Sleek Winactie!

Ja hoor, het is weer tijd voor een Winactie! Vandaag heb ik weer eens wat leuks voor jullie bedacht… Tenminste, ik vind het zelf stiekem best leuk en ik hoop natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zullen zijn!

Je kan namelijk kans maken op een make up product van Sleek! Welk product? Dat mag je zelf kiezen! Meedoen? Bekijk dan snel het filmpje hieronder…

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal wel zullen weten heb ik een aantal weken geleden mijn eigen nagelsalon geopend en in deze salon verkoop ik oa het make up merk Sleek! Erg geliefd bij de meeste van jullie… Ik plaatste vorige week een foto van deze display op Facebook en ik kreeg meteen super veel leuke reacties!

Omdat jullie allemaal zo enthousiast waren over deze display heb ik nog even een filmpje gemaakt, waarin alle producten voorbij komen. Let dus goed op, want misschien stuur ik één van deze producten straks wel naar jou!

Om kans te maken op een make up product naar keuze moet je het volgende doen:

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel mij welk product jij graag zou willen winnen én waarom!
 • Volg mij op Twitter en tweet het volgende bericht: Maak kans op een Sleek make up product naar keuze bij @BeautyNailsFun http://www.beautynailsfun.nl
 • Like mijn Facebook pagina
 • Volg mij via Bloglovin +like dit artikel
 • Word abonnee van mijn Youtube kanaal

De actie loopt t/m zondag 15 juli. De winnares krijgt daarna bericht van mij.

—————————————————————————————————————————————–

De winnares van deze winactie is Mariska. Gefeliciteerd!

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu, Winactie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

81 Reacties op Sleek Winactie!

 1. Laralaurentia schreef:

  http://twitter.com/LaraLaurentia/status/220598822684987392
  Ik heb alles gedaan alleen je artikel staat nog niet op BL dus kan je hem nog niet like’en.
  Leuke winactie en wat tof dat je Sleek verkoopt in je Salon :D Ik zou gaan voor de bronzer in Peach Shimmer. Die wil ik zo graag maar ik loop hem altijd net mis :(

 2. Suze Hofma schreef:

  Ik zou heel graag de storm palette willen winnen het zijn erg leuke kleurtjes en mooi te combineren! Heb alles gedaan wat er gevraagd werd :) !
  Groetjes Suze Hofma

 3. Fenna schreef:

  Wat een gave winactie :) Ik doe graag mee voor het sleek glo peach shimmer palletje :)

  Ik volg je op twitter en heb getweet:https://twitter.com/Fennazz/status/220601022756827138,
  ook volg ik je via bloglovin en ga het artikel liken als het erop staat ;)
  Ook ben ik abonnee van je youtube kanaal en heb je facebook geliked!

  Liefs,
  Fenna

 4. Claudia de Koning schreef:

  Hee,
  Ik vind dat Oh So Special palette mooi! Eigenlijk lijken alle producten mij heel fijn, ook die blushes..wauw! Ik zou dat OSS- palette heel graag willen, want er zitten veel mooie (en draagbare) kleurtjes in voor elke dag naar college of naar werk.

  Ik hoor het wel of het wat geworden is. Liefs, Claudia.

 5. Linda schreef:

  Oeeh, wat gaaf dat je sleek verkoopt! Leuk!!
  Ik heb alle voorwaarden gedaan.
  Ik doe graag mee met de actie voor het au naturel palette. Ik hoor altijd goede berichten van de producten van sleek. En ik ben dan ook erg benieuwd. Ik ben geen persoon voor heftige looks. Dus voor mij zou een palette met natuurlijke tinten perfect zijn. Wat meer kleurrijke tinten zou ik toch niet gebruiken, en dat is dus zonde. Het Au Naturel palette is perfect voor mij ;)

  Heel veel succes en vooral veel plezier met je salon!

 6. linda schreef:

  Ik heb helaas geen twitter en facebook, maar verder heb ik alles gedaan of ga nog doen (op bloglovin staat je artikel nog niet online, maar zodra die online staat, zal ik heb liken.
  Ik vind alle producten wel leuk. Ik heb zelf nog niets van Sleek, dus dat zou een leuke gelegenheid zijn om kennis te maken met dit product. Als ik uit al die mooie spullen mag kiezen, dan zou ik het liefst heb Sunset palette willen, maar het maakt verder niets uit. Ik ben met alles blij. Leuk dat je naast nagellak en verzorging nu ook make-up verkoopt.
  Ik had verder nog een vraag over je workshops: kan je ook een workshop boeken voor bijvoorbeeld een feestje? Dus buiten de vaste datums?
  Succes met je site en je nagelsalon

  • Ramona schreef:

   Ja je kan ook op een andere datum een workshop boeken hoor! :)
   Mail me anders even! Dan kan ik het wat makkelijker uitleggen.

 7. Mirre schreef:

  OMG wat een superleuke winactie! Ik doe graag mee.
  Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik volg je via twitter (@Mirre538 )
  Ik heb je facebook ook geliked!

