Teeez City Trip collectie ~ Nagellakken

Vandaag laat ik jullie een paar nagellakken uit de nieuwe collectie van Teeez zien. De City Trip collectie is geinspireerd door de populaire tv serie Gossip Girl.

De City Trip collectie bevat prachtige en unieke kleuren en bestaat uit allerlei must haves voor een fashionable en fabulous zomer look!

De collectie bevat 3 verschillende producten: Love Triangle Lipstick, Glitter Goship Lash & Liner en Scandalous Nail Lacqeur. Alle prodcuten hebben super leuke namen en dat maakt het altijd nog leuker vind ik… Vandaag heb ik 3 lakjes uit deze nieuwe collectie geswatcht.

Coffee to Go is een Roestbruine kleur met een metallic finish. Erg mooi, maar ik vind deze kleur niet zo geschikt voor de zomermaanden… Deze kleur vind ik persoonlijk meer geschikt voor de feestdagen, dus die mag nog even geduldig wachten in mijn nagellak kastje.

  

Deze kleur is trouwens super dekkend! Op de foto’s hierboven draag ik maar één laagje en dat is echt prima. Dus deze lak is erg goed geschikt als je haast hebt, één laagje en *hoppa* ready to go!

Oelala, dit gifgroene kleurtje is echt een toppertje! Big Apple is een prachtige groene kleur met hele fijne zilveren shimmers. Ik ben normaal niet zo’n fan van groen, maar dit lakje heeft echt mijn hart veroverd! Love it!

  

Deze nagellak dekt ook best goed, maar het had toch wel 2 laagjes nodig om perfect dekkend te zijn. En na de tweede laag is de kleur ook lekker fel van kleur.

Hotspot is een donker paarse kleur met een mooie metallic finish. Dit is echt zo’n kleurtje waar ik van hou. Als ik even niet weet wat ik op mijn nagels moet doen, pak ik meestal zo’n soort kleur.

  

Ook hier heb ik 2 laagjes aangebracht en dat maakt de lak perfect dekkend.

Alle lakjes zijn sneldrogend, dus dat is absoluut een pluspunt! De nagellakken zijn vrij van dibutyl phthalate, toluene en formaldehyde en uiteraard dierproefvrij. De nagellakken kosten 4,90 euro per stuk. Meer info over de producten en verkooppunten vind je op teeez.eu.

Wat vind jij van deze lakjes? En welke kleur vind je het mooist?

Dit bericht is geplaatst in Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

17 Reacties op Teeez City Trip collectie ~ Nagellakken

 1. Lifesplash schreef:

  Die paarse heb ik ook! Mijne lakt alleen wat streperig wat wel jammer is. Voor de rest is hij prima. ;)

 2. Yara schreef:

  Oeeeh pretty, ik wil ook nog van teeez een lakje!

 3. Marielle schreef:

  Wow, wat ontzettend mooi, vooral Big Apple is leuk

 4. mireille schreef:

  Hotspot vind ik echt heel erg mooi!

  Coffee to go is ook echt wel wat voor mij omdat ik toch wel veel donkere kleding heb. Maar in ze zomer maanden draag ik ook liever een zonnig kleurtje!

  Mooie swatches!

 5. Mariska schreef:

  Die paars/blauwe vind ik het mooiste!

 6. Angelique schreef:

  Vind ze allemaal mooi, bij de Dirx verkopen ze het.

 7. Mariska schreef:

  De paarse kleur vind ik het mooist :-)

 8. Kim schreef:

  Ik ben niet zo van het groen op de nagels (behalve appelblauwzeegroen) maar Big Apple mag er wel zijn.

 9. Mayara Esther schreef:

  Coffee to Go is echt heel mooi. :)

 10. Nicole schreef:

  de eerste kleur is niet helemaal mijn ding, maar de andere twee vind ik heel leuk :)

 11. Karen schreef:

  Leuke kleurtjes!
  xx

 12. Pippi schreef:

  Ik zet Big Apple direct op mijn wishlist!

 13. Ellen Koopman schreef:

  Die groene is superleuk (:

 14. Hedwig schreef:

  Ik ga direct voor Big Apple, maar die zou je kunnen colourblocken met Hotspot. Beetje fel maar we doen graag eens gek :p

 15. xx_Patries_xx schreef:

  ik ben er niet zo`n fan van!

 16. Pingback: Filmpje ~ Favoriete Nagellakken zomer ’12 | Beautynailsfun.nl

 17. Pingback: Teeez City Trip collectie ~ Glitter Lash & Liner | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>