Reminder: 3 Winacties!

De afgelopen weken zijn er al heel wat leuke Winacties voorbij gekomen hier op Beauty Nails Fun! En op dit moment zijn er nog 3 Winacties waar je aan mee kan doen…

Dus ik wil jullie er graag even aan herinneren dat je dit weekend nog kans kunt maken op een aantal leuke producten! Om het voor jullie makkelijk te maken, heb ik ze nog even op een rijtje gezet. Meedoen is simpel, dus kijk snel verder!

Er zijn op dit moment 3 verschillende Winacties. Je kan onder andere leuke producten van Sleek, Dr. Hauschka en Biguine winnen.

De Winactie van Sleek loopt nog tot zondag 15 juli. Je maakt kans op een make up product naar keuze van onderstaande display. Wil je weten hoe je hier kans op kunt maken? Lees dan het artikel van de Winactie nog eens!

Samen met Dr. Hauschka heb ik ook nog een leuke Winactie georganiseerd! Ik mag namelijk 2 lezeressen blij maken met een lipstick naar keuze… Dus bekijk het artikel nog eens en laat mij weten welke lipstick jij graag zou willen winnen! De Winactie van Dr. Hauschka loopt nog tot zondag 15 juli.

 

En tot slot hebben we nog de Winactie van Biguine, deze loopt nog tot volgende week zondag 22 juli. Je maakt kans op dit setje met verschillende nagelproducten van Biguine.

Dus je ziet het, deze week zijn er genoeg kansen om leuke producte te winnen! Doe jij al mee met de Winacties?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails, Winactie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Reminder: 3 Winacties!

 1. femke schreef:

  heeii nu ben ik wel de femke die bij jou was bij de openingsdag
  maar je filmpjes zijn echt super leuk en daarom wil ik ook mee doen met de winactie
  ik vind het ook super leuk bedacht maar ik wil graag als ik ga winnen het original pallet
  OMDAT:
  ik super graag een pallet wil en ik zat toen ik bij de openingsdag heel erg zat te twijfelen tussen een pallet en die lip conditioner maar toen heb ik tog de lip conditioner genomen. ik vind het pallet echt super mooi♥ I hope I’ll win♥
  xxx

 2. Geke schreef:

  Ik doe absoluut mee! Ik baal ontzettend dat ik niet aan alle voorwaarden kan voldoen… Dat moet ik eerlijk bekennen..
  Ik zit nu echt te hopen dat ik iets win. Vooral die pallet vind ik zooooo mooi!
  Ontzettend leuk dat je veel win acties hebt!

  Succes met kiezen ;)

  xxx

 3. Linde schreef:

  Heeejheeeej, ik hou van jou filmpjes omdat je het allemaal makkelijk uitlegt en niet zo moeilijk met moeilijke woorden.
  Ik wil echt super graag een pallet, omdat ik weinig oogschaduws heb en wil graag mooie looks maken, maar ik maak alleen looks met mooie en goed gepigemnteerde producten en die heb ik niet :( daarom doe ik graag mee met deze winactie!!
  Love your filmpjeesss<33 xx
  xxLindee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>