  Ik wil heel graag het Storm pallete winnen omdat, ik het een heel erg mooi pallet vind en ik graag wil weten wat ik ervan vind. En dan kan ik natuurlijk weer nieuwe mooie looks maken voor het nieuwe schooljaar.

  Hopelijk win ik, zoals iedereen…. Groetjes, Mirre

 8. Nikita schreef:

  Ik zou dolgraag het au naturel palette winnen ! Ik heb zoveel goeds van sleek gehoord, maar heb hier no geen producten van en wil dit dus SUPERgraag eens uitproberen.
  ik heb alles gedaan wat ik moest doen.
  Hier vind je mijn tweet: https://twitter.com/DaisiesNikita/status/220601825403998209

 9. Marriët schreef:

  Superleuke actie weer!
  Ik zou graag willen kiezen, maar welke kleuren heb je van de Pout Polishes?

 10. Leonie schreef:

  Hoi!
  Ik zou graag kans willen maken op het bad girl palletje, ik heb al 2 andere paletten van sleek, maar nog niet zulke heftige kleuren, die wil ik graag gebruiken bij een stapavond, hiermee kun je vast een mooie smokey eye maken :) de kwaliteit van sleek is super!
  twitter is https://twitter.com/#!/le0nietjj

 11. Chantal schreef:

  Oeeh ik doe graag mee!

  Ik zou graag het Au Naturel palette willen winnen, omdat dit dan mijn eerste Sleek product zou zijn en naturelle tinten staan mij meestal wel mooi.

  Ik heb alles gedaan en mn twitternaam is @xBeliemo :)

  Nu maar hopen, zou zo graag m’n eerste Sleek product hier winnen! <3

 12. Anna schreef:

  Wat leuk, ik heb alles gedaan. Ik wil graag de Rose Gold blush winnen omdat ik hem zo mooi vind. En ik twijfelde eerst tussen het au naturel palette en de rose gold maar omdat ik blush veel mooier vind en ik al genoeg oogschaduw heb kies ik voor de Rose Gold blush :)

 13. Yvet schreef:

  Hee ,
  Super leuke winactie , ik zou graag mee willen doen met het Oh so special palette. Omdat ik nog helemaal geen Sleek pallette heb , Beetje beschamend eigenlijk. Ik zou er heel heel graag een willen hebben maar ik mag niks online bestellen van mijn ouders in een webshop. Maar verder heb ik alles gedaan wat er gevraagd werd voor kans te maken. En misschien word het dan wel mijn ”ontgroening” met SLEEK ;-)

  Yvet

 14. Marieke schreef:

  Leuuuk ! Ik doe mee. Hihi ik heb op dit moment zelf ook een winactie op mijn site.
  Ik volgde je al via twitter en bloglovin. Heb je facebook geliked, getweet, post geliked met bloglovin en ben nu op je youtube geabonneerd !
  Je mag trouwens echt heel trots zijn op je salon, het is echt zo mooi geworden ! En dat dit display, wauw. Gelijk geen andere ” normale ” accessoires Ik zou graag de nodig. Hihi. Ik zou graag de Rose Gold blush willen. Omdat die bij iedereen favoriet is, en ik m nog steeds niet heb.

 15. Amanda schreef:

  Wat een super leuke winactie! Ik zou heel graag het Au Natural palette willen winnen, omdat hij op mijn wishlist staan en het een van de weinige Sleek paletten is die ik nog niet heb. Het is gewoon een geweldig palette! Ik zou er geweldige looks mee kunnen maken. Ik volgde je al op BL & heb nu geliked. Ik volg je nu op Twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/Ditisons/status/220606987426209792
  Ik volgde je al op Youtube onder Ditisons en heb nu ook je facebook geliked!

  Liefs Amanda

 16. Lisanne schreef:

  Ik heb alles gedaan.
  Mijn twitter is : https://twitter.com/#!/wwwlisannemobi
  Ik zou graag het
  Original palette willen winnen, vanwege de fantastische kleuren. Ik heb zelf nog niks van Sleek, maar ik hoor der wel altijd hele goede verhalen over!

  Groetjes Lisanne.

 17. Mariska schreef:

  https://twitter.com/Paintmeover/status/220608783792087042

  Wat een leuke winactie zeg! Ik heb eerlijk gezegd nog niks van sleek maar mocht ik wat willen winnen is het inderdaad de populaire blush rose gold en anders de coral reef lipstick. Als ik het goed onthouden heb. De hele display ziet er erg leuk uit. Vind het super dat je salon zo mooi geworden is.
  Ik heb je overal geliked en volg je overal ^^. Heel veel succes iedereen met de winactie.

  Liefs, Mariska

 18. Lisa schreef:

  Ik heb de tweet geretweet en ik volg je op twitter. Ook volg ik je op bloglovin en heb ik de post daar geliked. Verder heb ik een abonnement op je youtube kanaal. Ook heb ik je facebook pagina geliked. Ik ben super benieuwd naar het oh so special pallet. Ik vind de roze tinten in dat pallet zooo mooi.. Ik zou super graag met dat pallet mijn uitgaanslook te maken!

