Vers masker van Lush ~ BB Seaweed

Zondag was weer zo’n heerlijke regenachtige dag… Perfect om lekker binnen te zitten, beetje bloggen, youtube kijken en relaxen met een masker op mijn snoet!

Anderhalve week geleden kocht ik dit verse masker bij Lush in Maastricht. Het is BB Seaweed en volgens mij had ik dit masker nog niet eerder gebruikt…

Eigenlijk neem ik altijd een vers masker mee als ik bij een Lush winkel ben. Ik lever dan namelijk altijd mijn lege potjes in en voor 5 lege potjes mag je gratis een vers masker uitkiezen. Great deal! En aangezien ik een echte Lush-junkie ben, heb ik altijd een hele verzameling lege potjes…

Dezer keer koos ik BB Seaweed en volgens mij heb ik deze nooit eerder gehad. Ik weet niet precies waarom, maar ik denk omdat de geur, kleur en naam me niet zo aanspraken… Toch wilde ik deze keer eens iets meenemen wat ik nog niet kende!

  

Het masker is ontspannend en opwekkend. Het is geschikt voor alle huidtypes.

‘Een mineraalrijk masker met al het goede van vers zeewier. Reinigende Chinese klei, antibacteriële honing en kalmerende aloë vera maken dit een fantastisch masker voor iedereen.’

  

Ik laat maskers eigenlijk altijd wel wat langer op mijn gezicht zitten dan dat nodig is… 10 minuutjes is al genoeg, maar bij mij zit zo’n masker vaak al een half uur tot een uurtje op mijn toet. Kan op zich geen kwaad, het masker wordt dan alleen helemaal droog en als je lacht of je gezicht beweegt vallen er gewoon stukken vanaf. Je ziet trouwens ook goed de stukken zeewier op mijn gezicht hangen… Charming!

De verse maskers kosten €10,95 of je krijgt ze gratis tegen inlevering van 5 lege potjes/flesjes. Omdat de maskers allemaal verse ingrediënten bevatten zijn ze slechts beperkt houdbaar, meestal zo’n 2 tot 3 weken. Je moet ze daarom ook in de koelkast bewaren.

Heb jij de verse maskers van Lush welleens geprobeerd? Wat is jouw favoriet?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , . Bookmark de permalink.

21 Reacties op Vers masker van Lush ~ BB Seaweed

 1. Steffie schreef:

  Jammer dat ze maar beperkt houdbaar zijn…

 2. Chantal schreef:

  Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n vers Lush masker gebruikt, maar deze lijkt me wel heel lekker!

 3. Yara schreef:

  Ik heb ook nog nooit een vers masker van Lush gebruikt, moet ik maar eens proberen!

 4. Mariska schreef:

  Ik heb het nog nooit geprobeerd. Ik heb een grote tube mint julep die maar niet op wilt gaan haha

 5. Nicole schreef:

  lijkt me een heel fijn masker! vind het alleen zo’n nadeel dat ze maar zo kort houdbaar zijn, ik krijg dat echt niet op..

 6. Laralaurentia schreef:

  Je ziet er echt prachtig uit :D

 7. Pippi schreef:

  Nog nooit geprobeerd! Lijkt me echt iets voor een avondje met de meiden, dan is het gelijk op:) Want die korte houdbaarheid maakt het voor mij lastig- ik vergeet het dan te gebruiken en dan kan ik het weggooien.

 8. Denise schreef:

  Ik heb ook nog nooit een vers makser van de Lush geprobeerd. Veel andere spulletjes wel, want alles van Lush is proefdiervrij :D Vanwege de houdbaarheid is het idee van Pippi om tijdens een meidenavondje te gebruiken een topplan!

 9. Uniflame schreef:

  Ik wil heel graag een vers masker van Lush gebruiken. Maar ik denk dat ik dan ga voor Love Lettuce.

 10. Immi schreef:

  Oh so very charming die zeewier ja ;)
  Ik heb zelf nog geen vers masker van Lush gebruikt, al wil ik dat wel, nu alleen nog bedenken welke, haha! Ben ook al lege potjes aan het sparen ;3

 11. Quinty schreef:

  Ik heb het masker cupcake en ik vind hem super lekker!

 12. enrique schreef:

  telt het ook als het een potje van een tester is als je 5 potjes wil inriulen voor een gezichtmasker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>