deze kleur ook erg mooi zal staan bij bruine ogen.

Bij de oogschaduw zit een klein kwastje die je kan gebruiken om de oogschaduw aan te brengen, maar ik gebruik die eigenlijk nooit. Ik gebruik hiervoor altijd een brede platte kwast van Essence. Werkt perfect!

De andere 2 kleuren die ik ook nog heb zijn Fantasme en Illusoire. Deze gebruik ik ook erg vaak! Dus daarom mocht ik van mezelf nog wel een extra kleurtje uitkiezen…

  

Hierboven zie je alle 3 de kleuren nog even op een rij. Mooi hè!? De kleuren zijn echt erg mooi en draagbaar. En ze zijn ook prima op zichzelf te dragen, dus zonder andere oogschaduws erbij.

De oogschaduws zijn niet goedkoop, maar omdat ze zo mooi zijn heb ik het geld er wel voor over… Én zulke oogschaduws heb ik ook nog niet gezien van een goedkoper merk. De Illusion D’Ombre oogschaduws kosten 28,50 euro per stuk, maar bijna bij alle parfumerien krijg je wel een extra korting van 10 of 15%, dus dat scheelt toch weer een beetje… *wink* Ik zit trouwens nog te twijfelen om de donker grijze (bijna zwarte) kleur misschien ook nog te gaan halen… Want die is ook erg mooi!

Heb jij deze oogschaduws al weleens geprobeerd? Wat vind jij ervan en zou het geld ervoor over hebben?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , . Bookmark de permalink.

16 Reacties op Chanel Illusion D’Ombre

 1. Mirella schreef:

  Wauw, die zijn wel erg mooi! Kan je er een mooie ooglook mee laten zien?

 2. frederieke schreef:

  Wauw dit is echt een super mooi kleurtje!

  Ik denk niet dat ik het geld er voor over zal hebben aangezien ik vaak wissel met kleuren. MAC is voor mij een betere en in dit geval een goedkopere oplossing haha!

  xx

 3. Tamara schreef:

  Wauw prachtige oogschaduws! Ik zou ze zo niet kopen momenteel maar dat komt omdat ik ook momenteel nog zo veel heb.. Hihi mits ik de 6 in de Lotto zou hebben, dan zou ik me er
  Zomaar mee trakteren want ze zijn prachtig!

 4. Nikita schreef:

  Nu zou ik het geld er echt niet aan kunnen geven, maar eens ik zou werken zou ik misschien wel eens een dure oogschaduw durven kopen !

 5. Nicole schreef:

  wauw, hij is echt heel mooi!

 6. femketje schreef:

  ik ben benieuwd naar de look!

 7. Geke schreef:

  Wauw ziet er heel mooi uit!
  Xx’

 8. Mariska schreef:

  Deze kleur heb ik net niet de andere twee wel.. nu wil ik deze ook :(

 9. Sonja schreef:

  Daar kun je hele mooie ogen mee maken, wauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>