  (Mijn twitternaam in @L_Aarntzen)

  xx

 19. Bianca schreef:

  Wat een super leuke actie!!! Ik heb alles gedaan wat je vraagt. Ik zou heel graag het I-Divine Bad Girl palette winnen. Deze is zooo gaaf met al die donkere kleuren, vooral het blauw en paars spreekt me erg aan.

 20. Samantha schreef:

  Super leuke winactie. I love Sleek!
  Waar zit je winkell? wil super graag sleek kopen zonder online te bestellen.
  Vind de doos van de palettes super gaaf!
  Ik vind het storm palette het mooist en zou deze dan ook graag willen winnen, ik hou van neutrale kleuren, maar vind storm toch mooier dan het au naturel palette.

  – Ik volg je op twitter, en heb de tekst getweet (_samanthapayne)
  – Ik heb geen facebook & bloglovin, sorry
  – Ik ben geabboneerd !

 21. Arletta schreef:

  Oh wat een supergave winactie!
  Aan deze zou ik graag meedoen
  Als ik zou winnen zou ik het liefst het au naturelle palette van Sleek ontvangen,
  Ik volgde je al via bloglovin en heb dit bericht geliked,
  ik volg je vanaf nu op twitter en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Arrloves/status/220617821665767425
  Ik heb je facebook pagina geliked en ben geabboneerd op je youtube kanaal (arrloves) , al weet ik niet waarom ik dat laatste nog niet was want ik kijk altijd meteen je filmpjes!
  liefs.x

 22. Eva schreef:

  Wat leuk, een winactie! Ik volg al een hele tijd je site en kijk je filmpjes op youtube en word er altijd blij van! Ik ben net een uurtje thuis van mijn diploma uitreiking en ik dacht; nog even snel op bloglovin kijken of er nog nieuwe artikelen van beautynailsfun, toen ik zag dat je een winactie gaf, maakte mijn hart echt een sprongetje, hihi! En ook nog eens van Sleek! Wauw, ik hou van dat merk! Mijn oog viel op de bronzer/highlighter Peach Shimmer! Ik heb nog nooit een highlighter gekocht en zou ‘t graag een keer willen proberen! Het zou geweldig zijn als ik voor ‘t eerst in mijn leven een highlighter kan gebruiken! Het zou mijn look nog completer maken en met die highlighter van Sleek kan ik zeker de zomer mee door komen! En samen met een leuk peach nagellakje zal het vast ook super staan! Alvast bedankt! Liefs x

 23. Eva schreef:

  Ps. Mijn tweet is onder de naam @eva_eline
  Liefs x

 24. elke kloekke schreef:

  heeey
  echt vet gaaf dat jij sleek verkoopt
  ik geef toe dat ik al de producten wil
  maar dat gaat niet
  maar ik wil zo graag winnen wil vind het storm palette heel erg moooi
  en ik hoop voor jouw dat het goed vekoopt :)

  xxxxxxelke

 25. Simone schreef:

  Wat super gaaf! Ik zou graag een eye palette willen winnen, weet niet of je de Sunset palette ook in je collectie hebt? :) Die vind ik zoo gaaf! MAar opzich, eigenlijk zijn alle Sleek palettes gaaf hihi!

  Heb alles gedaan :) Liefs

 26. Cindy schreef:

  Wat leuk zeg zo’n Sleek display, heel leuk om te zien! Ik zou graag de Sleek Glo Face & Body Highlighter in de kleur Peach Shimmer willen winnen. Ik zou juist dit product willen omdat ik al zoveel goeds erover heb gelezen op internet en het is zó’n mooie highlighter, maar loop hem echt constant mis! Ik volg je op twitter (CindyCURE) en heb getweet https://twitter.com/CindyCURE/status/220632776205012994 Ook heb ik je FBpagina geliked (Cindy de Gilder) en ik was al abonnee van je YTkanaal (Nyappy92C) en ik volgde je al op Bloglovin (+artikel geliked (19e persoon))

 27. Steffie schreef:

  Woaaa, super vet! Maar ik ga niet voor mezelf mee doen, maar voor mijn schoonmams, Ze wil namelijk heel graag een i divine palette, en dan een met zwart en een lichte blauwige kleur, dus denk dat het monaco pallet daar prima bij past! Ze wil hem zo graag, en het zou leuk zijn als ze hem zou winnen.
  Heb alles gedaan, twitter & YT miss073, en op FB ben ik Steffie Coense.
  Heel veel succes allemaal!
  xxx

 28. Michelle schreef:

  Ik doe graag mee aan deze winactie ik heb alles gedaan wat er gevraagd werdt.
  Ik wil graag sleek oh so special palette omdat ik graag als beginner met oogschaduw ermee wil experimenteren en dt palette leek me het geschikst voor mij:)

  Succes allemaal,
  KusjesxMichelle.

 29. stacey schreef:

  Ik heb alles gedaan wat er gevraagd werd.

