Nieuw ~ Lush Emotional Brilliance!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan toch echt een feit! Lush introduceert zaterdag 21 juli een geheel nieuwe productlijn: Emotional Brilliance!

Het is kleurrijk, veganistisch en verzorgend! De lijn bestaat uit een aantal leuke make up producten. Lush noemt het zelf geen make up, maar word up! Omdat alle kleuren een woord vertegenwoordigen, die wat zeggen over jouw mood en persoonlijkheid…

Vrijdag was het event waar de Emotional Brilliance lijn werd gepresenteerd aan een aantal BeautyBloggers en ik was erbij! Op deze gezellige en interessante middag konden we kennis maken met alle nieuwe producten, waarbij het vooral draait om kleur!

Bij binnenkomst werden we naar een tafel geleid waar een lieve dame stond te wachten. Een groot rond bord met 30 verschillende gekleurde schijfjes stond op de tafel. Ik moest mijn ogen dichtdoen en ontspannen… Ze vertelde wat rustgevende dingen, draaide aan het bord en daarna mocht ik mijn ogen weer openen. Ik moest 3 kleuren aanwijzen die meteen mijn aandacht trokken… Ik probeerde me echt serieus te ontspannen en te concentreren zodat ik ook echt het effect van de kleuren zou ervaren… Ik koos blauw, roze en groen.

De kleuren vertegenwoordigen allemaal een woord en dit woord heeft weer betrekking op je mood van dat moment… De woorden die bij mijn gekozen kleuren hoorden, zijn motivatie, gepassioneerd en gezond. Ze vertelde er wat leuke feitjes over en die kwamen verbazend genoeg erg dicht bij mijn persoonlijkheid. Grappig!

Natuurlijk hebben alle woorden wel een bepaalde herkenning voor iedereen, maar het is toch altijd leuk om het dan op jezelf te betrekken.

  

Motivatie, is een blauwe eyeliner. De kleur is echt prachtig! Dit was een grote favoriet vrijdag, iedereen was zeer onder de indruk van deze kleur en pigmentatie. Het is een mooie blauwe kleur met een metallic finish. De kleur lijkt misschien heel fel en opvallend, maar eigenlijk is het prima draagbaar… Dat heb ik vrijdag meteen even getest!

  

Gepassioneerd, is een felroze lipgloss, maar ook te gebruiken als blush. De kleur is echt very pretty, knalroze met een koele ondertoon. Heel mooi, maar misschien wel nét iets te gewaagd voor mijn lipjes…

De kleur blijft trouwens echt super goed zitten! Ik heb de lipgloss geswatcht op mijn hand en na veelvuldig handen wassen met (lush)zeep, zat de swatch er nóg op!

  

En tot slot Gezond, dit is een groene eyeliner/oogschaduw. Absoluut niet mijn kleur! Ik vind de kleur niet gepigmenteerd genoeg om als eyeliner te gebruiken. Maar je kan ‘em ook een beetje smudgen en vervagen als oogschaduw. Ook zijn de verschillende kleuren prima met elkaar te mengen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

  

Aan alles is gedacht! Zelfs een mascara in zo’n super leuke verpakking! Eyes Right bevat slechts één conserveringsmiddel, terwijl de meeste andere merken meestal 5 verschillende conserveringsmiddelen bevatten. De mascara is ook geschikt voor de gevoelige ogen.

Ook deze mascara zit in zo’n zelfde glazen ‘pipet’ flesje. Super cute! Helaas vind ik het kleine borsteltje niet erg praktisch, maar het is wel handig om mee te nemen on the go. Lekker klein…

Er zijn in totaal 30 verschillende kleuren producten en er zijn 2 verschillende applicators. Een fijn kwastje, dat prima werkt voor eyeliner. En een spons applicator voor lipgloss en blush, maar ook te gebruiken voor de creamy oogschaduws. Alle kleuren zijn ook onderling met elkaar te mengen, dus je hebt talloze mogelijkheden met deze producten!

Alle gekleurde producten in de ‘pipet’ flesjes kosten €17,95 p/st. en de mascara kost €14,95.

Dan zijn er nog deze 3 producten voor het gezicht. Emotional Brilliance, een translucent face powder. Deze poeder geeft een mooie glow op je gezicht, maar zorgt tegelijkertijd voor een glansvrije afwerking.

En de Skin Tints: Charisma en Feeling Younger. Dit zijn een creamy bronzer en highlighter.

  

Hierboven zie je de swatches van de producten. Vooral de highlighter vind ik erg mooi. Deze is te gebruiken op verschillende plaatsen in je gezicht en geeft een subtiele gouden glans.

Deze producten zitten in kleine glazen potjes en kosten €14,95 p/st.

Tijdens het persevent van afgelopen vrijdag heb ik ook nog een klein beetje gefilmd. Bekijk het filmpje hieronder voor een sfeer-impressie van deze dag.

Vanaf zaterdag 21 juli, dat is dus aankomende zaterdag, liggen deze producten in de winkels! In alle filialen zal er groots aandacht aan besteed worden, dus ga zeker even een kijkje nemen in één van de winkels en laat je verrassen door al deze vrolijke kleuren! Ook zullen de producten online te koop zijn via lush.nl.

Zijn jullie al nieuwsgierig naar deze producten? En ga je zaterdag een kijkje nemen in één van de filialen van Lush?

Dit bericht is geplaatst in Filmpjes, Fun, Hoofdmenu met de tags , , . Bookmark de permalink.

11 Reacties op Nieuw ~ Lush Emotional Brilliance!

 1. Jorinde schreef:

  Wat een leuke producten!

 2. yvonne schreef:

  Mooie producten in de mooie lush style

 3. Pippi schreef:

  Wat zijn er schitterende kleuren te zien in het filmpje- ik ga maar eens een keertje kijken:)

 4. Laralaurentia schreef:

  Ik vind het echt een toevoeging! Ik ben er enorm benieuwd en ga zeker even kijken :D

 5. Karen schreef:

  wauw mooie producten!
  xx

 6. Mariska schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar de producten. heel leuk van Lush

 7. anneke (@Annekuhhh) schreef:

  mooie producten vooral die blauwe eyeliner is erg mooi

 8. Debby schreef:

  echt leuk! ik ga zaterdag of de zaterdag erop naar amsterdam dus ik ga zeker even een kijkje nemen bij lush.

 9. Geke schreef:

  Die blauwe eyeliner! :O
  Zoo mooi!

  xxx

 10. Mand schreef:

  Het is al weer even geleden dat je deze blog hebt geschreven, maar je foto’s waren zo mooi. Ik heb er één van je geleend, hoop dat je het niet erg vindt?! Ik heb je als bron vermeld en gelinkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>