Oops, I did it again!

De titel van dit artikel zegt het al… Oepsie, ik heb het weer gedaan… Ik ben wéér bij MAC gaan shoppen! Degene die mij volgen op Twitter, hadden al kunnen zien dat ik eergister ‘even snel’ een middag naar Antwerpen ben geweest met Suzanne. En we hadden een missie: MAC Pro Store!

Ik had zaterdag al wat dingetjes geshopt, maar ook deze keer kon ik de verleiding niet weerstaan…

Maandag hadden we via Twitter afgesproken om de volgende dag te gaan shoppen in Antwerpen. Omdat wij heel dicht bij de grens wonen, is het voor ons wel de moeite om gewoon even op een middagje daar heen te gaan. Ja dat geluk hebben wij, maar Amsterdam is voor ons dan weer wel een halve wereldreis…

Zaterdag had ik in Maastricht al 2 MSF’s uit de Heavenly Creature collectie gekocht, maar ik bleef maar denken aan de 2 blushes die ik daar ook had gezien… Ik had nog steeds 2 lege plekjes over in mijn MAC palette, dus ik wou ook nog even kijken voor wat mooie oogschaduws.

De mini verpakking van Fix+ is trouwens ook super handig om mee te nemen onderweg! Die wilde ik ook graag hebben!

 

Ring Of Saturn en Stratus vond ik allebei echt ontzettend mooi! Stratus is best donker en eerst dacht ik dat het té donker zou zijn, maar na langdurig swatchen leek het mij toch de perfecte kleur! Ik heb ‘em inmiddels al gedragen en hij is inderdaad very pretty!

Hierboven zie je de swatches. Ze zijn allebei best shimmery, maar daar hou ik van!

Tijdens het swatchen van Ring Of Saturn vroeg ik me ineens of deze kleur niet erg leek op Rose Gold van Sleek… En natuurlijk heb ik die er even bij gepakt om te vergelijken!

 

Hierboven zie je de blushes naast elkaar om ze even te vergelijken. Ze lijken inderdaad wel wat op elkaar, maar je ziet wel verschil hoor. Rose Gold van Sleek is iets ‘feller’ van kleur, terwijl de blush van MAC net iets warmer is. Maar beide erg mooi!

Ik kocht ook nog 2 oogschaduws om mijn MAC palette helemaal compleet te maken, Nylon en Twinks.

Deze oogschaduws passen mooi bij de andere kleuren in mijn palette, het zijn namelijk allemaal vrij neutrale kleurtjes.

Mijn oogschaduw palette van MAC is nu vol en ik vind dat ik ook wel genoeg kleuren heb nu. En ik moet eerlijk bekennen dat ik dit palette eigenlijk helemaal niet zo vaak gebruik, omdat het onder op de stapel van mijn paletten ligt… Maar na het schrijven van dit artikel heb ik het goed in het zicht gelegd, zodat ik deze oogschaduws ook weer eens wat vaker ga gebruiken!

Als jullie nog een keer een artikel willen zien met swatches van mijn MAC oogschaduws, laat het me dan even weten.

En ik ben ook heel benieuwd naar jullie favoriete MAC producten!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

11 Reacties op Oops, I did it again!

 1. Mariska schreef:

  Wauw hele mooie producten en i don’t blame you! Als ik er was zou ik het ook zeker kopen

 2. Mayara Esther schreef:

  Wauw je Mac palette, die kleuren zijn echt mooi.
  Ik heb alleen maar een beauty spons en een concealer van Mac. Ik ben net begonnen met make-up, en ik vind het nog te vroeg om allerlei make-up van de Mac te kopen.

 3. Marielle schreef:

  Mooooi!, maar nu heb ik wel het liedje van Britney Spears in mijn hoofd hangen hihi

 4. Karen schreef:

  mooie producten zeg!
  Je palette is gaaf, hele mooie kleurtjes :)
  xx

 5. Marije schreef:

  Leuke producten, en ook super mooie kleuren in het palette! Ik heb ook wel weer zin om even bij MAC te kijken.

 6. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  moooi palette, ik hou wel van neutrale kleurtjes vooral die nylon vind ik erg mooi

 7. Chantal schreef:

  Wat heb je een práchtige spulletjes geshopt!

 8. Angelique schreef:

  Ik ben gister Mac moeder geworden van de Lipstick Cut a Caper en van Light Year. Ben zo blij en eigenlijk wil ik ook een blush. Mooie aankopen heb je gedaan.

 9. Immi schreef:

  Wauw wat een supermooie producten!
  Ik heb helaas nog geen enkel MAC product in mijn bezit :c Soon..

 10. Roos schreef:

  Graag een artikel over je mac palette, ben zelf bezig met het samen stellen en de kleurkeuze is zo moeilijk dus ben benieuwd welke jij alkemaal hebt. En de mac blushes en msf’s zijn prachtig! Mijn favoriete mac product is toch wel de msf natural, voor het afpoederen van mn foundation.

 11. Geke schreef:

  Mooi! Het ziet er ook al zo leuk uit in dat bakje/potje/doosje (hoe noem je dat?)

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>