  Ik zou heel graag sleek storm palette willen winnen omdat het zo super mooi is! Ik heb nog niks van sleek in mijn collectie dus wil deze heel graag willen :)

 30. Ilona Beckers schreef:

  Haaaaiii..
  Wat n te coole actie.. Ik doe heel graag mee.. Leuk filmpje! Alles is heel goed uitgelegd.. Ik wil al n tijdje een palette van sleek aanschaffen en tot op heden nog niet gebeurd.. Fijn dat ze nu stuk voor stuk doorgenomen zijn en ik alle kleurtjes goed heb kunnen zien, mijn keuze is gevallen op de badgirl palette.. Ik heb al n hoop felle kleuren oogschaduw en ben op zoek naar iets donkerdere kleuren.. Deze is daar dus prima geschikt voor.. Dus mocht ik winnen zou ik daar supersuper blij mee zijn :-)
  Ik volgde je natuurlijk al op fb en twitter, heb wel even de tweet van de winactie geplaats (IlonaB83)
  Ook volgde ik al op bloglovin al klikte ik net perongeluk op unfollow *oops* maar dat is meteen weer rechtgezet haha, heb wel t artikel van de winactie een like gegeven..
  Het kanaal op youtube volgde ik ook al :)
  Verder rest me alleen nog te duimen en hopen dat ik de winnares word en dat mooie palette krijg opgestuurd ;-)
  Succes met deze top actie
  PS ook een hele mooie nagellakrek aan de muur *jaloerssss* ;-)
  Xoxox Ilona

 31. Anneleen H. schreef:

  Hoi Ramona!
  Wow, super leuk dat je gewoon een Sleek product naar keuze weggeeft!
  Ik volgde je al op Twitter en heb je bericht getweet (@Annel1Hendrickx), van je fb pagina was ik al fan, op Bloglovin volgde ik je ook al en heb je bericht geliket, en ik was ook al geabonneerd op je YouTube kanaal! Ik zou heel graag de Coral Reef lipstick winnen, omdat ik het een mooie kleur vind en de swatches online er super uitzien!
  x

 32. amber schreef:

  SUPER LEUKE WINACTIE ik vind je filmpjes echt leuk ik kan er veel van leren van de nagelfilmpjes en ik heb eigelyk nog nooit iets van sleek gekocht maar dat O SO SPECIAL pallet is echt geweldig ik hou van roze (hoor ook vaak barbie) hihi’

  dat pallet vind ik super mooi ! ! ik hoop dat ik kans maak om te winnen xxjes amber ps: waar zit u (jou?) winkel xx ? I HOPE SO !

 33. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  wauw wat een vette winactie zeg!!!ik doe graag mee, ik heb eigenlijk nog geen enkel product van Sleek, ik zou graag het original pallette willen winnen, die vind ik het aller mooiste, ik volg je op YT als Axxx en op FB en Twitter volg ik je ook, en ik heb je BL geliked :) groetjes Anneke

 34. Lisa (: schreef:

  Wat een super winactie! :)
  Ik doe zeker mee, ik wil echt al heel lang het Oh So Special palette maar het is er nog nooit van gekomen! Dus is dit zeker een goeie kans ;)
  Ik vind dat één van de mooiste palettes omdat er zoveel neutralere kleurtjes inzitten.
  En tja roze zit er in hoef ik nog meer te zeggen haha? ;p
  Ik volg je via facebook, youtube, twitter en bloglovin.
  Heb het geliked op bloglovin en heb het ook getweet;
  https://twitter.com/lisaliciousx/status/220838789810102272
  Veel succes iedereen!
  x

 35. Gulsah schreef:

  Heyyy! Wat een super leuke winactie! :-)

  Als ik mocht kiezen, zou mijn keuze toch naar Peach Shimmer 494 poeder gaan!
  Poeders zijn meestal super duur of geven je een erg onnatuurlijke kleur. Zo een setje lijkt me dus veel handiger, omdat je er verschillende kleurtjes in hebt. Ook kun je het, zoals u al zei, als oogschaduw gebruiken. Dan haal je gelijk profijt uit één product. Ook ben ik benieuwd naar de kwaliteit van Sleek, misschien zou ik vaker wat kunnen kopen van het product als het me bevalt. Het is alvast super lief en aardig dat u gelijk wat weggeeft van uw producten. :-)
  Zelf heb ik geen Twitter, is dat een erg grote probleem? Ik hoop van niet!
  Ik heb uw Facebook pagina geliked, ik volg u op Bloglovin en heb de artikel geliked en ik aboneer u op YouTube!

 36. Gulsah schreef:

  Bij de voorgaande reactie (en deze) heb ik wel een Twitterlink gezet. Dat was ooit mijn Twitter, maar ik gebruik hem niet meer, een vriendin heeft hem van mij overgenomen! Sorry voor de onduidelijkheid, haha.

 37. Kelly schreef:

  Hoi.

