Random foto’s #7

Vandaag heb ik weer een artikel vol met allerlei random foto’s van de afgelopen week! Het is een hele drukke week geweest, maar ik heb eigenlijk alleen maar leuke dingen gedaan!

Zaterdag ben ik met een hoop nagellak lovers gaan shoppen in Utrecht en daarvan zul je ook een aantal foto’s kunnen zien in dit artikel. Maar natuurlijk ook nog wat andere persoonlijke pica’s…

De afgelopen weken hebben we toch wel behoorlijk kunnen genieten van het zonnetje! Yeahh, eindelijk zomer in Nederland! Maar niets is zo wisselende als het weertje in ons kikkerlandje, dus terwijl ik de foto’s van vorige week met 30+ graden aan het plaatsen ben, komt de regen hier weer met bakken uit de hemel vallen…

Vorige week zondag (toen het zo ontzettend warm was) ben ik met mijn mams, zusje en de kids lekker gaan zonnen en zwemmen bij het natuur zwembad. Heerlijk was dat! (dat kleintje met die zwembandjes is mijn nichtje Qyara!)

En die zaterdag stond er een NailArt workshop gepland in de salon! Ik was even bang dat het veel te warm zou gaan worden, maar het was prima te doen met 2 ventilators, de ramen en deuren open en genoeg koude drankjes, fruit en ijsjes!

Het was een super gezellige middag en de meiden hebben echt ontzettend mooie NailArts gemaakt! Ik was erg onder de indruk!

Hierboven zie je een aantal NailArts die de meiden gemaakt hebben. Goed gelukt hè!? Als je meer info wilt over de workshops, klik dan hierboven op de workshop pagina. En je kan me natuurlijk ook altijd even mailen!

Tijdens de warme dagen afgelopen week, heb ik lekker rondgescheurd op mijn scootertje. Ideaal is dat, je kan overal gemakkelijk komen en parkeren.

 

Mijn autootje had dus een aantal dagen stilgestaan en er was een hele laag zand en stof op gekomen… Die moest dus nodig even door de wasstraat!

Donderdag ben ik langs geweest bij hannah in Voorhuizen voor een hannah Xperience. Dit was een erg gezellige en informatieve middag, maar hierover kun je binnenkort meer lezen hier op de site!

Afgelopen zaterdag heb ik met een aantal Bloggers en andere nagellak liefhebbers afgesproken in Utrecht om gezellig te gaan shoppen. Marielle, Shannen, Sonja, Remco, Claudia, Vera, Danielle, Ellen en ik spraken om 11u. af op het Centraal station bij de Starbucks, off course… Daarna zijn we de stad in gegaan, waar we allerlei beautywinkels indoken om nagellakken en andere beautyproducten te bekijken.

Ik heb me behoorlijk ingehouden! Ik kocht alleen wat lekkere goodies bij Lush… Love it!

‘s Middags gingen we een hapje eten bij de Winkel van Sinkel. Via twitter had ik al gehoord dat Serena, Kelly, Caroline en Linda ook in Utrecht waren voor een gezellige middag. Via twitter hadden we even contact gehad en misschien zouden we elkaar wel tegenkomen… En ja hoor! In de Winkel van Sinkel zaten de dames ook aan een tafeltje dat vol lag met make up!

Serena had namelijk haar make up stash eens flink uitgezocht! En alles wat ze zelf niet gebruikte gaf ze weg aan vriendinnen. En wij hadden geluk! Want wij mochten ook nog even neuzen tussen de prachtige make upjes… Ik kreeg oa een heel mooi palette van Kat von D, daar ben ik echt heel blij mee! Dus nogmaals bedankt Serena!

Aan het eind van de middag waren we allemaal wel een beetje klaar met shoppen en gingen we gezellig een hapje eten bij een sushi restaurant!

 

Vera en ik maken onze keus. En ook Sonja bekijkt de kaart!

Gezellig met z’n allen aan een grote tafel!

Ellen en Shannen.

Make up en sushi, we just love it!

Danielle noteert de volgende ronde…

 

Jammieeee!!

Hap hap… Lekker hè, Son!

Sonja wilde graag even op de foto met de prachtige bloemen… Strike a pose!

En tot slot de laatste foto van afgelopen week… We zijn nog steeds bezig met onze nieuwe schuur. De platen liggen al op het dak, maar de bedekking moet er nog op. Met wat zeiltjes ging het prima! Maar na zoveel regen dit weekend, stond toch alles blank…

Ik hoop dat jullie de foto’s weer leuk vonden…

Heb jij dit weekend ook nog wat leuks gedaan?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

21 Reacties op Random foto’s #7

 1. Sonja schreef:

  Tjemig… Erg flatteus hoor! Nu ziet iedereen die grote schuif van me! Die is of aan het eten of aan het bebbelen!
  Maar het is wel een superdag geweest! Wat een feest! En Serena bedank ik ook voor de make-upjes…
  En Ramona, je bent een hele lieve meid! Leuk je een keer live te hebben gezien!

 2. Marielle schreef:

  Hihihi de foto van Sonjaaa..
  Het was een onwijs gezellige dag en ik heb er ontzettend van genoten. x

 3. xx_Patries_xx schreef:

  leuke foto`s hoor…!

 4. Kim schreef:

  Ik wil ook wel eens in Serena’s stash neuzen :D

 5. Mariska schreef:

  Hele leuke foto’s de nail art ziet er top uit

 6. Claudia schreef:

  Het was zo gezellig! Moeten we echt vaker doen! ;) (In Arnhem maar een keertje? ;))

 7. Priscilla schreef:

  Ziet er gezellig uit!

 8. Geke schreef:

  Altijd leuk om zo’n artikel te lezen!
  Xx’

 9. Linda schreef:

  leuke foto’s

 10. beautyforgirls schreef:

  Heel erg leuk.
  Liefs, xxx

 11. Vera schreef:

  Kijk ik altijd zo raar als ik aan het nadenken ben? :’) Moeilijke keuzes hoor haha! Leuk om de foto’s terug te zien, was een super gezellige dag!

 12. Mariska schreef:

  Erg leuke foto’s! Die meiden van de blogs kende ik nog niet en ben ze gelijk gaan volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>