Vraag van de Week #9

Het is weer tijd voor een ‘Vraag van de Week’! En deze keer gaat het over iets persoonlijks en ik zou graag jullie mening willen horen en ik kan ook wel wat advies gebruiken.

Het gaat namelijk over iets waar ik al langere tijd over aan het twijfelen ben…

Het ‘ding’ waar ik al een tijdje over aan het nadenken ben, is het maken van filmpjes… En dan zal je misschien denken: Dat doe je toch al?!

Ja dat klopt, dat doe ik inderdaad al een tijdje en inmiddels staan er al ruim 40 filmpjes op mijn Youtube kanaal. Maar degene die mij al wat langer kennen en de filmpjes allemaal hebben bekeken, zullen gemerkt hebben dat ik nog nooit met mijn ‘koppie’ in beeld ben geweest…

Ik weet zelf eigenlijk niet goed waarom ik dat nog nooit gedaan heb, dus het is lastig uit te leggen. Maar de hoofdrede (haha, leuke woordspeling *wink*) is toch wel, dat ik gewoon niet graag met mijn full face op Youtube te zien ben…

Het maken van filmpjes vind ik echt super leuk! En ik ben inmiddels ook al wel gewend aan het horen van mijn eigen stem. Dat was in het begin wel even wennen hoor! Het lijkt me ook super leuk om filmpjes op te nemen waarin ik zelf gewoon te zien ben, maar het idee dat ik ze dan daarna op Youtube moet zetten, vind ik niet fijn.

Dus nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie mening! Wat vinden jullie ervan?

 • Willen jullie mij graag zelf in de filmpjes zien?
 • Of vind je de manier van filmen tot nu toe ook prima?
 • Heb je tips voor me, of een goede rede waarom ik het juist wél moet doen?

Ik ben heel benieuwd hoe jullie hierover denken, so help me out!

Deze week verwacht ik weer een aantal beautyboxen te ontvangen, dus misschien ga ik nu wel een filmpje opnemen waarin ik de boxen én mezelf laat zien! Doen of niet doen?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , . Bookmark de permalink.

30 Reacties op Vraag van de Week #9

 1. Sophie schreef:

  Het maakt mij niet zoveel uit, maar je bent zo knap, dus je gezicht laten zien is eigenlijk wel leuk denk ik. Als je nou heel lelijk was.. Haha

 2. Marjolein schreef:

  Ik vind de manier waarop je het nu doet ook prima hoor. Ik bedoel, ik zou het niet erg vinden als je er zelf in voorkwam, maar je laat weten dat je je er niet helemaal prettig bijvoelt en dat vind ik dan toch belangrijker :)

 3. Sanne schreef:

  Misschien kan je weer eens een nail-art filmpje maken, waarin je eerst laat zien welke kleuren je gaat gebruiken of hoe het eindresultaat er uit ziet. Dat vertel je dan met je gezicht in beeld en de nail-art is gewoon op je nagels gericht. Misschien kan je zo wat opbouwen waardoor het minder eng word. En anders doe je gewoon zibder gezicht, als je je er zelf maar lekker bij voelt!

 4. Edeline's Nails schreef:

  Hoi hoi,
  ik ben dol op je filmpjes dus voor mij hoeft er niets te veranderen hoor :)
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Versatile Blogger award aangezien ik je blog ge-wel-dig vind!! :D
  (meer info op mijn site)

  • Ramona schreef:

   Dank je wel, dat is leuk om te horen!
   Ik ben al een keer genomineerd geweest, dus er staat al zo’n artikel hier op de site!
   Maar thanx voor de nominatie! Lief!

 5. Vera schreef:

  Mij maakt het niet zo uit. Als jij je er niet lekker bij voelt, moet je het niet doen! Wil je het toch zelf, dan zeg ik doen. Gewoon naar je eigen gevoel luisteren, maar niks forceren en ik vind het ook gewoon leuk hoe je nu filmpjes opneemt :)

 6. Nicole schreef:

  ik zou doen waar je je zelf prettig bij voelt!
  tuurlijk zou ik het leuk vinden om je gezicht erbij te zien, maar de manier waarop je het nu doet vind ik ook leuk. het maakt voor mij dus eignelijk niet uit.

  zelf sta ik ook liever neit met mijn gezicht op youtube. ik plaatst al liever geen full face foto’s op mijn blog (wat ik dus ook bijna nooit doe, niet omdat ik anoniem wil zijn maar gewoon omdat ik me er niet goed bij voel.)

  • Ramona schreef:

   Ja ik voel me er gewoon niet fijn bij.. Met foto’s moest ik in het begin ook erg wennen, maar dat gaat inmiddels al prima! Zelfs met charmante mask-faces… ;)

 7. Anna schreef:

  Ik zou doen wat je zelf het prettigst vind, zelf zet ik mijn gezicht niet op youtube.
  Als je het wel gaat doen leuk, maar vind je filmpjes zo ook al erg leuk. (:

 8. Suzanne schreef:

  Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Door je blog staat er al best veel over jou op het internet, maar als je je er niet gemakkelijk bij voelt om je gezicht in een filmpje te laten zien moet je het niet doen! Je filmpjes zijn nu al leuk!

  • Ramona schreef:

   Ja indd, dat is zo.. Er staat al veel op internet, maar zo’n filmpje is nog net een stapje verder he.. Maar fijn dat je de filmpjes nu ook leuk vind! Thanx!

 9. Lindsey schreef:

  Ik snap wat je bedoeld, zoals het nu is vind ik het prima, je moet doen waar je je zelf fijn bij voelt!
  xxx

 10. Girl from Arnhem schreef:

  Tuurlijk! Altijd leuk om de persoon te zien die achter een blog zit. Maar ik ken je punt, ik vind het zelf verschrikkelijk om personal foto’s etc online te zetten. Waarom? Geen idee.

 11. Rachel schreef:

  Ik kijk altijd met plezier naar jefilmpjes! En ik zou het leuk vinden als je inderdaad video’s maakt met jezelf in beeld, als het toch niet goed bevalt kun je altijd weer terug naar je ‘normale’ manier van filmen, niets te verliezen toch? :) xo

 12. Jaimie Droog schreef:

  Haha ik vind het ook al eng om foto’s van mezelf te plaatsen, maar als je het durft zou ik het doen! Het geeft de filmpjes wel net iets extra’s!

 13. Marina schreef:

  Ik vind het in filmpjes helemaal niet nodig. Je filmpjes zijn gericht op nail art of producten, waarom moet ik er dan perse een gezicht bij zien? Mensen letten toch automatisch op wat er met de nagels gebeurt. Dus zonder kan prima!
  Daarnaast is het bloggen heel vrij omdat bijna niemand je dan echt kent. Op het moment dat je jezelf filmt geef je jezelf een heel stuk vrij. Omdat je weet dat al die mensen ook je blogs lezen.
  Heel logisch dus..

  • Ramona schreef:

   Ja indd, ben het indd ook wel eens met jou argumenten.. Het gaat ten slotte om de producten en de nagels.. Maar het geeft wel net iets extra’s als je jezelf wel laat zien.. lastig!

 14. Geke schreef:

  Ik vind je filmpjes fijn om naar te luisteren en kijken, dus ga zo door!
  Xx’

 15. anneke schreef:

  Gewoon doen waar jij je fijn bij voelt ik gebruik geen eens mijn eigen naam op YT dus snap het wel dat je dat niet wilt!!! gewoon zo doorgaan dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>