  Wat een leuke winactie, ik doe mee. Als ik zou winnen zou ik graag het au naturel palette willen winnen, ik houd er wel van om af en toe met wat felle kleuren te spelen maar meestal ga ik gewoon voor naturel kleuren, en dit palette is natuurlijk wel heel handig want dan hoef je bijv. op vakantie niet alleen maar losse naturel kleurtjes mee te nemen maar dan heb je gewoon dit supermooie palette.
  Ik volg je op twitter & heb de tweet getweet via @xEleganceblog, heb ook je facebook pagina geliked, volg je op bloglovin & heb het artikel geliked. Ook volg ik je via youtube.

  Liefs!

 38. ivette schreef:

  ik heb alles gedaan, en ik zou heel graag een pout polish is een roze/rood kleurtje willen hebben.
  en waarom? om dat ik
  1) niks op internet mag bestellen vanwege misbruik gevaar.
  2) ik dus nog niks van sleek heb
  en 3) omdat ik heel erg van lipgloss houd, en ik zag dat deze heel mooi waren via reviews <3

  xx ivette

 39. Loes Holleboom schreef:

  Ik volgde je al via bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik volgde je al via twitter en heb het getweet (@loesje878)
  Ik had je facebookpagina al geliked!
  Ik volg je via youtube (loes878)
  en ik zou graag het Sunset palette willen winnen :)
  Ik zie in de reacties dat niet heel veel dat palette het liefst willen, maar ik juist wel want ik vind die kleurtjes echt heel mooi en ik kan er zeker wat mee!
  Ik heb nog helemaal geen product van Sleek ( shame on me ;) ) maar ik vind dit een leuke manier
  om het uit te kunnen proberen!
  Super leuk dat je deze winactie doet!
  Liefs

 40. Else Mulder schreef:

  Hii Ramonaa,

  Wat een supersuper leuke winactie! Echt top!

  Stél dat ik win, wil ik graag het au naturel pallette omdat …
  ik dat echt een pallete voor mij vind, ik hoef nog niet hele uitsprekende kleuren, maar ook weer wel, er zitten lichte en donkere kleuren in, daar zit eigenlijk alles in wat ik wil hebben. En omdat ik heel graag sleek pallette wilt’ Want dat heb ik nog niet’ ( erg eh! :o)

  Ik denk niet dat ik hem win maar je weet het maar nooit..?

  – Ik volg je via bloglovin & heb je geliked.
  – Ik volg je via twitter & heb het getweet. Ik heet @iamelseex , heb wel beschermde account, maar dat kan je even uitnodiging sturen & dan accepteer ik hem!
  – Ik heb je facebook geliked, kwam erachter dat ik dat al had gedaan! ;)
  – heb je op youtube geabboneerd met een ander emailadres; else.mulder23@gmail.com

  Xelseee’
  nebeautyy.blogspot.com

 41. Linda schreef:

  Ik ga even heel goed nadenken waarom ik wat wil winnen.
  Maar dan alvast een vraagje, kan je ook sleek make-up bij jou bestellen? :)

  Liefs xx

 42. femketje schreef:

  ik zou graag het au naturel palette winnen omdat ik vrij weinig natuurlijke oogmake-up heb en daar toch wel wat meer mee zou willen proberen :D

  ik volg en like via bloglovin, like de FB en ben geabonneerd op je youtube kanaal!
  en ik volg via twitter; https://twitter.com/femketje/status/220939565727354880

 43. Nadine schreef:

  Ik zou Wonderlast Christobell Lipgloss wel willen winnen.

  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/220942521214308354
  Ik volg je via facebook.

 44. NailTalk schreef:

  *speechless* wat een gave actie! Wil zeker mee doen.
  – ik zou graag de palette Oh so Special willen winnen. Sinds ik blog en andere blogs volg ben ik weer wat meer bezig met mijn make-up ipv altijd maar hetzelfde. En een goede palette ontbreekt nog!
  – ik volg je met Bloglovin’ en heb je artikel geliked
  – ik ben nu abbonnee van je YouTube channel en heb je filmpje geliked
  – ik volg je op FB en heb je winactie geliked
  – ik volg je op Twitter en heb je winactie getweet: https://twitter.com/MTerveer/status/220967936318386176

  I’ll keep my fingers crossed! Succes iedereen!

 45. xx_Patries_xx schreef:

  super leuke actie hoor… ik doe graag mee, ik heb alle sgedaan wat je vroeg getwitterd op: https://twitter.com/xx_Patries_xx/statuses/220975697865351168 alles geliked en lid geworden ;)
  Ik zou graaghet storm pallette willen omdat ik dit toch 1 van de mooiste palettes vind en omdat ik bijna jarig ben hahaha :D:D

 46. Ik heb ook alles gedaan wat je hebt gevraagd! Ik zou graag de blusher Rose Gold willen winnen omdat ik heel goed begrijp dat het een favoriet is van veel mensen en ik denk dat hij bij mijzelf heel mooi zou staan, maar dat ik hem ook goed kan gebruiken met mijn opleiding visagie!

