Truly Yours Box juli ’12

Vandaag ontvind ik de Truly Yours Box van de maand juli. En natuurlijk heb ik hier ook weer een unboxing filmpje van gemaakt…

Ik ben vooral erg blij met de Essie nagellak, maar ook de andere producten vind ik leuk om te proberen. Ik ben heel benieuwd wat er deze maand in jullie Truly Yours Box zat, dus let me know!

Meer info over de box vind je op trulyyours.nl.

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Truly Yours Box juli ’12

 1. Angelique schreef:

  Echt een leuke box. Ik heb Essie to buy or not to buy, een lila lakje met ook een mooie gloed er doorheen. Voor de rest alles hetzelfde als jij. Ik ben er blij mee en dat luchtje vind ik heerlijk eigenlijk een goddelijke geur, rook m laat in de avond nog. Leuke box en heb gelezen dat de volgende maand we een andere kleur box krijgen.

 2. Mariska schreef:

  Aparte box! De liner lijkt me erg mooi :-)

 3. Nicole schreef:

  vooral het lakje vind ik leuk :)

 4. Mirjam schreef:

  Leuk zeg! Ik zit er ook aan te denken om een abonnement te nemen, maar wat zou je aanbevelen: De Glossybox of de Truly Yours Box?

 5. Jorinde schreef:

  Leuke dingen zitten erin :-)

 6. Pippi schreef:

  Wat een mooi lakje!

 7. Geke schreef:

  Ik heb nog nooit een truly yours box besteld, maar na de vele filmpjes van je begin ik erg te twijfelen. Misschien dat ik 1 maand ga proberen :) Dankjewel voor alle filmpjes en uitleg!
  xx’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>