Zon Zee Strand NailArt ~ Stap voor stap!

Gister zagen jullie deze zomerse NailArt al voorbij komen in het ‘Nails vs Nails’ artikel met het thema Zon Zee Strand. Helaas is er hier in ons kikkerlandje nog niet veel van het zonnige weertje te merken…

Maar deze nagels zijn natuurlijk ook super leuk voor als je nog op vakantie gaat! Dus vandaag laat ik stap voor stap zien hoe ik deze NailArt heb gemaakt…

Laura en ik hebben gister weer super veel leuke reacties gehad op onze NailArts! We hebben er allebei weer goed ons best op gedaan, dus het is ontzettend leuk dat jullie daar allemaal weer zo lief op reageren! Thanks lovely ladies!

Ik vond dit thema heel erg leuk en ik had al ruim van te voren bedacht dat ik zoiets wilde gaan maken… Deze NailArt heb ik zelf al vaker gemaakt op kunstnagels bij klanten. Dan maak ik meestal eerst de ondergrond (dus het strand, de zee en de lucht) in de juiste kleur met accryl en later schilder ik dan de zon, de palmboom en de andere kleine accentjes erop.

Maar op mijn eigen nagels heb ik nu alles met nagellak en stripers gemaakt. Het is best even een werkje, want het lijken wel kleine mini schilderijtjes… Maar als je er even rustig voor gaat zitten en je volgt de stappen hieronder, dan gaat het vast lukken!

   

 

 • Eerst maak je met de spons-techniek een mooie overloop met bruin/goud (strand), blauw (zee) en licht geel (lucht).
 • Met een gele striper maak ik de ondergaande zon. Teken een halve gele zon, tegen het blauw aan. Zo lijkt het net of de zon in de zee zakt.
 • Met donker bruin maak ik de stam van de palmboom.
 • De takken van de palmboom teken ik met 2 verschillende kleuren groen. Zo creeer je een soort diepte en schaduw in de bladeren.
 • Met een witte striper maak ik de golven in de zee. Doe dit door kleine witte horizontale streepjes te zetten. In de zon zet ik ook en klein wit streepje, voor een extra accentje.
 • Omdat ik het strand een beetje ‘saai’ vond, heb ik er nog wat kleine rode en witte stipjes gezet. Dit geeft net een beetje extra kleur aan het geheel. Ik heb ook weleens kleine bloemetjes of schelpjes gemaakt, dat ziet er ook heel leuk uit! 

Hierboven zie je alle spulletjes die ik heb gebruikt voor deze NailArt. Het zijn behoorlijk wat verschillende kleurtjes. Mocht je al deze kleuren niet in je colletie hebben, dan zou je ook gewoon wat acrylverf kunnen gebruiken. Zorg dan wel dat je een goede topcoat gebruikt, anders zal de verf er snel af zijn.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze zomerse NailArt vinden… En vertel eens, wie van jullie gaat er nog op vakantie deze zomer?

Dit bericht is geplaatst in Fun, NailArt! stap voor stap, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

24 Reacties op Zon Zee Strand NailArt ~ Stap voor stap!

 1. Marielle schreef:

  Echt onwijs leuk gedaan. Ik hoop dat het weer hier beter gaat worden want we blijven lekker thuis in de vakantie.

 2. yvonne schreef:

  Echt erg leuk…helemaal super.
  Jaaa ik zou deze nailart ook kunnen gaan maken want ik ga 10 dagen naar Spanje, zo’n zin in.
  Hoop voor de thuisblijvers dat het weer hier ook beter gaat worden…dit is echt niks.

 3. Karen schreef:

  Zo knap dat je dat zo mooi kunt! *bewonderd*
  xx

 4. Mariska schreef:

  Echt heel mooi! Je hebt wel veel spulletjes moeten gebruiken wauw

 5. Pippi schreef:

  Ik ga het niet namaken, maar het ziet er geweldig uit:)

 6. Bertine schreef:

  dat is niet normaal zo knap gedaan! heel mooi!

 7. gerrianne schreef:

  Heel erg mooi gedaan! Ik denk dat dit me wel moet gaan lukken, met oefenen & er even goed voor te gaan zitten. Het is echt een kunstwerk maar super tof!

 8. Kim schreef:

  Knap dat je dat kan, ik ben een ramp in tekenen.

 9. Fleur schreef:

  Wauw, wat ongelofelijk hoeveel jij kan maken met een paar lakjes en een kwarstje!
  Echt super, doe het je niet na;p!

  Liefs

 10. xx_Patries_xx schreef:

  echt gaaf deze nailart zeg

 11. Angelique schreef:

  Wow echt onwijs mooi! Knap gedaan!

 12. Myrthe schreef:

  Wauw echt supermooi gedaan, origineel ook! ;D

 13. Sandra schreef:

  Wat ziet dit er mooi uit zeg! Ik wil ook graag nailartpennen maar ze zijn hier niet te krijgen bij Kruidvat. Ben ik ben niet zo van internet kopen :-(. Maar als ik ze heb ga ik dit zeker proberen!

 14. - schreef:

  je bent erg goed

 15. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  wow gaaf hoor, ziet er wel wat moelijker uit! maar ik ga ze ook proberen ook al blijven we in Nederland

 16. Anna schreef:

  Wojoooo dat is eeeecht mooi man! Ik zou het geduld er neit voor hebben, maar jeetje die vind ik eecht supermooi! Als ik dat zou kunnen.. Ik zou het wel weten :D elke dag een nailart !
  xx

 17. Bianca schreef:

  Deze zijn echt ontzettend mooi!

 18. hanne schreef:

  wooooow het is echt super mooi
  ik ga het ook proberen maar heb niet alle kleurtjes maar ik verzin wel wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>