  Liefs Tara

 47. anouk jansen schreef:

  Laat hieronder een reactie achter en vertel mij welk product jij graag zou willen winnen én waarom!
  Volg mij op Twitter en tweet het volgende bericht: Maak kans op een Sleek make up product naar keuze bij @BeautyNailsFun http://www.beautynailsfun.nl
  Like mijn Facebook pagina
  Volg mij via Bloglovin +like dit artikel
  Word abonnee van mijn Youtube kanaal

  * ik zou graag het storm pallet willen, want ik vind de producten van sleek heel fijn, ik hou ook wel van die kleurtjes die erin zitten en ik vind het het mooiste pallet van die 6 :)
  * ik follow je op twitter en heb het bericht getweet
  * ik heb je fb geliked
  * ik volg je op bloglovin en like het artikel
  * ik ben (allang :p ) abonnee van je kanaal

  Xx

 48. Cynthia schreef:

  Hey meid! Ik heb voldaan aan alle opdrachten :D
  Twitter-account: https://twitter.com/#!/crazy_me1991
  Youtube-account: FollowYourDreams1991

  Ik zou graag heel wat producten hebben/winnen. Ik heb nl. nog niets van Sleek omdat het in België niet echt goed te verkrijgen is.
  Ik twijfel tussen de blush rose gold, de blush pixie pink & het oogschaduw palette ‘Original’.
  Maar ik denk dat ik toch ga voor het oogschaduwpalette Original, gewoon omdat ik meer een oogschaduw-meisje dan een blush-meisje ben, omdat ik al goede dingen over de palettes van Sleek gehoord heb & omdat hier heel veel variatie in kleuren in zit waar ik enkele kleuren nog niet in mijn bezit heb (bv. de olijfkleurige rechts).

  Daarom zou ik deze graag winnen.
  Groetjes en bedankt voor de winactie, Cynthia.

 49. Florence schreef:

  Ik doe zeker mee!
  Ik ga voor een sleek palette, Oh So special palette
  Ik heb alles gedaan!
  Liefs, Florence

  facebook: Florence an Haack
  Youtube & Twitter: xxxxxflorence

 50. Lifesplash schreef:

  Ah wauuuw! Zo gaaf dit hè! Ik doe mee. Ik heb alles gedaan!
  – ik volg via twitter en heb getweet: https://twitter.com/Lifesplash/status/221342643114885120
  – ik volg via fb en heb geliked
  – ik volg via youtube (lifesplashnl)
  – Ik zou graag die Oh so special palette willen, die vind ik prachtig. Al die kleuren, zijn ‘special’, lol. Geen grappig woordgrapje haha. Ik heb nog geen Sleek palette dus ben wel benieuwd hoe ze zijn! :)

 51. Geke schreef:

  Super gaaf! Ik zit nu echt te mokken op mijn stoel omdat ik geen twitter en facebook heb… Misschien maak ik binnenkort wel facebook aan, en dan zal ik je sowieso volgen! Bij die paletten werd ik helemaal verlieft. Vooral de ‘oh so special’ sprak me erg aan. Ik vind die zo mooi! En ik ben niet heel handig met oogschaduw, en daarom zou ik graag zo’n palette willen winnen, omdat ik dan lieve, lichte kleurtjes in het begin goed kan gebruiken, en zo vooruit kan gaan met de oogschaduw aanbrengen.
  Ik vroeg me af waar je deze paletten precies kan kopen, en voor hoeveel.

  Het spijt me dat ik niet aan alle voorwaarden kan voldoen…

  xxx

 52. LottedeJ schreef:

  Waaauw, wat een toffe winactie! Ik doe graag mee, want ik ben dol op Sleek! Het product dat ik graag zou willen winnen is het Glory I-Divine palette van de Olympic Collection, omdat ik de kleuren uit dat palette gewéldig vind (daar kan je vast supermooie looks mee maken!) en omdat ik een zwak heb voor sport.
  Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/Lotte_deJonge/status/221692717934198784 Ook heb ik je facebookpagina geliked, volg ik op bloglovin en heb ik je winactie geliked. Oh, en ik heb me ook geabonneerd op je youtube kanaal!
  Succes met het kiezen van de winnaar!

 53. Ilse schreef:

  Supervet!
  Ik wil graag meedoen, want ik heb nog helemaal niets van Sleek! (SHAME)
  Ik zou graag een Pout Polish willen winnen, want mijn lippen zijn werkelijk soms te vergelijken met schuurpapier! En een mooi fris kleurtje is natuurlijk ook wel zo leuk! Ik heb volg je op twitter en ik heb getweet:
  https://twitter.com/xIlsejee/status/221955662555516928

  Ik heb je FB pagina geliked & ik volg je op Bloglovin’ en ik heb geliked
  Eigenlijk heb ik alles gedaan, dit kost alleen maar moeite, haha! Maar ik heb het over voor mijn MOGELIJKE eerste Sleek product! :D

  xxxx

 54. Patricia Fricke schreef:

  @BeautyNailsFun: Sleek Winactie! Maak kans op een make up product naar keuze van deze display! http://t.co/eJyWg33o http://t.co/tCPPzYhT

  YouTube = NailJunkXl

  Bloloving en FB followed

  Wat een gave actie van Sleek een van mijn favoriete merken!
  Ik heb zelf de Pout polish in Sugar May zeer geliefd maar ik heb de pan geraakt :(
  Ik zou nu wel de Electric Pink willen winnen !!!

  Wat een prachtige salon heb je ingericht ik wens je heel veel succes ermee !!!
  X Patricia

 55. Tessabd schreef:

  Whaaaw super wilde altijd al zo’n pout polish proberen of een van de oogschaduwpalletjes! Ik ben Tessalikesyou op twitter, heb getweet en geliked op bloglovin :) succes met je winkel

 56. chantal schreef:

  waaa ik doe mee aan deze ontzettend gaafe actie
  ik ben al heeeeeel lang op zoek naar de sleek blush rose gold
  altijd als ik hem wil bestelen is ie uitverkocht
  en jij heb hem gewoon in je salon te koop
  ik volg je op twitter en heb je bericht getweet https://twitter.com/DearChantal
  ik heb je facebook pagina geliket
  ook volg ik je al heel lang op bloglovin en heb daar ook je artikel gelikt
  ik heb helaas geen youtube account ik hoop dat ik daar door nog wel een kans maak
  nogmaals ik vind dit zooon leuke actie
  als je wat dichterbij woonde dan was ik zeker in je salon lang gekomen
  maar ik woon in de provincie Groningen dat is niet echt om de hoek
  liefs chantal

 57. Youss schreef:

  Hoi! Ik zou heel erg graag de i-divine storm palette willen! Ik hou van nude make up looks en nude kleuren zijn mijn favo!
  Ik heb je geliked – gefollowed – en getweet!

  x Youss

 58. Chantal schreef:

  Wat een geweldige winactie weer! Ik ben gek op Sleek, superleuk dat je het verkoopt! Ik zou gaan voor het au naturel palette gaan omdat ik genoeg opvallende kleurtjes heb maar bijna geen neutrale om mee te combineren. Ik heb alles gedaan. https://twitter.com/SilverRetriever/status/222833866421977088 Naam op YouTube is: KonstantinesStrawDog

 59. Myrthe schreef:

  Ik heb je artikel geliked, het door getwitterd, geabonneerd op youtube en ik like je facebook al:)
  Ik hoop dat ik een van de mooie producten in ontvangst mag nemen!

  Xx Myrthe

 60. Myrthe schreef:

  Ow en mocht ik winnen wil ik graag de au naturel palette:) Ik heb nog niets van sleek maar deze lijkt me er leuk om te proberen omdat ik er veel positiefs over hoor!

  Xx Myrthe

 61. mariska schreef:

  ik doe mee

 62. mariska schreef:

  ik doe mee met het oogpallet all naturel

  ik wil graag met deze mee doen omdat ik het leuke kleuren vond
  en ze er wel goed uitzag zien
  en in hou wel van naturale kleurtjes
  ik vind je salon echt supermooi ingericht

 63. Anouk schreef:

  Wauw! Wat een geweldige winactie, hier droomt iedere beauty-addict van, toch? Ik doe mee!

  Ik heb geabonneerd op Youtube (Glossiequeen)
  Ik volg op twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/223695223216275456
  Ik heb geliked op FB (Anouk van der Zee)
  Ik volg op Bloglovin’ (+ geliked)

  Ik heb nog helemaal niks van Sleek (shamee), maar ik heb de producten erg goed bekeken en ik ga voor een mooi palettje, en dan het ‘Oh So Special’ palet, wat is die prachtig zeg!

  Fingers crossed!

  Liefs,
  Anouk

 64. Britt schreef:

  Hoihoi!
  Wat een geweldige win-actie is dit, echt waar haha! En wat ziet je winkel er goed uit zeg! Ik had je filmpje ook al bekeken, en vond het echt een applausje waard. Ik wil er echt een keer heen, maar hij staat een beetje ver van mijn huisje, hihi. Als ik zou winnen zou ik voor het ‘Oh so special’ palette gaan. Gewoon, omdat hij gorgeous is! Ik wilde hem al een poosje, maar het kwam er gewoon niet van. Beetje omdat ik het persé moet bestellen. Daarnaast heb ik zelf nog niks van Sleek, en lijkt het mij erg leuk om er iets van te hebben (en uit te proberen!) want na al die positieve reviews ben ik hartstikke nieuwsgierig geworden hahaha!
  Ik heb je FB-pagina al een tijdje geliked (Britt Vaarwater), ik volg je op Twitter en getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/223708544581636096 en ik heb geabonneerd op je Youtube-kanaal (Faithlinn10). Natuurlijk volg ik je op Bloglovin’ en ik heb geliked.

  Wauw, wat een verhaal, hihi. Nu ga ik hartstikke hard duimen!!!!!!!!

  Liefs,
  Britt.

 65. Pingback: Reminder: 3 Winacties! | Beautynailsfun.nl

 66. Mayara Esther schreef:

  Ik zou graag de Oh So Special IDivine Palette willen winnen omdat ik maar net met make-up bezig ben en in die palette zitten licht roze en neutrale kleuren en die wil ik al een tijdje al. Ook kan ik simpele looks maken met die palette die ook voor school geschikt zijn. :)

 67. femke schreef:

  heeii nu ben ik wel de femke die bij jou was bij de openingsdag
  maar je filmpjes zijn echt super leuk en daarom wil ik ook mee doen met de winactie
  ik vind het ook super leuk bedacht maar ik wil graag als ik ga winnen het original pallet
  OMDAT:
  ik super graag een pallet wil en ik zat toen ik bij de openingsdag heel erg zat te twijfelen tussen een pallet en die lip conditioner maar toen heb ik tog de lip conditioner genomen. ik vind het pallet echt super mooi♥ I hope I’ll win♥
  xxx

  sorry had hem dernet op de verkeerde gedaan

 68. femke schreef:

  en op youtube had ik hem gedaan hihi maar daar kwam ik vandaag pas bij dat je het alleen op je site kan winnen

  xxx

 69. Jaimie Droog schreef:

  Superleuk! Ik heb zelf nog geen palette, en zou echt graag de ”au naturel” palette willen als beginnetje. :D
  Natuurlijk volgde ik je al op Bloglovin’ en de rest ook gedaan! (mijn twitter en fb: xjaimie)

  Liefs

 70. Sharity Verstegen schreef:

  Ik zou graag het Storm palette willen winnen, gewoon omdat ik nu al twee paletten heb (Glory & Oh so special) en de pigmentatie is gewoon heel goed en de kwaliteit is gewoon heel goed. Het zijn gewoon hele fijne paletten en zijn niet eens zo heel duur of onhandig om bv mee te nemen.

  Ik like je op fb, volg je op bloglovin en twitter, ben geabonneerd op je yt-kanaal . (xxSharity zo ongeveer overal)

 71. Hennie schreef:

  Ja, ik hou van Sleek! Heb al 2 paletten en een blush, maar er kan er altijd nog wat bij ;-).
  Ik zou dan graag het original palette willen. Mooie neutrale kleurtjes, maar ook wat kleur om de look wat specialer te maken.
  Ik heb al je acties gedaan, dus ik ben erg benieuwd!
  Groetjes en succes met kiezen!

 72. Laura schreef:

  Ik wil graag meedoen :) Dit is mijn tweet : https://twitter.com/Laurake14/status/224179010479984641 . Mijn facebooknaam is Laura de V…
  En mijn youtubenaam is laurakee6. Ik heb je bericht ook geliked op fb :)
  Ik zou graag de lipstick O.M.G winnen. Ik heb zelf nog geen enkel product van Sleek aangezien dit (in België toch) alleen online wordt verkocht en ik niet graag online koop. Ik ben ook helemaal verslaafd aan lipstick en ben reuze benieuwd om er is 1 uit te proberen van sleek. Ook de felle kleur staat mij aan !
  Groetjes Laura

 73. vera schreef:

  hoi
  wauw wauw wauw wat een winactie ben echt dol op sleek maar heb eerlijk gezegd nog geen een product gekocht omdat het zo moeilijk te krijgen is. maar zit altijd met veel kwijl op mijn schoot te kijken naar online shops waar het wel te koop is ;)

  iik zou heel erg graag kans maken op het oh so special pallette hier zit ik al heel alng naar te kijken maar kan niet bestellen via internet.

  ik volg je op twitter en dit is mijn tweet :https://twitter.com/VeraSjouke/status/224552859327414274

  ik heb je facebook pagina geliked mijn naam is vera immink

  ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked

  ik volg je ook op youtube daar heet ik verasjouke

  nou hoop heel erg dat ik akns maak want dit is echt een leuke winactie!!
  groetjes

 74. Rachel schreef:

  Hele gave winactie! Ik wil heel graag meedoen voor het sleek storm palette. prachtig ! xx

 75. Desiree schreef:

  Op de valreep wil ik toch nog graag meedoen :-)
  Ik heb het zinnetje op Twitter geretweet, ik ben daar CreaDeesje, ik heb je facebook pagina geliked. ik volg je op Twitter, ik heb op youtube je kanaal toegevoegd als favoriet ;-)

  Alleen ik heb dus geen Bloglovin, misschien maak ik die nog wel aan binnenkort :-)

  Ik zou graag kans maken op een oogschaduw palette met naturel kleuren, ik gebruik nu nog weinig oogschaduw, dus dit is mijn kans om dan te experimenteren.

  Liefs Désiree

 76. Patricia schreef:

  hooiii hooiii
  nou ik vind dit echt een super leuke winactie heb denk nog nooit zo leuke gezien,
  en wil al heel lang een sleek product / zou heel graag oogschaduw palet willen,
  en vind veder gewoon leuk om naar je filmpjes te kijken.
  XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>